116
-
Vers #75 sony részvény -
Vers #74 a sony részvényei november ota 31$-rol 46$-ra emelkedtek
ez 50%-os emelkedés, most esett 4%-ot az nudli, amugyis folyamatos az emelkedés a ps3 megjelenéséig
én vagyok egy barom hogy novemberben nem vettem sony részvényt
-
#73 Lehet hogy ez számodra igy tünik, de a maga helyén az x360 nal kapcsolatos anomáliákat ugyanugy szóvá teszem. Továbbá ha valaki elvakultan fikáz, és a tényekröl nem hajlandó tudomást venni. Itt is elmondom ha ettöl megnyugszol , az eddigi x360 játékkinálat az nulla /de lesz ez még jobb/, de ettöl a sony kamuzásai semmivel sem lesznek szimpatikusabbak. Majd ha kijönnek a gépükkel és az über játékaikkal és az olyan lesz ami megérdemli, dicsérni fogom, efelöl megnyugodhatsz. -
GodBadka #72 Van árnyékolás. Ettől függetlenül nekem nem tetszik a kép. -
IGAZIWILLIAMS #71 Persze,hogy tévedhet...de mondjuk nincs is túl nagy jelentősége a dolognak-pár faxkalap rendesen megszedi magát,aztán zajlik tovább az élet. :)) -
#70 A Merrill is tévedhet, lásd Cián 62. linkjét. :)
Akkor most melyik az igaz, nem kevés különbség van a kettő között. -
IGAZIWILLIAMS #69 Vazzeg,itt is itt vagy ? =) De legalább már érted,miről beszélek....
Épp ezért mondom,hogy mindenféle piszlicsáré elemzőcég benyögéseire nem szoktak ekkorát ugrani a árfolyamok. -
#68 Nem feltétlenül kell, hogy az MS álljon az ügy mögött, egy ilyen akcióval millió dollárokat lehet keresni.
Kihoznak egy kedvezőtlen elemzést, a részvények zuhannak 3%-ot, a beavatottak gyorsan bevásárolnak, egy idő után a piac megnyugszik és visszaáll a normál értékre, lehet eladni az olcsón beszerzett részvényeket. :) -
#67 Ez csak az elemzőcégek felelősségét, avagy ha jobban tetszik felelőtlenségét tükrözi.
Benyögnek valami hülyeséget, persze a tőzsde ész nélkül, villámgyorsan reagál, aminek a kisrészvényesek isszák meg a levét, az elemzőcég meg maximum széttárja a karját, hogy "bocs tévedtünk párszáz dollárt, majd máskor jobban figyelünk". -
yajirobe #66 Már régen bejelentették, hogy Japánban tavasszal fog megjelenni. Még nincs tavasz úgyhogy semmi sem csúszott. Ezt az elemzőt pedig a Microsoft fizeti, hogy átverje az embereket, hogy ne várjanak addig hanem vegyenek inkább X360-at.
Szerintem.
Én mondjuk egy dolog miatt nem vennék Xboxot mégpedig azért mert rövid az élettartama: Az Xbox 2002-ben jelent meg és 2005-ben már leállították a gyártást,igaz még fognak egy ideig játékok kijönni rá. Ezzel szemben a Playstation1 1994 végén jelent meg és 2003-2004-ig még gyártották.
a PlayStation2 2000-ben jelent meg és napjainkban is rengeteget adnak el belőle világszerte.
Szóval szerintem a PS sokkal értékálóbb, és visszafelé is kompatibilis. Ebből nekem az jön le,hogy a Sony sokkal jobban törődik a játékosokkal, persze üzleti érdekből de ez mindegy a felhasználónak. -
IGAZIWILLIAMS #65 Csakhogy ennek az elfuserált elemzőnek a hatására 3.6 százalékot estek a Sony részvények árai,ami nem jó. Btw attól még az elemzés lehet faszság,de így elég durva húzás. -
Norbi7 #64 Nem baj hogy csúszik, még úgy sincs meg rá a pénz teljesen. -
#63 "Nekem aztán tökmindegy, nem vagyok semmilyen fanboy esetleg játék-fan..."
