• Invader
    #45
    Az a prototípus az YF-16 ellen veszített az USAF tenderén, azokban a feladatkörökben, és üzemeltetési környezetben valóban alulmaradt. (Az F-16 a valaha épített legsikeresebb amerikai vadászgép)
    A McDonnel Douglas NAVY-nak már szinte egy új gépet kínált ehhez képest, és ezen a tenderen szvsz megérdemelten győzött...

    F/A-18 history

    ----

    A másik:

    Az ATF programban a Lockheed/Boeing/GDynamics 86-ig nem is lehetett biztos benne, hogy ő versenyezhet a Northoppal, MI A RÁKÉRT épített volna meg egy IGAZI, MŰSZEREZETT, REPÜLŐKÉPES, (SZOFTVERKÉSZ) gépet dollárszázmilliókért, esetleg milliárdokért, évekkel azelőtt, hogy egyáltalán az esélyt megkapta a versenyzésre, ezáltal a megrendelés elnyerésére?

    Az időpontokkal nem hazudnak, ugyanis a gép létezése, és főbb paraméterei is több mint 10 éve hivatalos forrásokból is ismertek, itt nincs értelme titkolózni, mint a B2-essel/F-117-essel.

    BTW, engem meg dokumentumfilmek nem hatnak meg. Amit spektrumon/discovery-n vagy nemtudomhol látsz azt el is hiszed mind? Kezeld némi fenntartással ezeket az információforrásokat

    (Hacsak nem a titkos katonai felvételek vannak meg az első repülésről, eredeti narrációval. Ez esetben gratulálok.)