• TH448
    #31
    Szóval:
    LaPalma: lehet, hogy úgy tűnt, hogy kezdem az anyázást, de utána a PC-sekre is mondtam a legjellemzőbb dolgokat, szóval egyik tábor se jobb a másiknál, viszont sajnos nem írtam hülyeséget a macesekről, mert nagy részére igaz, de persze nem szabad általánosítani, szóval nem mindenki...
    Macc: Persze, grafikus felületről pár dolgot, ami átlag felhasználónak kellhet (Maces átlagfelhasználónak, ott a rendszer is egyszerűbb, mint win), de azért sok dolgot persze parancssorból lehet, ugye a rendszer miatt, de azt már kevesen piszkálják.
    Inquisitor: Teljesen igazad van, pofátlanság, amikor dollár euro 1:1, viszont azért nem akkora haszonkulccsal dolgoznak, nálunk ugyanis artijus meg hasonló ... (hogy tiltanák be mindet) egy rakat jogdíjat pakol mindenre, ami mondjuk amcsiban nincs... Szóval pl. ezért megfizethetetlen egy iPod nano, holott amcsiban 30e-ért kapsz 1 gigásat, nálunk még rájön 7-8e jogdíj, meg ugye szállítás és tsai, és úgy már nem is olyan hihetetlen a haszonkulcs... (Na, mielőtt valaki azt hinné, közös sincs a mo-i macek árusításához. :D )