3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#2598 Szewasztok.Nagyon ki szeretném próbálni a gamet hamachin coop módban.valaki nemjönne? -
Elmör #2597 Hú annál már odébb tartok sajna. Rájöttem, hogy kell továbbmenni, szóval nekem már megoldódott a problem. Azért írta ki, hogy nem tudtam időben kinyitni a zsilipet, mert a hátam mögött kinyílt 1 ajtó és onnan jöttek ki terroristák, akik megölték Jungot, aki nyitotta volna ki, de jobb lett volna ha azt írja, hogy megölték Jungot. -
#2596 Skacok help please !! Újratelepítettem a játékot de valamiért eltüntek a mentéseim ,ott tartok amikor egy teherautót/ közvetítőkocsit / kell meghackelni utánna meg felrobbantani. Ha valaki kb itt tart és elküldené a mentését ,nagyon megköszönném. -
Elmör #2595 Sziasztok!
Nem kicsit lepődtem meg, amikor a betett képeket nézegettem Danecaytól. Mintha nem is ugyanaz a játék lenne amivel ő nyomta meg amivel én. Lehet nem teljesen így van, de nekem valamiért szebbek a dolgok a játékban, élettel telibbek vagy hogy fogalmazzak olyan texture filtering nélküliek itt, olyan volt az első benyomásom. A kerek persze nálam sem volt teljesen, de mégis jobban. A terep tényleg csak félig-meddig lőhető szét, van ami mozdul is, van ami nem, de nekem ez nem lényeges.
Kérdésem lenne!
Még nem játszottam végig a gamet, de a kaszinóban már megvolt a terroristák adatainak letöltése, amikor Michaellel kellett védenem harmadik társunkat, míg az tölti (na az a rész nem kicsit vitte fel a vérnyomásom, amikor már 10-szer kezdtem újra és abból vagy 8-szor lőtték szét 2-3 másodperc alatt a gépet, így mission failed lett. Na mindegy, az megvan és most tartok a következő résznél, a vízi vagy atomerőműnél, amikor a technikust már bevittem a fővezérlőbe és most ki kellett mennem egy "kis" vezérlőbe vagy hova, hogy kinyissuk a gátkaput (ha jól értettem, mert nem magyarul játszom) szóval ott jönnek is a terroristák elég sokan és mindig azt kapom, hogy nem sikerült időben kinyitni a gátkaput. Ezt hogy lehet orvosolni? A terroristákon nem tudok áttörni meg vagy 6-8 jön egyszerre és ha nem küldöm oda a japo haverunk a pc-hez, hogy csinálja amit kell, akkor meg nem történik ugyebár semmi. Szóval valaki please!
Aztán lehet közben rájövök.... megyek is gamezni. -
Deajka #2594 Ááá az utolsó mondatban a játék menetre próbáltam utalni. -
Deajka #2593 Hello Emberek!
Először is: a k..a anyját de kira egy tactical shooter ez! Olvasgattam a hozzászólásokat és sok a nyavajgás, hogy szar a grafika meg ilyen. Hát itt az tény, hogy vannak olyan részek ahol nem viszik túlzásba a poligonokat de van belőle 1000! Annyi részlet van, hogy beszarás. Egy csomó szétlőhető, guruló, robbanó, füstölő, üveg meg minden! Ha ezt még részletesebben csinálják akkor még a 8800-as kártya is kevés lett volna.
De! Ami még fontosabb, hogy milyen a játék menet! Teljesen átélhető a most zajló bevetés ahol nem lehet tervezni, csak improvizálni! Aztán a fegyverek viselkedése és hangja (bár fogalmam nincs milyen az életben) de nagyon hihető. Az ellenfelek is egészen jól muzsikálnak, bár néhol egészen érdekes (mondhatni szar de nekem 10/7 normál módon).
egy számomra igen zavaró momentum van: az egyik szobában kb 5 perces iszonyat tűzharc folyik majd megyek tovább és az ajtó mogött hallom ám, hogy az egyik rossz fiú mondja: Hallottam valamit! Majd a másik: Á csak túl ideges vagy! Plussz: próbálgatom egy megtisztított területen az egyik stukket (löttem vele és utána : Áhhhh! mondja egy hang!
