Ismét az erőszak a téma a németeknél
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gyerekneveléshez nem értõ szülõknek könnyebb a játékokat okolni, mint beismerni, hogy nem foglalkoznak a gyerekeikkel... Szerintem minden normális ember aki tudja, hogy mi a játékok valódi szerepe (szórakoztatás) és így is kezeli õket, érthetetlenül áll az ilyen hírek elõtt. Az agresszív gyerek akkor is megveri (jó esetben csak megveri) a másikat ha az õ sims-ének több lesz a pénze vagy ha szebb biciklit kapott karácsonyra... Szerintük legyen korhatáros a bicikili is? Elég abszurd.
jól beszélsz
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Vegyük végig a hülyeségüket!
Letiljták az ilyen jellegû játékokat és a jó német fiatal korosztály be is tartja! Elõkerülnek a polcról a Sims e, a Sport játék (pl, NHL és még a Fociban is vann brutális megoldás) ezzel játszanak meg még ki tudja mivel! Persze jön a napi feszültésg amit le kell vezetni! LEmennek gyúrni, akkor elõbb utóbb, mindenki verekedni fog, hogy fitogtassa erejét! Vagy lemennek sportolni és a nem szimpatikusokat felrúgja (foci), neki megy mint állat és rátolja a palánkra (NHL, Rugby) stb stb... Mindenhol lehet erõszakot találni a mai világban! Akkor más problémák fognak elõtérbe kerülni!
Ez olyan, mint ha töllünk a szülök letiltanák a számítógépet, te mit csinálnál? Otthol ülnél és a szüleiddel dumálnál minden este? Persze hogy nem! Akkor jönne az, hogy haverokkal többet lógnál, belekeveredhetnél olyan dolgokba amibe nem szerettél volna, de kell a kihívás az esemény és a történés!
Egyébként ha le is tiltanák, akkor szerintem még a fekete világban elindúlna egy kis kereskedelem is! 😊) Létrejönnénk különbözõ helyek, ahol gyere mert olcsón nyomhatod a legújabb lövöldözõs játékokat! 😊 És akkor ott lenne egy másik gond!
Én is annak a híve vagyok, hogy a gyerekik a rohanó világban már nincsennek nevelve! (Tisztelet a kivételnek) És 'fourgee' írta, hogy bteszik a DVDt a gyereknek, én erre azt mondanám, hogy ez még a jobbik eset, ha a szép meséket válogatja a szülõ, mert DVDn sztem több az értelmes mese, mint a Cartoon Network vagy MiniMax vagy hétvégén reggelenkéne a TV2 és RTL klubbon! A JETIXet meg kár a csatornák közé elmenteni, mert ott értelmesnek tekinthetõ mesét még nem láttam!
A németek nagyon flúgosak sztem! <#pardon1>#pardon1>
Letiljták az ilyen jellegû játékokat és a jó német fiatal korosztály be is tartja! Elõkerülnek a polcról a Sims e, a Sport játék (pl, NHL és még a Fociban is vann brutális megoldás) ezzel játszanak meg még ki tudja mivel! Persze jön a napi feszültésg amit le kell vezetni! LEmennek gyúrni, akkor elõbb utóbb, mindenki verekedni fog, hogy fitogtassa erejét! Vagy lemennek sportolni és a nem szimpatikusokat felrúgja (foci), neki megy mint állat és rátolja a palánkra (NHL, Rugby) stb stb... Mindenhol lehet erõszakot találni a mai világban! Akkor más problémák fognak elõtérbe kerülni!
Ez olyan, mint ha töllünk a szülök letiltanák a számítógépet, te mit csinálnál? Otthol ülnél és a szüleiddel dumálnál minden este? Persze hogy nem! Akkor jönne az, hogy haverokkal többet lógnál, belekeveredhetnél olyan dolgokba amibe nem szerettél volna, de kell a kihívás az esemény és a történés!
