• Equ
    "Le tudod fordítani az egész windowst vagy sem?"

Igen.

"Meg tudsz 100%-ig arról, hogy nincs backdoor a kódban, igen vagy nem? "

Igen.

Megcsináltam cégnél? Nem, mivel bizonyos részei nem érdekelnek. Amelyeket futtatunk, azokat le tudjuk ellenőrizni, ha valaki mást futtat, az azt is le tudja ellenőrizni. Pont.

"de én már beszéltem olyannal aki látott olyan embert aki megcsinálta, állítólag"

Ez itt jelenleg rád vonatkozik, mert kettőnk közül én veszek részt a programban, te csak hallottál róla...

"Pl kínai kormány?:) Pl. az aki akarja ?:)"

Ja akinek végtelen humán erőforrása van rá, az a wint is ugyanígy ellenőrizheti teljes egészében, de a valóságban se a linuxot se a wint nem fogja soha senki egyben átnézni.

"Nesze 2003-as statisztika, itt még a PalmOS-el versenyez a CE (a dumáid arra a részérevonatkozik, hogy jöttawindowsésjóllenyomottmindenkit :))"

Nem lenne egyszerűbb szimplán elismerni, hogy jól befürödtél ezzel is?

De miről is van szó az 2004-es cikkben?
    "Microsoft licensees have been steadily chipping away at the Palm OS lead since 2000, when Microsoft accounted for 11 percent of the PDA market."

Azaz a palm már régen piacvezető volt a pda-k piacán (és a linux is ott volt elenyésző részesedéssel) mikor a ms megjelent. 2000-ben 11%-os részesedésre tornászta fel magát a ms, 2004-be utolérte a palmot (a linuxnak ekkor még 1.9%-os részesedése volt) majd 2005-ben porba tiporta mind a palmot, mind a linuxot. (a linux 1 év alatt elvesztette addig is elhanyagolható részesedésen felét)

"Ja de ugye nemén vagyok a hibás, hogy a saját hulyeégeid helyett megpróbálok cikkeket keresni"

Most már késő kapálózni, meg terelni, jól beégtél ezzel is...

"Olvasgas statisztikákat"

Azt csinálom, ezügyben neked vannak komoly hiányosságaid.