Hi de sok vagyok most már rövidre fogom: a Raven shield az egyik nagy-nagy kedvencem (doboz a polcon) de csak a beépített terveket használtam a pályáknál. Szerintem igen sok ember volt aki azt mondta: bazz szeretek sunnyogni de 2 órát pöcsölök egy terven majd kipróbálom élesben azt 2 perc múlva - restart. Szal, én ezt üdvözlöm bár megértem a hardcore játékosokat is! Na, tűzök! -
#2592 khm... > Magyarítás by ibrik < <<ott van az alatt a kép alatt ahol 3 kommanós bácsi lelő egy gonosz terroristát... -
#2591 Mikor várhatő magyarositás a játékhoz???...help me.. -
#2590 lehet ő se tudja mit beszél, nem ura a gondolatainak -
#2589 Tényleg ő volt az beoltotta a fél fórumot! A hazudós! -
#2588 Ja, te vagy az aki beírta még múltkor, hogy az ATI 9800-asodon simán elfut, és majd beírod később hogy hogy csináltad -
#2587 vajon mennyit fizethet neked az ubi -
#2586 Értékelésem:
Grafika: 10/10
Hang/Zene: 9/10
Játszhatóság 9/10
9.3
1 nappal ezelőtti kártyámon ( Sapphire ATI 9800 PRO 128 ) nem volt hajlandó elindulni a játék! A mostanin GeForce 6800 Ultra 256 Mb DDR3 viszont hasít. -
ptomesz #2585 a hamacsi egy LAN emuláló program ami az internetes sávszéledet használja igy egy mekkában lévő haveroddal is ugy tudsz játszani mintha melletted lenne 1 méterre és közvetlen kábel kapcsolattal lenne a két gép hálóba kötve
amugy mindent megtalálsz ha használod kicsit a googlet
de ha mégis lusta lennél:
http://hamachi.workforyou.hu/ -
#2584 p4 2,6 GHz
768 MB RAM
Geforce 6800 Ultra 256 GDDR3
.................................
A játék tökéletesen játszahtó és k*baszott szép , sőt ennél nincs is szebb játék ! Ha van valaki aki tud ennél szebbet az közölje! köszi :) -
#2583 Na akkor elmondjam? Vagy már tiszta? -
Soneji #2582 hamachi-n keresztül szokott még játszani valaki? -
Zotyam 74 #2581 Köszönöm Stankee,de még sem csatlakoznék hozzátok. Sorry.
-
#2580 Van olyan játék (ezek szerint ez is) ami érzékeny arra, ha húznak valamit a gépben! -
kerek1224 #2579 közben rájöttem: 10%-kal húzva volt a videókártya, amint levettem jó lett. Máskor ezzel még nem volt probléma.
-
YMan #2578 kerek: valószínü gyenge a géped hozzá .) -
kerek1224 #2577 sziasztok!
Valakinek jelentkezett már az a hiba, hogy fekete kockák villognak össze-visza? Egyenlőre csak a játék elejét néztem.
AMD X2 4800+, 2G RAM, Geforce 7950GT legújabb driverek.
-
#2576 szívesen -
#2575 írdl e agéped konfigját, lehet valami mégse stimmel... -
#2574 Srácok lenne egy kérdésem! A gépem mindennek megfelel mégis akadozik a játék. Mért van ez? -
Zotyam 74 #2573 Köszönöm a segítséget. Nem tudom mi az a hamachi? Ha elmondanád ,megköszönöm. -
Zotyam 74 #2572 Köszönöm SMG - nek a felvilágosítást. Csak sajnos nem tudom mi az a hamachi.. Ha elmondaná,azt megköszönném. -
ptomesz #2571 vagy szétszeded pl az UltraIso nevű progival vagy letöltöd az egydévédés verziót -
#2570 jaaa
aha.
akkor kikapcsolom. -
Joe1987 #2569 ki lehet valahogy írni normál DVD-re? -
#2568 A Blur az nem a színeket mossa el, hanem mindent, pont az amit a need for speedhez írtál. -
#2567 azt is, nem lehet? -
Kaslerka #2566 Én úgy olvastam, hogy nem a forditást nem fogja frissiteni, hanem az angolra visszaállító keretprogramot nem fogja frissiteni. -
#2565 a blur elmossa a színeket?
Az nfs carbonba hogy hívták azt a funkciót ami belassította az egész gépet és az utat se láttam normálisan, meg elmosta az utat és ,,sebességérzetet" adott? -
#2564 a cdkulcsok biztos foglaltak mind!
hamachival kell! -
Zotyam 74 #2563 Valaki próbálta már a Vegas multiplayer - ét? Esetleg tört verzióval ( EMU DVD Unleashed;Harted ) sikerült - e valakinek multiban játszani?
Valamilyen CD kulcsot igényelne,ehhez a tevékenységhez. Csak a boltival használható a multiplayer - e? -
#2562 köszi!
Akkor feldobom! -
#2561 működik a sima 1.2es magyarítás hozzá...
ibrik írta, hogy már nem szándékozik a fordítást frissíteni, mert túl sűrűn jönnek a javítások a játékhoz -
#2560 ? -
#2559 én másodikre végigjátszottam a graw-t, és összességében tetszett, végülis nem bántam meg, de azért szerintem enyhén szólva is túlbecsült a játék.
vannak nagyon jó pillanatai (pl. a felrobbantott követség védelme, az első éjszakai egyedüllevős pálya), és a zenéje is nagyon sokat dob az egész játékon és a hangulatán, sőt, a zene jobb, mint amit a játék érdemel, de azért vannak rendesen hibái, sőt sokszor idegesítőek.