Elemzők szerint egy évet is csúszhat a PS3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csakhogy ennek az elfuserált elemzõnek a hatására 3.6 százalékot estek a Sony részvények árai,ami nem jó. Btw attól még az elemzés lehet faszság,de így elég durva húzás.

\"my love for you is like a truck\"

Nem baj hogy csúszik, még úgy sincs meg rá a pénz teljesen.

Dzson
"Nekem aztán tökmindegy, nem vagyok semmilyen fanboy esetleg játék-fan..."

Aha, csak éppen minden hozzászólásod a sonyt vagy PS2/3 mat fikázza és recskázik az X3,6-ra. Hazug igzes lamer vagy, semmi több.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Ugyanez az elemzés, ugyanúgy a Merrill-tõl fél évvel korábbról, csak egy másik elemzõtõl.

Röhej, õ a felére hozta ki, mint a társa, talán elöbb meg kellett volna beszélniük. 😄D

Dzson
Mi pukkadt ki? Mert pár elemzõ ezt mondja? Sok mindent mondtak már ezek az elemzõk, ami aztán nem úgy lett. Az x3,6 lufi pukkant nagyot egyelõre mert ez nem nextgen csak egy mai pc szinvonala.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Semmi sem pukkant ki, ez egy elfuserált elemzés egy elfuserált elemzõtöl.

Olvasd el a #46-ot.

Vegre kipukkant a ps3 lufi. Varhato volt, ilyen hatalmas hype, meg elvarasok mellett.
Oldern the 1st
nevetséges vagy, de sajnos a hozzád hasonló emberekkel nem lehet vitázni.

az mgs4 realtime, gyönyörû, és még szebb lesz.

Te aztán tudod, hogy készítenek progikat, nem igaz? 😄
Mert egy beta devkiten futó beta játék már nem lesz szebb, azt akarod mondani, lol. Inkáb te vagy az, aki magát gyõzködi, tudom, nehéz lehet belátni, hogy egy szaros konzol olyan grafikát fog produkálni, amit a pc még egy darabig nem. 😄

Ezt meg megszivhatjak jol.
XBOX mar itthon is kaphato PS3-meg sehol.
Krinyo
na most mondd azt hogy ez nem is a játék csak egy 5perces kis bemutató és ennél 10x szebb lesz 😄
nem így készítenek progikat ugye tudod?
Nem látod hogy csak magadat gyõzködöd?

az az MGS-es kép kezdetleges ingame cucc, maga Kojima mutatta be a Tokyo Game Show-n és forgatta a cam meg állíttgatta árnyékok meg sok egyebet is egy ps3 dev kiten szal az most korai stádiumban ilyen , de ez röhej, hogy a Blu-ray drive drágább mint acpu 😄😄😄, devkit messze nem egyezik meg a végleges ps3-al

xbox360+komputer

InfectedMann
kiv. vagyok, hogy ebbõl a ps3 mizériából mifog kisülni :S 😞 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Gerygrey
"- legalábbis a tengerentúlon - 2007-es megjelenést és 900 dolláros kezdeti árat említettek"

Ugye ezt nem gondolják komolyan?
Odaát 900 dollár, mire ideér a vadkeletre, lesz az 200K HUF is. Abból meg már igen ütõs vasat lehet összekovácsolni PC-fronton, pláne 2007-ben... Bukta van, Sanyi 😊
Azt is figyelitek ugye, hogy egy "elemzõ" írkált össze-vissza, de a címben máris többesszám van. 😛

Nocsak profilt vált az sg.hu és mostantól kacsamagazinként újul meg?
A Merrill Lynch ilyen kamuelemzéses akciókkal egy ideig sok pénzt szerezhet a tõzsdén egyes partnereinek. De igen hamar azzal a következménnyel kell számolnia, hogy a szavahihetõsége a nullával lesz egyenértékû, akárcsak a cég értéke is.
arty
na, ez már cikk .. és teljesen logikus is 😊 most kell sony részvényt venni ...

mind1, a lényeg h a ML-t mostantól le lehet írni, kb. olyanok mint az informatikai világban a tomshardware.com 😊

Forza.

Inkább arról beszélj h 2007ben jelenik csak meg.
És se konzol se játék nincsen még így felesleges bármihez viszonyítani.
Szép szép ennyi. Hasra nem kell esni tõle mert sok idõ míg meg nem jelenik.
Akkor már a crysist is lehetene reklámozni... ja nem azt nem az nem "nextgenkonzolgém"

Krinyo
szép, de semmi extra. Nem értem miért hiszitek hogy ez a messiás, ugyanígy hittétek a ps2rõl és xboxról is.
Ezután is lesz, jobb-szebb-gyorsabb konzol, pc.
Örökös vita izlésekrõl, egymást próbáljátok meggyõzni melyik a jobb mintha ezzel igazolnátok önmagatokat a helyes választásban.
Nekem pl nem tetszik, elvész a sok 100 ingame kép közt.

Sanyix
Legalábbis ezt mondják 😊 ami persze egyáltalán nem jelenti azt hogy igaz is 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

UNREG
"A devkit nemhiszem, hogy gyengébb egy nemlétezõ gépnél."

