Megjött a kétmagos Mac Mini
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször nagyon drága aztán egyre olcsóbb.
Te nem ezt teenéd?
Nem lehet tudni, hogy mekkora a keresetség
Máshogy áraznak( jelképes márka alapján )
A Mac mini-nél igaz a nagyon kis mérete miatt érthetõ az ár ,de vannak benne olyan cumok pl: vga, ram, optika stb. amit tulzásba visznek az árazásnál sajna!
Meg Pl: ha mac minibe az alap cd rw-vét ki akarnám cserélni dvd -re akkor valami 50k kéne fizetni ezért a müveletért :D
Szerintem pár honap mulva ennél is az lesz mint az imac-nél vagy a pro nootebok-nál! Hogy ugyan azon az áron emelik a tejlesitmény( jobb proci) Vagy pedig olcsob lesz!
Nem hiszem ,hogy nyugadtabra ez az ár is olcsonak számitana mac miniért.. szal
Ha drága a mac, még mindig azt gondolom, hogy arányait tekintve, talán a mac mini a legkedvezõbb.
http://www.prisonbreak.atw.hu
szóval nem ez a macika röhögcség, hanem az árszínvonala... kár mert ez befékezi az elterjedést
sepsiszentgyörgy
Netezésre, lájtos otthoni szórakozásra, (mínusz játék)
És akkor most csak 2 terméket említek, amivel naggyából egy júzer ezt a kis dlágaságot helyettesítheti:
X360/PS3
Menyibe fognak azok kerülni és milyen hw van bennük?
Ha így nézzük (kicsit sarkítottan) ez a macika egy nagy röhögcség!
;(
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
mocskos drága...
sepsiszentgyörgy
LaPalma: lehet, hogy úgy tûnt, hogy kezdem az anyázást, de utána a PC-sekre is mondtam a legjellemzõbb dolgokat, szóval egyik tábor se jobb a másiknál, viszont sajnos nem írtam hülyeséget a macesekrõl, mert nagy részére igaz, de persze nem szabad általánosítani, szóval nem mindenki...
Macc: Persze, grafikus felületrõl pár dolgot, ami átlag felhasználónak kellhet (Maces átlagfelhasználónak, ott a rendszer is egyszerûbb, mint win), de azért sok dolgot persze parancssorból lehet, ugye a rendszer miatt, de azt már kevesen piszkálják.
Inquisitor: Teljesen igazad van, pofátlanság, amikor dollár euro 1:1, viszont azért nem akkora haszonkulccsal dolgoznak, nálunk ugyanis artijus meg hasonló ... (hogy tiltanák be mindet) egy rakat jogdíjat pakol mindenre, ami mondjuk amcsiban nincs... Szóval pl. ezért megfizethetetlen egy iPod nano, holott amcsiban 30e-ért kapsz 1 gigásat, nálunk még rájön 7-8e jogdíj, meg ugye szállítás és tsai, és úgy már nem is olyan hihetetlen a haszonkulcs... (Na, mielõtt valaki azt hinné, közös sincs a mo-i macek árusításához. :D )
a magyar apple árak is netto euro árral vannak számolva. csak odakint (pl. németeknél, osztrákoknál) "kicsit" kevesebb az áfa
gesztinek nincs apple boltja. mindössze az a4 apple centernek (és az ipodnak) geszti volt a reklámarca. a bolthoz ezentúl semmi köze
sepsiszentgyörgy
Intel teknolódzsidevelopíng rulez!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Intel integrált VGA,
höhöhöhö;). Volt hozzá "szerencsém".
Hát nem igazán éri el egy Gef2MX szintjét, bár win alatt tud DX9-et.
De minek?;(
NAGY SZÍVÁS A GMA GRAFIKA, Mo-n az Apple kb 300 Ft-os dollárral számosl, ára legalább 160 ill 200 E lesz
Sempron 2600+ (SSE3), Nforce3, Radeon 9600, Realtek 8139 Acer Aspire 3022,Sempron 2800+,Radeon X600 (3150 CI+QE), Ati Rs480+SB400 Gygabite WBKG WLAN (Broadcom 4318 és ATI AC 97 sound nem mûködik)
Igy elméletileg lehet egy kis media center..
Végre van rajta normál audio, miki bemenetel!
Csak hát az a intel vga pff.. Az a minimális játék ami ment a régi mac minin hát ,nemtudom ezen hogy fog e menni....
( talán a nagy proci kisegiti)
(Amúgy meg én is letettem egy Pentium-M MicroATX/ITX géprõl, mert sokkal ólcsobb egy AMD-s)
Itt most csak a MacMini árán való höbõrgés miatt írtam.
Core Duo T2300-T2600
Gyengébbek kedvéért a forint árakat kb. 2x-es szorzóval kapnánk.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
2. senki sincs hanyattesve ettõl az új mac minitõl. mac-es körökben legkevésbé. ez a legkisebb, leggyengébb mac
3. az osx-en is sokmindent lehet állítani, többet, mint gondolnád
sepsiszentgyörgy
Megint jönnek a MAC-esek, hogy milyen über fasza, de azt egyik se látja, hogy kicsit elvakultak, meg felsõbbrendûségi komplexust kölcsönöz a gép a legtöbb embernek. Akárhogy is, powerPC kép és videószerkesztésre jobb volt architektúra miatt, viszont pc vonulat miatt ez is picit fogyatkozik, hogy a trükkökrõl ne is beszéljünk a hiper gyors maces videókról. (2000 képet görget nagyít... WOW, thumbnailezve egy mezei PC is megcsinálja...) Viszont a saját progijaival kétségtelenül jobb bizonyos célokra (nem játszani, meg nem fejleszteni), mert ugye ott nem kell 200000 féle configra optimalizálni.
Nah, de nem mintha a PC-sek jobbak lennének, azok meg jönnek, hogy sose adnának ki annyit egy szar gépért, meg hogy az õ xy gépe simán agyonver akármilyen MAC-et, közben meg ugye nem naon összehasonlítható a dolog. SZóval már várom, hogy ki miket kezd el beírkálni...
Én személy szerint PC-s vagyok egyébként, mert nem csak pár dologra használom a gépet, és nekem így könnyebb ingyenes vagy naon olcsó progikat szerezni, de hiszek a MAC feelingben. :D
Jah, és még annyit, hogy OSX szép meg fasza meg minden, csak nekem pl. már majdnem fizikai fájdalmat okozott, hogy annyira hülyének nézik a felhasználót, hogy szinte semmit nem lehet állítgatni, max a themeket...
Egészségedre...
Ezen az új minin meg ennyire sem fog menni,az integrált videokari miatt..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Itt egy teszt. Szerintem néhány gyártó (pl Aopen) ehhez is ki fog hozni alaplapot, a Pentium M-hez is volt...
/*WTF?!*/
Aha, szal ez is inkább csak notebookokban van PC-n (mint az eredeti P-M)? Még barebone-ban sem? Na de mindegy, akkor kell lenni valahol teszteknek.
Ennek az új Mininek a leggyengébb része kétségtelenül az integrált (intel) videokártya, régebbi szerintem ebben erõsebb volt!
Dez: pl ASUS W5F notebook.
/*WTF?!*/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
világ megváltó kütyük ezek <#wink>#wink>
az ára akkor is magas
Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...