Gagyi mami 2
  • kék
    #23
    Megnéztem.

    Pontosan azt kaptam, amit vártam, az első résznél valamivel rosszabb, de még mindig élvezhető folytatást. Néhány poén valóban túlerőltett volt, de volt pár eredeti, tényleg kacagtató jelenet. Sajnos, a tengerentúli filmekben még mindig nagy divat a túlerőltetett poénok nyomatása, és ami még szomorúbb, hogy lassan nálunk is ez lesz a trendi. (pl. Üvegtigris 2, ami szintén egy jó film, de még jobb lenne, ha a készítők nem akárnák minden percben megnevettetni a nézőt.)

    A filmben volt pár jó zene, persze, ez ízlés dolga.

    A színészek nagyott alakítottak, főleg M.L., természetesen hozzá fűződik a legtöbb vicces jelenet, beszólás stb. amiből szerencsére elég sok van.

    Ami nem tetszett: a túlerőltett poénokról már volt szó, de az amcsik még mindig 18-20 éves csajokkal játszatják a 15 éves lányszerepeket. Legalábbis szerintem a filmben 15 évesnek mondott csaj simán megvan 18-19.

    A másik, ami nagyon zavart: a hülye, bunkó emberek. Mellettünk 2-vel ült 1 csóka, aki minden mondaton hangosan nyerített, vinnyogott, nyüszített, néha pedig hörgött. Mikor úgy tűnt, hogy a "Nagymami" lebukik, a hülyegyerek hangos "dúúúú" "dúúúúú" -zásban tört ki. Már mindenki azt kérdezte körülöttem, hogy mi baja van ennek az állatnak? OK., hogy demokrácia van, meg mozi, meg minden, de szvsz mindennek van határa.