• Elmör
    Sziasztok!

Nem kicsit lepődtem meg, amikor a betett képeket nézegettem Danecaytól. Mintha nem is ugyanaz a játék lenne amivel ő nyomta meg amivel én. Lehet nem teljesen így van, de nekem valamiért szebbek a dolgok a játékban, élettel telibbek vagy hogy fogalmazzak olyan texture filtering nélküliek itt, olyan volt az első benyomásom. A kerek persze nálam sem volt teljesen, de mégis jobban. A terep tényleg csak félig-meddig lőhető szét, van ami mozdul is, van ami nem, de nekem ez nem lényeges.

Kérdésem lenne!
    Még nem játszottam végig a gamet, de a kaszinóban már megvolt a terroristák adatainak letöltése, amikor Michaellel kellett védenem harmadik társunkat, míg az tölti (na az a rész nem kicsit vitte fel a vérnyomásom, amikor már 10-szer kezdtem újra és abból vagy 8-szor lőtték szét 2-3 másodperc alatt a gépet, így mission failed lett. Na mindegy, az megvan és most tartok a következő résznél, a vízi vagy atomerőműnél, amikor a technikust már bevittem a fővezérlőbe és most ki kellett mennem egy "kis" vezérlőbe vagy hova, hogy kinyissuk a gátkaput (ha jól értettem, mert nem magyarul játszom) szóval ott jönnek is a terroristák elég sokan és mindig azt kapom, hogy nem sikerült időben kinyitni a gátkaput. Ezt hogy lehet orvosolni? A terroristákon nem tudok áttörni meg vagy 6-8 jön egyszerre és ha nem küldöm oda a japo haverunk a pc-hez, hogy csinálja amit kell, akkor meg nem történik ugyebár semmi. Szóval valaki please!

Aztán lehet közben rájövök.... megyek is gamezni.