• Deajka
    Hello Emberek!

Először is: a k..a anyját de kira egy tactical shooter ez! Olvasgattam a hozzászólásokat és sok a nyavajgás, hogy szar a grafika meg ilyen. Hát itt az tény, hogy vannak olyan részek ahol nem viszik túlzásba a poligonokat de van belőle 1000! Annyi részlet van, hogy beszarás. Egy csomó szétlőhető, guruló, robbanó, füstölő, üveg meg minden! Ha ezt még részletesebben csinálják akkor még a 8800-as kártya is kevés lett volna.
    De! Ami még fontosabb, hogy milyen a játék menet! Teljesen átélhető a most zajló bevetés ahol nem lehet tervezni, csak improvizálni! Aztán a fegyverek viselkedése és hangja (bár fogalmam nincs milyen az életben) de nagyon hihető. Az ellenfelek is egészen jól muzsikálnak, bár néhol egészen érdekes (mondhatni szar de nekem 10/7 normál módon).
    egy számomra igen zavaró momentum van: az egyik szobában kb 5 perces iszonyat tűzharc folyik majd megyek tovább és az ajtó mogött hallom ám, hogy az egyik rossz fiú mondja: Hallottam valamit! Majd a másik: Á csak túl ideges vagy! Plussz: próbálgatom egy megtisztított területen az egyik stukket (löttem vele és utána : Áhhhh! mondja egy hang!
    Hi de sok vagyok most már rövidre fogom: a Raven shield az egyik nagy-nagy kedvencem (doboz a polcon) de csak a beépített terveket használtam a pályáknál. Szerintem igen sok ember volt aki azt mondta: bazz szeretek sunnyogni de 2 órát pöcsölök egy terven majd kipróbálom élesben azt 2 perc múlva - restart. Szal, én ezt üdvözlöm bár megértem a hardcore játékosokat is! Na, tűzök!