Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
megkértelek nem egyszer én is meg a másik emberke is hogy ne offoljatok csak folytatjátok,remélem kaptok vmit ;)
24 - Exile -Nov.23
off vége a %-okról :D
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Õ arra gondólt hogy az alap fûlhalgatót veszi alapúl tehát 100% ami tegyük fel nem elég hangos recseg STB és ennél fogva arra vólt kiváncsi hogy mondjuk egy másik fülhalgató menyivel jobb!
BattleTag: kabel15#2672
1.én odatettem a smile-t és nem gondoltam anynira komolyan amit irtam!
2.mindenki magábl indul ki!
3.rövdiden: kurva anyádat te kis köcsöghuszár!
on.
24 - Exile -Nov.23
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tõle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetõbbre.
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a hívásinfo nem tárol bizonyos hívásokat? Gondolok itt pl a nem fogadottakra stb...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
CID 53-as telefont lehet függetleníteni és k810i firmwaret rakni rá?<#nemtudom>#nemtudom>
nem mindenhez lehet mérni %ban!
de van amihez igen...viszonyítási alap-.--idiotak :D
hagyjuk ha még ezen akartok csámcsogni akkor privátba pls:) thx by
24 - Exile -Nov.23
számomra felfoghatatlan.
mer ha az mondod, hogy az egyiken tisztábban szólnak a magas hangok, meg jobban szûri a zajt, azt megértem.
de ez hogy ennyi százalékkal jobb, ez nemtom :S
te a fodrásznál is azt mondod, hogy az elõzõhöz viszonyítva 37%-al rövidebb, meg 65%-al trendibb legyen? <#hehe>#hehe>
Százalékolni pontosan mért adatokkal lehet...
24 - Exile -Nov.23
Honnan tudod hogy a philips pont 250% al jobb mint a sima?
egy példa.
van egy sima 1000 ft os fejhallgató 100%
van egy 3000 ft-os philips kb 250%
azért kérdeztem hogy lehessen éreztetni a kettõ közti különbséget de látom az agyadig nem jutott el...
és van különbség hogy mi közt kérdezel különbséget ;)
amúgy lifestyle a jobb :P
de te ezt még nem tudod sztem,szal nemkéne hülyeséget beszélned ..omfg
#1184:
kössz,akkor maradok a gyárinál :D
24 - Exile -Nov.23
durex 100% akkor az 10?150?200?...
jobb és kész wazze'.. bemész bótba kipróbálod ennyi, nehogymá nekem %okból számold ki mit hogy... Egy uni toll hány % al jobb mint egy zebre? omfg...
százalékban kb:D
gyári 100% akkor az 150? 170? 200? 250 ?
24 - Exile -Nov.23
De elég csak bemenned a gsm boltba és annyit ledarálni hogy k800 hoz kérsz walkman fülest, aztán ennyi, 3000 ft mindenhol.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tõle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetõbbre.
A telóban levõ lejátszó teljesen korrekt amúgy, és osztom shrike véleményét, ajánalatos lecserélni a fülest.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Gaba323