• blackeagle
    " és egyébként is megtanultak együttélni vele" tévedsz ,nem tanultak meg vele együtt élni. Sőt utálják az m$-t ,a többség legalább is és mind azt mondja hogy már rég lecserélték volna ha lenne game linuxon. Irigykednek és értetlenül állnak mikor mondom nekik ,hogy 1.5 éve nem kapcsoltam ki a rendszert ,nem nyúltam hozzá , nem telepitettem újra és nem zavart be semmi. Pedig a gép dolgozik ,a neten folyamatosan vagyok , nyúzom ahogy tudom és nem is kicsit ,mégse tudom kiakasztani és valószinü nem fizettem érte semmit, egyetlen dolgom hogy lekapcsolom a monitort mikor nem használom.
    És hihetetlenül hidegen hagy a sok süket szöveg amit egy free rendszerrel kapcsolatban írkálnak a nagytudásuak két m$ install közben.
    Vállalati körülmények között sem olyan szuper ahogy mondják. Fagy az xp- is és jó hogy van egy szép nagy piros főkapcsoló a számítógép mellett. Szar az SAP -is ,néha bekap a rendszer egy-egy virus is ,pedig nem kis cég ,nem kevés géppel és valószinű értenek hozzá úgy-ahogy a rendszergizdák. Csak próbálják megtanulni az emberek és csak kicsit idegeskedni. Engem már csak mosollyal tölt el mikor rányúlnak a piros főkapcsolóra ,de éljen a pista az majd biztos mindent megold.