sandor4#61
SPOILER
Hát nekem sem tetszett, az eleje egy dokumentumfilm hangulatát adta: dögunalom, és néhány érdekes emberszabású, nyáladzó lény árnyékban megbúvása
amikor meg megérkeznek a csontokhoz és ott vannak ezek a majmok is, igazán vicces karakterfejlődés megy végbe: 4 nő meghal szép orban, a maradék kettő, egyenként maximum 50 kgos csonsovány nő pedig átmegy gyilkológépbe, és hihetetlen ügyességre is szert tesznek, hiszen immáron nemhogy nem szorulnak be alagutakba, meg nincs klausztrofóbiájuk, hanem 30 méterről pontosan fejen tudnak dobni egy olyan izét egy csákánnyal.
A végén van egy elfuserált történetdarabka azzal a medállal, vagy mivel, és az egyik nő bosszút álla a másikon, majd képzelődik kicsit, és vége.
A horror filmek általában azért szoktak izgalmasak lenni, mert nem tudjuk pontosan, mivel állunk szemben, én ezt a filmet inkább akciófilmnek nevezném. Persze megkapná a korhatárt ettől még. Igazából ott ér véget teljesen az egész, amikor közelről megvizsgálják azt a nyálkás csimpánzt. Onnatól kezdve akár Arnold Schwarzenegger is játszhatná a főszerepet, mert csak buta verekedés az egész.
Tehát szerintem egy sz*r volt.