Elemzők szerint egy évet is csúszhat a PS3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"my love for you is like a truck\"
Aha, csak éppen minden hozzászólásod a sonyt vagy PS2/3 mat fikázza és recskázik az X3,6-ra. Hazug igzes lamer vagy, semmi több.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Röhej, õ a felére hozta ki, mint a társa, talán elöbb meg kellett volna beszélniük. 😄D
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Olvasd el a #46-ot.
az mgs4 realtime, gyönyörû, és még szebb lesz.
Mert egy beta devkiten futó beta játék már nem lesz szebb, azt akarod mondani, lol. Inkáb te vagy az, aki magát gyõzködi, tudom, nehéz lehet belátni, hogy egy szaros konzol olyan grafikát fog produkálni, amit a pc még egy darabig nem. 😄
XBOX mar itthon is kaphato PS3-meg sehol.
nem így készítenek progikat ugye tudod?
Nem látod hogy csak magadat gyõzködöd?
xbox360+komputer
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ugye ezt nem gondolják komolyan?
Odaát 900 dollár, mire ideér a vadkeletre, lesz az 200K HUF is. Abból meg már igen ütõs vasat lehet összekovácsolni PC-fronton, pláne 2007-ben... Bukta van, Sanyi 😊
A Merrill Lynch ilyen kamuelemzéses akciókkal egy ideig sok pénzt szerezhet a tõzsdén egyes partnereinek. De igen hamar azzal a következménnyel kell számolnia, hogy a szavahihetõsége a nullával lesz egyenértékû, akárcsak a cég értéke is.
mind1, a lényeg h a ML-t mostantól le lehet írni, kb. olyanok mint az informatikai világban a tomshardware.com 😊
Forza.
És se konzol se játék nincsen még így felesleges bármihez viszonyítani.
Szép szép ennyi. Hasra nem kell esni tõle mert sok idõ míg meg nem jelenik.
Akkor már a crysist is lehetene reklámozni... ja nem azt nem az nem "nextgenkonzolgém"
Ezután is lesz, jobb-szebb-gyorsabb konzol, pc.
Örökös vita izlésekrõl, egymást próbáljátok meggyõzni melyik a jobb mintha ezzel igazolnátok önmagatokat a helyes választásban.
Nekem pl nem tetszik, elvész a sok 100 ingame kép közt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az, hogy te mit hiszel, nem sokat számít. 😊)
Abban a devkitben, amin az MGS4-et futatták, egy gyengébb 2.4 GHz-es Cell és nem a végleges GPU volt.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elnézést a Sorokért:)
A devkit nemhiszem, hogy gyengébb egy nemlétezõ gépnél.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Úgy bírom ahogy fikázzátok egymást,ki ilyen ki olyan..mindenki olyant vesz,meg azt amit akar.Pc-sek próbálják bemagyarázni,hogy a játékot az isten is pc-re szánja,holott ez nemígy van..akonzolosok meg egymást csesztetik,holott tudják mind x,és Ps-re vanank nagyonjó gamek.Bár utóbbi megjelenése késik.
És van aki már azért sem fogok mást venni...és persze fényezi a még megsem jelent cuccot.
Ha majd kijön így meg úgy jobblesz,csak mire kijön..Mondjuk karácsonyra te milyen Pc-t tudnál összerakni ha lenne pénzed?Kicsit jobbat mind most..
Így most elõnyben lesznek a Ps-esek,mert õk esetleg kijavíthatják az X360 hibáit a csúszással.
Na majd meglátjuk..Speciel nekem egyik sincs,meg úgy nem is tervezem..van egy pc-m..aminek megvannak a korlátai a játékok terén,és emiatt nemértek egyet sok pc-s hozzászólással.
Egy rövidke szösszenet volt,de már eléggé nevetséges amit sokan írnak,és szapulják egymást,bár tudom ez a menõ a fórumokon manapság.
Go Jeff Go!!!!
egyebkent meg szep soft shadow ez.
mondjuk kivancsi vagyok mi lesz a "szappanopera" vege. Sztem olyan karacsonyi -oszi megjelenes.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Fõleg egy harcmezõn😄
ez nem fikázás , ez vélemény, ha már egy b2 médium szinten is élethûbb. Direkt nem használtam a szép kifejezést mert ez relatív...
Azért erõltetik ezeket a híreket, hogy a vásárló ne várjon a PS3-ra, hanem vegyen inkább most ikszbokszháromhatvanat.