• Sanyix
    Nemmondom meg a nevét, ugyanis semmi nem ismerte fel, így a nevét sem tudom. Minden induláskor véletlen karakterektől álló néven tette be magát a folyamatokba, ha pedig töröltem parancssoros csökkentett módban (mert csak itt lehetett), magát a fájlt aminek az éppen aktuális nevét a registrybe írt bejegyzései alapján tudtam meg, akkor a következő induláskor már nem volt a folyamatokban. De ahogy elindítottam az ff-et egyből megjelent a fájl a folyamatokná, és újra beírta magát a registrybe. Töröltem az ff-t, és többé nem jött vissza... Ígyis fél napig tartott mire rájöttem, hogy az ff indítja el. Hitetlenkedhedsz, mondhatsz bármit, én láttam, megtörtént, egyáltalán nem biztonságos az ff. Ja előtte fél évig használt ie-be se épült spyware(az utána használt operába se került semmi spyware), és nem is volt vírus sem. Ha csak a ff-re jutott be valami, akkor valószínű, hogy az a hibás, mellesleg mondom, semmi különleges nincs benne, csak hypeolják, a sok "rajongó" ingyen reklámoz, és ezt tudják a fejlesztők is...