Vegyük végig a hülyeségüket!
Letiljták az ilyen jellegű játékokat és a jó német fiatal korosztály be is tartja! Előkerülnek a polcról a Sims e, a Sport játék (pl, NHL és még a Fociban is vann brutális megoldás) ezzel játszanak meg még ki tudja mivel! Persze jön a napi feszültésg amit le kell vezetni! LEmennek gyúrni, akkor előbb utóbb, mindenki verekedni fog, hogy fitogtassa erejét! Vagy lemennek sportolni és a nem szimpatikusokat felrúgja (foci), neki megy mint állat és rátolja a palánkra (NHL, Rugby) stb stb... Mindenhol lehet erőszakot találni a mai világban! Akkor más problémák fognak előtérbe kerülni!
Ez olyan, mint ha töllünk a szülök letiltanák a számítógépet, te mit csinálnál? Otthol ülnél és a szüleiddel dumálnál minden este? Persze hogy nem! Akkor jönne az, hogy haverokkal többet lógnál, belekeveredhetnél olyan dolgokba amibe nem szerettél volna, de kell a kihívás az esemény és a történés!
Egyébként ha le is tiltanák, akkor szerintem még a fekete világban elindúlna egy kis kereskedelem is! :)) Létrejönnénk különböző helyek, ahol gyere mert olcsón nyomhatod a legújabb lövöldözős játékokat! :) És akkor ott lenne egy másik gond!
Én is annak a híve vagyok, hogy a gyerekik a rohanó világban már nincsennek nevelve! (Tisztelet a kivételnek) És 'fourgee' írta, hogy bteszik a DVDt a gyereknek, én erre azt mondanám, hogy ez még a jobbik eset, ha a szép meséket válogatja a szülő, mert DVDn sztem több az értelmes mese, mint a Cartoon Network vagy MiniMax vagy hétvégén reggelenkéne a TV2 és RTL klubbon! A JETIXet meg kár a csatornák közé elmenteni, mert ott értelmesnek tekinthető mesét még nem láttam!
A németek nagyon flúgosak sztem!