Aha, csak éppen minden hozzászólásod a sonyt vagy PS2/3 mat fikázza és recskázik az X3,6-ra. Hazug igzes lamer vagy, semmi több. -
REAL_CIÁN #62 Ugyanez az elemzés, ugyanúgy a Merrill-től fél évvel korábbról, csak egy másik elemzőtől.
Röhej, ő a felére hozta ki, mint a társa, talán elöbb meg kellett volna beszélniük. :DD -
#61 Mi pukkadt ki? Mert pár elemző ezt mondja? Sok mindent mondtak már ezek az elemzők, ami aztán nem úgy lett. Az x3,6 lufi pukkant nagyot egyelőre mert ez nem nextgen csak egy mai pc szinvonala. -
REAL_CIÁN #60 Semmi sem pukkant ki, ez egy elfuserált elemzés egy elfuserált elemzőtöl.
Olvasd el a #46-ot. -
Anotino #59 Vegre kipukkant a ps3 lufi. Varhato volt, ilyen hatalmas hype, meg elvarasok mellett. -
#58 nevetséges vagy, de sajnos a hozzád hasonló emberekkel nem lehet vitázni.
az mgs4 realtime, gyönyörű, és még szebb lesz. -
REAL_CIÁN #57 Te aztán tudod, hogy készítenek progikat, nem igaz? :D
Mert egy beta devkiten futó beta játék már nem lesz szebb, azt akarod mondani, lol. Inkáb te vagy az, aki magát győzködi, tudom, nehéz lehet belátni, hogy egy szaros konzol olyan grafikát fog produkálni, amit a pc még egy darabig nem. :D -
Lame #56 Ezt meg megszivhatjak jol.
XBOX mar itthon is kaphato PS3-meg sehol. -
#55 na most mondd azt hogy ez nem is a játék csak egy 5perces kis bemutató és ennél 10x szebb lesz :D
nem így készítenek progikat ugye tudod?
Nem látod hogy csak magadat győzködöd? -
onimusha #54 az az MGS-es kép kezdetleges ingame cucc, maga Kojima mutatta be a Tokyo Game Show-n és forgatta a cam meg állíttgatta árnyékok meg sok egyebet is egy ps3 dev kiten szal az most korai stádiumban ilyen , de ez röhej, hogy a Blu-ray drive drágább mint acpu :D:D:D, devkit messze nem egyezik meg a végleges ps3-al -
#53 kiv. vagyok, hogy ebből a ps3 mizériából mifog kisülni :S :( :D -
#52 "- legalábbis a tengerentúlon - 2007-es megjelenést és 900 dolláros kezdeti árat említettek"
Ugye ezt nem gondolják komolyan?
Odaát 900 dollár, mire ideér a vadkeletre, lesz az 200K HUF is. Abból meg már igen ütős vasat lehet összekovácsolni PC-fronton, pláne 2007-ben... Bukta van, Sanyi :) -
dez #51 Azt is figyelitek ugye, hogy egy "elemző" írkált össze-vissza, de a címben máris többesszám van. :P -
ubuntu #50 Nocsak profilt vált az sg.hu és mostantól kacsamagazinként újul meg?
A Merrill Lynch ilyen kamuelemzéses akciókkal egy ideig sok pénzt szerezhet a tőzsdén egyes partnereinek. De igen hamar azzal a következménnyel kell számolnia, hogy a szavahihetősége a nullával lesz egyenértékű, akárcsak a cég értéke is.
-
#49 na, ez már cikk .. és teljesen logikus is :) most kell sony részvényt venni ...
mind1, a lényeg h a ML-t mostantól le lehet írni, kb. olyanok mint az informatikai világban a tomshardware.com :) -
tehen_m #48 Inkább arról beszélj h 2007ben jelenik csak meg.
