>
  • skateout
    Nos a Google Mobile-ról annyit hogy igen kell hozzá internet előfizetés, és még sok más progihoz is, amik tény hogy hasznosak ha úton vagyunk. Én nekem a telómon van internethozzáférés, állandóan netelek rajta, ha hazaérek akkor rákötöm gépre és ott folytatom (na nem kell rosszra gondolni, nem vagyok fanatikus), de az emaileket nézegetem leginkább, mert nagy a forgalom, tanáraimtól a dolgozatról az értesitések, házifeladatnak az anyagát küldik el stb. (Főiskola) Szóval kell a net nekem állandóan, emellett persze a szórakozás nem marad el, MSN, webböngészés, ha utazok akkor a térkép progik, GPS alkalmazások stb. Sok jó dolgot találtam, sok oldal van amin lehet mindent letölteni, ingyen, persze van olyan progi amiért még külön kéne fizetni, de az már komolyabb dolog, és érthető is hogy kérnek érte pénzt. Na de megvagyunk mi anélkül is :D Van még sok jó nekünk ami ingyenes. Én a piros szolgáltatónál vagyok, havi 3000-et fizetek, de amint mondtam, gépen is ez a netem van, szóval ne gondolkodjatok csak a telefonra vonatkozóan, mert az biza sok lenne, de ez 1G adatforgalmat foglal magába. Természetesen akinek nem kell ekkora, és már pedig tudom hogy igy van :D akkor elég neki az 50 mega vagy a 100, az 50 et nem tudom mennyi, de a 100 az 1500 Ft/hó. A többi szolgáltatót sokkalom, néztem náluk is mivel független a telóm igy válthattam volna, de nem láttam értelmét, és állítom hogy piroséknak a legjobb a lefedettségük. A puszta közepén csináltam egyszer egy bulit, kint volt a gépem, házimozi stb, mig zenéltem a bandának neteztem is közben. És ott higyjétek el nekem hogy nem soknak volt térerő a telefonján, nekem viszont a net is működött. Na ez persze nem tartozik nagyon ide.
    Nos ha vmi további kérdés van, akkor csak nyugodtan, válaszolok rá ha tudok. Minden jót.