Ez hülye hozzászólás volt..ne vegyen..én sem veszek autót most megvároma 2065-öt addigra kijön az új audi,majd azt,igaz esetleg most kellene..de várjunk vele..
Úgy bírom ahogy fikázzátok egymást,ki ilyen ki olyan..mindenki olyant vesz,meg azt amit akar.Pc-sek próbálják bemagyarázni,hogy a játékot az isten is pc-re szánja,holott ez nemígy van..akonzolosok meg egymást csesztetik,holott tudják mind x,és Ps-re vanank nagyonjó gamek.Bár utóbbi megjelenése késik.
És van aki már azért sem fogok mást venni...és persze fényezi a még megsem jelent cuccot.
Ha majd kijön így meg úgy jobblesz,csak mire kijön..Mondjuk karácsonyra te milyen Pc-t tudnál összerakni ha lenne pénzed?Kicsit jobbat mind most..
Így most előnyben lesznek a Ps-esek,mert ők esetleg kijavíthatják az X360 hibáit a csúszással.
Na majd meglátjuk..Speciel nekem egyik sincs,meg úgy nem is tervezem..van egy pc-m..aminek megvannak a korlátai a játékok terén,és emiatt nemértek egyet sok pc-s hozzászólással.
Egy rövidke szösszenet volt,de már eléggé nevetséges amit sokan írnak,és szapulják egymást,bár tudom ez a menő a fórumokon manapság.