Sony Ericsson K800i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
A Transcend memória kártyák milyen minõségüek vajon?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Egybõl nem tudom, de ha hazamész, le tudod menteni pc suittal gépre txt ben az sms eket, aztmeg felrakhatod a memókártyára.

Marci0115
egy hülye kérdés

smseseket valahogy be lehet állitani hogy memoriakártyára mentse?

skateout
Na az autónyitás megoldva, nem a telóval, pedig az lett volna az ideális :D na mind1, bocs a topic zavarásért. Ami a szoftver frissitést illeti hát nekem is ugyanez a szoftver van mint az alábbi, de a frissitésnél azt mondja ez a legújabb, na hát ha õ mondka akkor nekem no comment, nem tudok mit tenni ellene. Amig nem hal be a teló szoftverileg én azt állitom nincs értelme frissiteni, persze tényleg csak ha nincs újabb.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

Csinálj backupot pc managerrel (3.2) és akkor nem lesz nagy gond mindent visszaállitgatni..

Met
Azért kérdezem mert ha nincs olyan nagy hiba amit orvosol akkor lehet halasztom még mert olyan macerás, akksi ki akksi be, kikapcs bekapcs fejenáll közben.... ehhh

utgyuru
hát ha van újjab akkor gondolom érdemes

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

Met
Érdemes ezt a szoftver verziót frissíteni? CXC1250210 R8BF003 080130

utgyuru
te most a mobiloddal akarod kinyitni a kocsit ?

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

skateout
Üdv mindenkinek. Bocsi de lehet nem ide kéne ezt irjam, persze aki ismer kicsit az tudja hogy azért olvasom a fórumot, na szóval a lényeg hogy nem tudtok a telóra olyan progit amivel az infrát távirányitónak használhatom? Spec nem TV re gondolok, hanem az autónkra, a barom bezárta magát mig a kulcs az indítóban volt, vmi gixxer volt vele, és most zárva van. szóval kéne egy olyan progi ami gyakorlatilag feltöri. Na bocsi elõre is, lehet téleg nem ide kéne irni, de ti már segitettetek párszor, remélem most is tudtok vmi tippet adni. Köszi elõre is.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

II Rocky II
elvan agyerek ha játszik,látom ennyi eszetek van :(
megkértelek nem egyszer én is meg a másik emberke is hogy ne offoljatok csak folytatjátok,remélem kaptok vmit ;)

24 - Exile -Nov.23

utgyuru
ha 1 egész számít 100%-nak, és a 0 számít 0%-nak, akkor a jelenlegi-mínusz korábbi 100%(1db)-0%(0db)=100%, tehát ennyi a különség.
off vége a %-okról :D

0-nál nem 100% al több az 1..:D:D

"...This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain.. And a 100% reason to remember the name!.."

utgyuru
szoftverfrissítést próbáltad?

5w0rdf15h
fasza...akkor gondolom lehet szervízbe vinni...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gaba9
skacok no flém no stressz .. lécci ne balhézzatok (itt) köcce

Gaba323

utgyuru
na mostmeg 100%-al több felkiáltójeled van zsenikém <#idiota>

II Rocky II
pontosan!
látom vannak még normális emberek :]

24 - Exile -Nov.23

kabel15
Lehet hogy nem vólt olyan szerencsés % ban kifejezni az értéket de attól még nem kéne idiótázni!
Õ arra gondólt hogy az alap fûlhalgatót veszi alapúl tehát 100% ami tegyük fel nem elég hangos recseg STB és ennél fogva arra vólt kiváncsi hogy mondjuk egy másik fülhalgató menyivel jobb!

BattleTag: kabel15#2672

II Rocky II
off.
1.én odatettem a smile-t és nem gondoltam anynira komolyan amit irtam!
2.mindenki magábl indul ki!
3.rövdiden: kurva anyádat te kis köcsöghuszár!
on.

24 - Exile -Nov.23

sgt anderson
igen, nekem már csinált ilyet, sõt olyat is, hogy eltárolt tel számokat nem írt ki, amikor hívtak. pl. fater hívott és csak a számát írta ki, nem a nevét.

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tõle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetõbbre.

5w0rdf15h
Sziasztok!

Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a hívásinfo nem tárol bizonyos hívásokat? Gondolok itt pl a nem fogadottakra stb...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Sztem itt ne idiótázz csak ugy mert a végén azonkapod magad hogy megbasznak anyád hátán..

SzakYy
hello.
CID 53-as telefont lehet függetleníteni és k810i firmwaret rakni rá?<#nemtudom>

II Rocky II
hülye vagy :D
nem mindenhez lehet mérni %ban!
de van amihez igen...viszonyítási alap-.--idiotak :D
hagyjuk ha még ezen akartok csámcsogni akkor privátba pls:) thx by

24 - Exile -Nov.23

Úgylátszik ez már kettõnknek is magas..:D

utgyuru
meséld már el nekem mi alapján százalékolsz be 2 élményt? <#idiota>
számomra felfoghatatlan.
mer ha az mondod, hogy az egyiken tisztábban szólnak a magas hangok, meg jobban szûri a zajt, azt megértem.
de ez hogy ennyi százalékkal jobb, ez nemtom :S
te a fodrásznál is azt mondod, hogy az elõzõhöz viszonyítva 37%-al rövidebb, meg 65%-al trendibb legyen? <#hehe>

A hülyeség tényleg magas.
Százalékolni pontosan mért adatokkal lehet...