Egyébként ha le is tiltanák, akkor szerintem még a fekete világban elindúlna egy kis kereskedelem is! 😊) Létrejönnénk különbözõ helyek, ahol gyere mert olcsón nyomhatod a legújabb lövöldözõs játékokat! 😊 És akkor ott lenne egy másik gond!
Én is annak a híve vagyok, hogy a gyerekik a rohanó világban már nincsennek nevelve! (Tisztelet a kivételnek) És 'fourgee' írta, hogy bteszik a DVDt a gyereknek, én erre azt mondanám, hogy ez még a jobbik eset, ha a szép meséket válogatja a szülõ, mert DVDn sztem több az értelmes mese, mint a Cartoon Network vagy MiniMax vagy hétvégén reggelenkéne a TV2 és RTL klubbon! A JETIXet meg kár a csatornák közé elmenteni, mert ott értelmesnek tekinthetõ mesét még nem láttam!
A németek nagyon flúgosak sztem! <#pardon1>#pardon1>
a legtöbb ember nyugodt pszihikai háttérrel van, attól mert még ilyen játékokkal játszik... ha meg mégsem, akkor a szülõnek kell megakadájoznia a játék használatát (pl ha a gyerek idegességében darabokra töri a billentyûzetet, beleüt a monitorba, láthatóan idegbeteg hajlamai jönnek elõ)
nem a játékfejlesztõ a hibás, hanem a szülõ, hogy engedi a játékkal való örjöngést
de ha nincs ennek mindenkinél jele, akkor miért kellene betiltani mindenki számára a játékot???
nem a játékfejlesztõ a hibás, hanem a szülõ, hogy engedi a játékkal való örjöngést
de ha nincs ennek mindenkinél jele, akkor miért kellene betiltani mindenki számára a játékot???
Runo, vedd már észre az iróniát.
😊
😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A kurvák ott vannak az út szélén. Nem kurvázok mégsem.
Van pár haverom, aki füvezik, én nem.
CounterStrike Source-ot játszom.
Nem, nem lövöldözöm az utcán végigrusholva és flashbanget dobálva minden sarokba.
Aki meg szeretné a szomszéd fejét szétverni, annak csak jót tesz, ha játszik, mintha inna (mert ivás után átmegy, counterstriketól bedagadt szemmel meg nem).
Titsd be az alkoholt elõször, aztán a véres játékokat. Ha már nagyon be akarsz tiltani valamit.
(igaz, akkor majd a csehekhez megyünk sörözni 😊)
Van pár haverom, aki füvezik, én nem.
CounterStrike Source-ot játszom.
Nem, nem lövöldözöm az utcán végigrusholva és flashbanget dobálva minden sarokba.
Aki meg szeretné a szomszéd fejét szétverni, annak csak jót tesz, ha játszik, mintha inna (mert ivás után átmegy, counterstriketól bedagadt szemmel meg nem).
Titsd be az alkoholt elõször, aztán a véres játékokat. Ha már nagyon be akarsz tiltani valamit.
(igaz, akkor majd a csehekhez megyünk sörözni 😊)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Szinte 100%-ban egyetértek.
Kivéve a "nõs" dologban 😊 Nem a Nõket kell betiltani, csak a qrvákat.. viszont ebben az esetben nem gondolsz bizonyos réteg igényére..
Saját véleményem csak annyi, hogy én is elég sok erõszakos játékkal játszom, mégis normálisnak érzem az életem, nem akartam még senkit megölni, sõt, úgy gondolom, kifejezetten jók ezek a játékok a napi feszültség levezetésére...<#email>#email>
Kivéve a "nõs" dologban 😊 Nem a Nõket kell betiltani, csak a qrvákat.. viszont ebben az esetben nem gondolsz bizonyos réteg igényére..