Az, hogy te mit hiszel, nem sokat számít. 😊)
Abban a devkitben, amin az MGS4-et futatták, egy gyengébb 2.4 GHz-es Cell és nem a végleges GPU volt.

joebacsi
balrol a harmadik, alulrol a második pixel csöppet elmosott...tiszta undorító 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

had írjanak olyan ez mint a verekedés mindegy ki kezdte valaki hibás és mivel verekedni jó...<#bdead>
sok kis kancson jot röhögök😊 elkezdõdik a flame ... ez a szokásos irjatok sokan és nézétek az oldalt az SG-n cíkk😊 és szépen bedöltök és egymásnak estek... ÜberLoL

Elnézést a Sorokért:)

UNREG
Tényleg az árnyékon vitázunk? <#wilting>

Itt van árnyék, ha az kell.

Ma2ska
Még az induló ár is egy érdekes történet lesz...

Sanyix
Otthon az ember devkittel játszik? Nem. Magával a mûködõ géppel játszik, ami jelenleg nem létezik.
A devkit nemhiszem, hogy gyengébb egy nemlétezõ gépnél.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

MrSpock
Ez hülye hozzászólás volt..ne vegyen..én sem veszek autót most megvároma 2065-öt addigra kijön az új audi,majd azt,igaz esetleg most kellene..de várjunk vele..
Úgy bírom ahogy fikázzátok egymást,ki ilyen ki olyan..mindenki olyant vesz,meg azt amit akar.Pc-sek próbálják bemagyarázni,hogy a játékot az isten is pc-re szánja,holott ez nemígy van..akonzolosok meg egymást csesztetik,holott tudják mind x,és Ps-re vanank nagyonjó gamek.Bár utóbbi megjelenése késik.
És van aki már azért sem fogok mást venni...és persze fényezi a még megsem jelent cuccot.
Ha majd kijön így meg úgy jobblesz,csak mire kijön..Mondjuk karácsonyra te milyen Pc-t tudnál összerakni ha lenne pénzed?Kicsit jobbat mind most..
Így most elõnyben lesznek a Ps-esek,mert õk esetleg kijavíthatják az X360 hibáit a csúszással.
Na majd meglátjuk..Speciel nekem egyik sincs,meg úgy nem is tervezem..van egy pc-m..aminek megvannak a korlátai a játékok terén,és emiatt nemértek egyet sok pc-s hozzászólással.
Egy rövidke szösszenet volt,de már eléggé nevetséges amit sokan írnak,és szapulják egymást,bár tudom ez a menõ a fórumokon manapság.

Go Jeff Go!!!!

ejnye, az feny pont abbol a szogbol jon.
egyebkent meg szep soft shadow ez.

mondjuk kivancsi vagyok mi lesz a "szappanopera" vege. Sztem olyan karacsonyi -oszi megjelenes.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

A Sonynál nem megy semmi! Csak az "elemzõk" szórakoznak...
UNREG
Devkitrõl hallottál-e már?
Az még gyengébb is, mint a PS3.

Hát sztem ha Nekem is lenne egy ilyen ruhám,akkor az inkább nyelje el a fényt,és ne csillogjon villogjon........nem vagyok én tükör😄
Fõleg egy harcmezõn😄
Sanyix
És láttad a ps3-at amin futott?

Ma2ska
Ja ezt már vártam, "az ellenség aknamunkája, dezinformációkkal bombázzák az ingadozókat"

Krinyo
bf2

Krinyo
"szerencsétlen" 😊
ez nem fikázás , ez vélemény, ha már egy b2 médium szinten is élethûbb. Direkt nem használtam a szép kifejezést mert ez relatív...

Szerintem ezek az "elemzõk" ugyanolyan bértollnokok, mint azt már a konkurens által finanszírozott egyéb elemzésekbõl és felmérésekbõl megismerhettünk.
Azért erõltetik ezeket a híreket, hogy a vásárló ne várjon a PS3-ra, hanem vegyen inkább most ikszbokszháromhatvanat.
Krinyo
az hogy van 1-2 paca folt, az számomra így 2006ban nem számít árnyéknak. Egy mai "alap fps-ben is igényesebb részletesebb az árnyékolás. Bár ez szvsz úgyhogy kíméljenek a konzol-ninják

UNREG,hagyjad,felesleges........mindenbe bele lehet kötni😊
Ma2ska
Ja, nem elég hogy ronda, még nem is biztos hogy ingame.

UNREG
Már vártam a fikázást.
Még önárnyék is van.

Ma2ska
Nekem aztán tökmindegy, nem vagyok semmilyen fanboy esetleg játék-fan, de azért vicc ami mostanában a Sony-nál ezzel kapcsolatban zajlik, teljesen bepánikoltak az x360 miatt, és ez elég szánalmas igy kivülröl, független szemlélõként látva...

szemüveg...
Krinyo
szép matt, a testen és a fegyveren 0 árnyék

na látod erre is ráb*****l majd rá jösz te kis pécés...
Látom x fanboy vagy, szóval neked mondhatom! (Bár elég értelmesnek tûnsz, hogy nem hülyéztél kapásból le 😄)És igen biztos vagyok benne! HA másnem, akkor Br lejátszóként biztos piacra lesz dobva, de biztosan lesz rá pár játék is!
Jah és a HWSW-n van 1 nagyon jó kis cikk errõl az egész xarról... már abbahagyhatnák...
Ma2ska
3-4 hónap? Biztos vagy te ebben?

UNREG
"Muhahahaha....egy nyomorult játékból látott már valaki egy db ingame képet ?"

Nesze: