Földbe tiportam szakmailag magam elismerem! Elzárkózom a windoztol. Ez tény nem ismerem a Fjucsereket a windozban, sőt kissé meglepett hogy irtad, ilyeneket is tud a windoz (lehet hogy tényleg meg kéne nézni). Gondolom akkor olyat is tud, hogy megPatcheled a kernel-t, hogy sok Security fjucser tudjok. Lásd: grsecurity.org Sparc-ra, vagy PPC-re fel lehet tenni? (tudod láma vagyok) A PC-s gépeinkre biztos, de azokba egy csomó hardvert kéne venni hogy menjen jól, meg ugye van belőlük pár ugyhogy a Licensz-ért is fizethetünk(mennyit is gépenként), ugyhogy azon asszem marad a Linux. Remélem ha már feltettem a Windozokat, akkor majd hozzá sem kell nyúlni, mert most napi fél órát kell melóznom azzal hogy a Update-eket átolvasom, ha vannak.( a többi időben programozás/Pacman megy :))
De melyik bank az ahol Windows rendszereket használtok :D:D:D:D Ird meg priviben léci! Mert akkor bankot is váltok, mert a pénzemet Microsoft számológépre biznám. Mert ki tudja mi lesz a vége, ha nem Microsoft vigyáz a jó magyarok pénzére.