És se konzol se játék nincsen még így felesleges bármihez viszonyítani.
Szép szép ennyi. Hasra nem kell esni tőle mert sok idő míg meg nem jelenik.
Akkor már a crysist is lehetene reklámozni... ja nem azt nem az nem "nextgenkonzolgém" -
#47 szép, de semmi extra. Nem értem miért hiszitek hogy ez a messiás, ugyanígy hittétek a ps2ről és xboxról is.
Ezután is lesz, jobb-szebb-gyorsabb konzol, pc.
Örökös vita izlésekről, egymást próbáljátok meggyőzni melyik a jobb mintha ezzel igazolnátok önmagatokat a helyes választásban.
Nekem pl nem tetszik, elvész a sok 100 ingame kép közt.
-
Ennyit a Merrill Lynch elemzéséről. -
#45 Legalábbis ezt mondják :) ami persze egyáltalán nem jelenti azt hogy igaz is :) -
#44 "A devkit nemhiszem, hogy gyengébb egy nemlétező gépnél."
Az, hogy te mit hiszel, nem sokat számít. :))
Abban a devkitben, amin az MGS4-et futatták, egy gyengébb 2.4 GHz-es Cell és nem a végleges GPU volt. -
#43 balrol a harmadik, alulrol a második pixel csöppet elmosott...tiszta undorító :) -
jimmy127 #42 had írjanak olyan ez mint a verekedés mindegy ki kezdte valaki hibás és mivel verekedni jó... -
Fenjoy #41 sok kis kancson jot röhögök:) elkezdődik a flame ... ez a szokásos irjatok sokan és nézétek az oldalt az SG-n cíkk:) és szépen bedöltök és egymásnak estek... ÜberLoL -
#40 Tényleg az árnyékon vitázunk?
Itt van árnyék, ha az kell. -
#39 Még az induló ár is egy érdekes történet lesz... -
#38 Otthon az ember devkittel játszik? Nem. Magával a működő géppel játszik, ami jelenleg nem létezik.
A devkit nemhiszem, hogy gyengébb egy nemlétező gépnél. -
#37 Ez hülye hozzászólás volt..ne vegyen..én sem veszek autót most megvároma 2065-öt addigra kijön az új audi,majd azt,igaz esetleg most kellene..de várjunk vele..
Úgy bírom ahogy fikázzátok egymást,ki ilyen ki olyan..mindenki olyant vesz,meg azt amit akar.Pc-sek próbálják bemagyarázni,hogy a játékot az isten is pc-re szánja,holott ez nemígy van..akonzolosok meg egymást csesztetik,holott tudják mind x,és Ps-re vanank nagyonjó gamek.Bár utóbbi megjelenése késik.
És van aki már azért sem fogok mást venni...és persze fényezi a még megsem jelent cuccot.
Ha majd kijön így meg úgy jobblesz,csak mire kijön..Mondjuk karácsonyra te milyen Pc-t tudnál összerakni ha lenne pénzed?Kicsit jobbat mind most..
Így most előnyben lesznek a Ps-esek,mert ők esetleg kijavíthatják az X360 hibáit a csúszással.
Na majd meglátjuk..Speciel nekem egyik sincs,meg úgy nem is tervezem..van egy pc-m..aminek megvannak a korlátai a játékok terén,és emiatt nemértek egyet sok pc-s hozzászólással.
Egy rövidke szösszenet volt,de már eléggé nevetséges amit sokan írnak,és szapulják egymást,bár tudom ez a menő a fórumokon manapság. -
nenad #36 ejnye, az feny pont abbol a szogbol jon.
egyebkent meg szep soft shadow ez.
mondjuk kivancsi vagyok mi lesz a "szappanopera" vege. Sztem olyan karacsonyi -oszi megjelenes.