• Apaci
  #14
  Ez kezd lassan a matrixra hasonlítani! Minket is burokba kényszerítenek, és a sok kis "Neot", figyelik majd az "ügynökök". Szép lassan beleturkálnak majd az agyunkba, irányítanak, manipulálnak, "átprogramoznak".
  Az utcák kihalnak majd, csak a szirénázó "ügynökautók" hangját lehet majd hallani...

  Vagy hasonlíthatnám a Közellenség címü filmhez is!

  Milyen jogon turkálnak bele más emberek magánéletébe!? Ez valami nagyon félelmetes! Az embereknek nem lehet magánélete. Akik ezt a törvényt meghozták, egyáltalán utánna gondoltak, hogy ez mit jelent!?
  Ez a magánélet sárbatiprása!!! Olyan jogunktól akarnak megfosztani, mely az emberrel egyidős! Mit szolnának hozzá, azok a törvényhozók, akik megszavazták ezt, ha forditott lenne a helyzet. Mi, a többmilió ember megszavaznánk, hogy csak annak a pár "törvényhozónak" legyen rögzitve, tárólva minden adata (persze azt tudni kell, ha valamelyik ország képviselője ezt megszavazta, az azt jelenti, hogy annak az országnak a kormánya szavazta meg ezt az "adattárolást").
  Még az a felháborodás amit csinálnának!!!

  Miért van az, hogy az a egy-két ezer ember b*szik ki a többmillióval? Minden negyedik évben, a szavazatainkal kormányra juttatunk egy pártot. Töllünk függ, hogy melyik párt fog kormányozni. Nem az volna a dolguk, hogy az ilyen ügyekben, mely az ország minden lakóját személyessen érinti, legalább népszavazást irnának ki!? Hát nem a mi érdekeinket képviselik!??? Nem mi biztuk meg ezzel "ŐKET"!??? A mi révünkön, havi több százezer, millió forinthoz jutnak, és ezért cserébe még a véleményünket sem kérik ki!?

  Lehetne még ezt ragozni, de talán ez a mi hibánk is, hogy nem követeljük meg a megbizottainktól, hogy valóban a mi érdekeinket képviseljék!

  A bünözők, meg pusztuljanak, de ne mi sz*pjunk helyettük!!!