Saját véleményem csak annyi, hogy én is elég sok erõszakos játékkal játszom, mégis normálisnak érzem az életem, nem akartam még senkit megölni, sõt, úgy gondolom, kifejezetten jók ezek a játékok a napi feszültség levezetésére...<#email>#email>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Ha a mai szülõk foglalkoznának a gyerekükkel, és nem az lenne az elsõ, hogy bedugnák a TV elé valami mese DVD-vel, hogy az foglalja le, akkor a késõbbiekben ezek a játékok sem okoznának problémát. Ja, és elég álszent dolog ilyen játékok betiltásával foglalkozni, miközben a "civilizált világ" háborúzik itt-ott, és elnyom népeket...
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
igazan en se ertem mert ha csak a 20 legtobbet jaccott online jatekot neznen ahol egyebirant olni is kell rendesen akkor tobb tiz de lehet hogy aar szaz millio a jatekoskozonseg. de lehet hogy ez a 3,4 millio csak a jatekoskedvu nemeteket jelentene<#confused>#confused>
"A legnagyobb problémát az online játékok és azok rohamos térhódítása okozza. Jelenleg világszerte 3,4 millióan hódolnak ennek a szenvedélynek" ez meg mirõl beszél csak WoW-t 6 millióan játszák <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>, ezektõl nem kattan be a kölök hanem családi/szociális háttér amit erre kennek mert könnyû meg jól hangzik a médiában a hozzá nem értõk meg egyetértve bólogatnak, játéktõl max a függõje leszel többet ülsz pc/konzol elõtt amíg végig nem tolod, ennyi, jah igen próbáld meg végigtolni a WoW-t <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
xbox360+komputer
Én ezt már komolyan nem értem...
Tiltsuk el a gyerekeket az erõszakos játékoktól.
Oké, de akkor ki fog ezekkel játszani?
Vagy ezután ne készüljenek erõszakos játékok?
A prostitúció is rossz dolog, szerintem könnyen megszûntethetnénk ha mondjuk betiltanánk a nõket. <#idiota>#idiota>
Vagy csak simán tiltsuk be az embereket és megoldódik minden pff...
Régen nem volt probléma ha Jancsika és Pistike játékpisztolyokkal körbekergette egymást a ház körül. Lehet hogy nem is annyira az "új" erõszakos játékok az igazi probléma hanem az hogy egyes szülõk képtelenek normális nevelést adni a gyerekeiknek és ahelyett hogy belátnák a hibájukat inkább egy kivülálló okot keresnek amire átháríthatják a felelõsségüket? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha a gyerek kezd elvadulni vagy bekattanni akkor foglalkozni kell vele és nem pedig tiltogatni mindent mert az nem megoldás.
Tiltsuk el a gyerekeket az erõszakos játékoktól.
Oké, de akkor ki fog ezekkel játszani?
Vagy ezután ne készüljenek erõszakos játékok?
A prostitúció is rossz dolog, szerintem könnyen megszûntethetnénk ha mondjuk betiltanánk a nõket. <#idiota>#idiota>
Vagy csak simán tiltsuk be az embereket és megoldódik minden pff...
Régen nem volt probléma ha Jancsika és Pistike játékpisztolyokkal körbekergette egymást a ház körül. Lehet hogy nem is annyira az "új" erõszakos játékok az igazi probléma hanem az hogy egyes szülõk képtelenek normális nevelést adni a gyerekeiknek és ahelyett hogy belátnák a hibájukat inkább egy kivülálló okot keresnek amire átháríthatják a felelõsségüket? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha a gyerek kezd elvadulni vagy bekattanni akkor foglalkozni kell vele és nem pedig tiltogatni mindent mert az nem megoldás.
Erre tényleg nem lehet jobbat mondani! Megint jön majd biztos a drága politikusok ócsárolása az elkövetkezõ Hsz ekben.Mondjuk én se értek ezzel az egésszel egyet, de addig fogunk ilyen hireket hallani amig az a generáció akiknek fogalmuk sincs az ilyen játékokról és nem is próbálták, ki nem hal.
Ez van.
Ez van.
← ElőzőOldal 2 / 2