• Thanatos
    nah megnéztem énis, nekem eddig elég kellemes csalódás...,a gépigény amit itt terjesztenek rémhirként elgé fals szeirntem..., 1.5 giga rammal, és 6600gt-vel olyan közepes/high beállitásokon, very low árnyékkal, nekem full játszható (tehát magamat ismerve olyan 25 fps magassága, és nem ingadozik), bár lehet csak azért kellemes csalódás mert én full scda meg graw gépigényre számitottam de annál sokkal jobb..., ha a multi meg rosszab grafikájú ennél akkor valszinű joban optimalizált az a rész, emg kéne nézni azt is :P a játékmenet is jobb picit mint amire számitottam, nem hozza régi r6ok szinvonalát,de nem is olyan agyatlan hent mint lockdown, kb republic commandó stilusu a csapatiránygatás, ami nekem anno eléggé bejött, van nightvision, thermal vision,ajtórobbantó cuccok, elégsok fegyver amik már ismerősek lehetnek azoknak akik rvs-eztek, szal a cuccok menyisége a játékban szerintem rendben van..., és thermal vision pl még elég jól is hazsnálható smoke-al megtámogatva, tehát nem egy rvs legalábbis a szingle, de nekem kellemes caslódás midnent összevetve, ha valaki generál tört multi szervert az ordicson, megnézném aztis :)