Gagyi mami 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos, én is láttam a filmet, és tetszett, legalább annyira mint az elõzõ.

grebber
Egy ok amiért nem járok moziba 😄

Next PC upgrade: 2022

Megnéztem.

Pontosan azt kaptam, amit vártam, az elsõ résznél valamivel rosszabb, de még mindig élvezhetõ folytatást. Néhány poén valóban túlerõltett volt, de volt pár eredeti, tényleg kacagtató jelenet. Sajnos, a tengerentúli filmekben még mindig nagy divat a túlerõltetett poénok nyomatása, és ami még szomorúbb, hogy lassan nálunk is ez lesz a trendi. (pl. Üvegtigris 2, ami szintén egy jó film, de még jobb lenne, ha a készítõk nem akárnák minden percben megnevettetni a nézõt.)

A filmben volt pár jó zene, persze, ez ízlés dolga.

A színészek nagyott alakítottak, fõleg M.L., természetesen hozzá fûzõdik a legtöbb vicces jelenet, beszólás stb. amibõl szerencsére elég sok van.

Ami nem tetszett: a túlerõltett poénokról már volt szó, de az amcsik még mindig 18-20 éves csajokkal játszatják a 15 éves lányszerepeket. Legalábbis szerintem a filmben 15 évesnek mondott csaj simán megvan 18-19.

A másik, ami nagyon zavart: a hülye, bunkó emberek. Mellettünk 2-vel ült 1 csóka, aki minden mondaton hangosan nyerített, vinnyogott, nyüszített, néha pedig hörgött. Mikor úgy tûnt, hogy a "Nagymami" lebukik, a hülyegyerek hangos "dúúúú" "dúúúúú" -zásban tört ki. Már mindenki azt kérdezte körülöttem, hogy mi baja van ennek az állatnak? OK., hogy demokrácia van, meg mozi, meg minden, de szvsz mindennek van határa.
DEXTER92

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Már alig várom hogy lássam, az elsõrésze nagyon tetszett. Szerintem a 2. kal sem lesz gond, jó szinészek vannak benne.

grebber
Jaja már van.

báttyó02
kuktajo :>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

quack
"...You will want to kill yourself within the first five minutes and after that you are hoping for a fire alarm or something just to get you out of the cinema."
😄

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

NEOreg3
akkor csak az álruha ugyanaz, viszont semmi köze az igazi nagymamához?

rókabõr...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hella

nem tom, nekem az 1 nagyon tetszett, bár én is nehezen tudtam elképzelni hogyan tudják folytatni, amíg meg nem néztem az elözetest 😄 az egynek a hangulatához sztem nagyon sokat hozzátett Martin Lawrence magyar hangja is, nagyon jól játszott
Gunner
elég erõltetett tõrténet, nem? <#vigyor5>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

DJ Skyline
2000-ben Martin Lawrence eljátszotta élete - szó szerint - legnagyobb szerepét: egy FBI ügynököt alakított, aki mesterien tudott átváltozni. Hogy elkapjon egy brutális bankrablót, Lawrence tetõtõl talpig elmaszkírozta magát - és egy életvidám, minden lében kanál gigantikus nagyi képében csapott le a rosszfiúra. És most Lawrence visszatér a világ legfifikásabb, legterebélyesebb és legbevállalósabb nagymamijának szerepében a Gagyi mami 2.-ben. Ezúttal azért bújik Gagyi mami bõrébe, hogy egy nemzetbiztonsági katasztrófát hárítson el. De kiderül, hogy az ország megmentése a nagymamira váró problémák közül a legkisebb: amikor hõsünk beáll a gyanúsítotthoz házvezetõnõnek, egy szétesett, nem mûködõ családdal találkozik.
Bemutató dátuma: 2006. március 2.

forrás

Taranov
Te ezt nyíltan fel mered vállalni?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

NEOreg3
bár a 2-t még nem láttam, szerintem bõven elég lett volna azaz 1 rész, meg elképzelni sem tudom, hogy minek ölti magára ismét a "nagymama" maszkját pláne, hogy az 1-ben le is leplezõdött

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ati2002
Van már felirat hozzá?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

grebber
Fasza film volt a 2.
Hát mivel elég szépén hozott a konyhára és a végén Martin is sejtelmesen mondta a záró szöveget lehet lesz 3.rész is.Örülnék neki.

bertino
azt hittem ezt is a cicai nyitotta... annál volt megszokás, hogy látott vmit a tévében és egybõl nyitott neki totyikot <#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Atkamon
És attól még nem lehet topicja??

RaZoK
már 20 helyrõl le lehet ledni igaz feliratosan :Ð

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Bandi 18
<#nyes>

Sephi
1. ez az elsonek a plakatja
2. a masodik resz annyira siralmas hogy az mar borzalmas

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CheAteR88
tegnap este néztem az elsõ részét és szerintem azaz remélem hogy a 2 is ijen fasza lesz😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

ngcsnet
Dexter..😊

DEXTER92

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!