II Rocky II
mert olyanom volt és most van és van viszonyítási alapom...nagyjából megtudom mondani hogy mennyivel lehet jobb.de mind1 hagyjuk :D neked ez magas :P

24 - Exile -Nov.23

Sokkal jobb, helyedben rohannék a boltba egyért.
Honnan tudod hogy a philips pont 250% al jobb mint a sima?

II Rocky II
<#wilting>

egy példa.
van egy sima 1000 ft os fejhallgató 100%
van egy 3000 ft-os philips kb 250%
azért kérdeztem hogy lehessen éreztetni a kettõ közti különbséget de látom az agyadig nem jutott el...
és van különbség hogy mi közt kérdezel különbséget ;)
amúgy lifestyle a jobb :P
de te ezt még nem tudod sztem,szal nemkéne hülyeséget beszélned ..omfg

#1184:

kössz,akkor maradok a gyárinál :D

24 - Exile -Nov.23

Derex.. :D ma nem megy a gépelés..-.-

Avagy vajon derexel vagy lifestyles-al jobb?
durex 100% akkor az 10?150?200?...

anyám borogass..-.-
jobb és kész wazze'.. bemész bótba kipróbálod ennyi, nehogymá nekem %okból számold ki mit hogy... Egy uni toll hány % al jobb mint egy zebre? omfg...

Lord Nomak
101! ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

II Rocky II
és kb mennyivel jobb a gyáritól?
százalékban kb:D
gyári 100% akkor az 150? 170? 200? 250 ?

24 - Exile -Nov.23

HMP70
De elég csak bemenned a gsm boltba és annyit ledarálni hogy k800 hoz kérsz walkman fülest, aztán ennyi, 3000 ft mindenhol.

II Rocky II
milyen headsetet tudtok ajánlani?

24 - Exile -Nov.23

kabel15
De az mp3 zenék azok alapból 2.1 esek nem?

BattleTag: kabel15#2672

sgt anderson
gondoltam már rá, hogy szerzek egyet. :D egyszer kipróbáltam egy agybadugós fülhallgatóval, mondjk fél percnél tovább nem hallgattam, mert épp becsöngettek xD, de addig faszán szólt, jobb volt mint az alap headset, nameg az osztály zaja :D

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tõle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetõbbre.

Lord Nomak
Nekem nem oszt nem szoroz ha mp3 nálam van, én finnyás vagyok a zenére inkább spóroltam egy lejátszóra ha hosszabb útra megyek. De persze melóba erre a 20 perc villamosozásra én sem hozom magammal amikor bent meg 7.1 rendszeren hallgathatom a zenéket =D
A telóban levõ lejátszó teljesen korrekt amúgy, és osztom shrike véleményét, ajánalatos lecserélni a fülest.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Vegyél egy walkmanfülest, 3000 ft, a hmp70 es, ahhoz nem kell megabass, inkább a magasat fogod majd kiemelni rajta mert tul sok..:D sokkal jobb a hangzása mint a simáé fõleg egy kis faxa equalizációval megspékelve.

sgt anderson
Én is elég zenemániás vok, szinte mindig zenét hallgatok, ahol tudok és én is csak egy telefont használok mindenre, egyrészt azért, mert nincs pénzem, hogy külön ipodot, kamerát, fényképezõt, minden szart megvegyek külön, másrészt, mert így nekem sokkal praktikusabb, hogy egy, viszonylag kicsi kütyüben benne van minden, amit használok, rádió, zene, fényképezõ és azért sokkal kényelmesebben lehet hordani pl. zsebben csak a telefont, mintha még mellette lenne egy MP3 is, vagy akármi. Én pedig meg vagyok elégedve a K800i hangjával, mondjuk a MegaBass hiányzik belõle, hallatszik is, de a buszon a jelenlegi headsetemmel úgyse hallanék különbséget :D

utgyuru
jogos :D epic fail xD

kovacsgeri
Én azóta teszem a SIM-re a számokat, amióta az f500i-m kijelzõhibája miatt kb 250-300 telefonszámom elveszett. SIM kártyára pedig csak néhány szám volt mentve.

utgyuru
épp azért nem veszek, mert mint leírtam, egy így készülékbe megvan minden, na meg pénzem sincs külön lejátszóra

II Rocky II
<#eljen>

24 - Exile -Nov.23

Gaba9
Üdv .. a multkori telólehalás meg lett olda .. szervizesnek sikerült újraéleszteni .. a válasz annyi volt h SE-kel elõfordul h behal a szoft .. ennyit tudok .. akinek azt írja ki mikor kamerát akar használni h elötte zárjon be egy futó alkalmazást (holott nincs is ami fut) az vigye gyorsan és csináltassa meg mert nekem erre az eseményre rá kb 2órára megadta magát .. (de már jó) csak h tudjatok róla azért írtam .. szewasztok

Gaba323

Rage47
ez mire jó?