• Tinman #16
    Hányok... sugárba.
    Na akkor nézzünk csak a dolgok mélyére:

    Miért is kellene NEKÜNK MAGYAROKNAK félni a terroristáktól? Jah, mert beléptünk a NATO-ba és mert olyan helyre küldtük hazánk fiait ahol SEMMI, DE SEMMI keresnivalónk nem lett volna.

    Miért is akarják tárolni most a telekommunikációs adatainkat 2 évig? Jah, mert EU tagállam vagyunk.

    Miért is kell itt Magyarországon is USA féle Big Brothert, meg 1984-en csinálni? Mert állandóan csak másokat majmolunk. Szeretem ezt az országot, mert ez tényleg SZABAD DEMOKRATIKUS ország volt pár évig, de ezt az új "majmoljuk amerikát" nemzetet csak lenézni tudom.

    Szarok arra, hogy jó nekünk NATO tagállamnak lenni, mert háború esetén erős szövetségben vagyunk, szarok arra, hogy az EU-s pénzekből ezt meg azt lehet csinálni, mert ezeknek a lépéseknek lassan több hátránya van mint előnye.
    Ahogy mondani szokták:

    Nem nekünk van szükségünk a NATO-ra, hanem NEKIK ránk, hiszen mi vagyunk a KAPU kelet felé.

    Nem nekünk van szükségünk az EU-ra, hanem NEKIK ránk, hiszen +10000 millió lehetséges vásárló akiknek el lehet adni minden szart és akiket hozzá lehet csapni a többi bepalizott birkához.

    Mellesleg egy terrorista sokkal intelligensebb annál, hogy otthon a kis DSL netjével tervezze meg a csúnya, rosszarcú amerika elleni következő lépését.

    Hányok az egésztől