Melyik miért jobb.
  • bgabor
    #33
    Ó, ezekre a kijelentésekre nem kell odafigyelni.
    Dobják csak piacra a 3526. dik multis FPS-t, majd meglátják az eladásokon, érdemes volt e kizárólag erre gyúrni. Ez pont olyan, mint amikor néhány éve azt állították, hogy az MMORPG-k é a jövő. Aztán egy ideig boldog boldogtalan MMORPG-t fejlesztett, és 70 százalékuk belebukott. Mostmár beállt a piac, és a sok hülye is rájött, hogy nem az MMORPG-k é a jövő, csupán a multiplayer egyik formája ez, semmi más. (Aminek mellesleg megvannak a saját nevetséges anomáliái, lásd pl: hogy a Star Wars Galaxiesben minden tökfilkó jedi karaktert csinál. Eredmény: egy játékvilág, ahol mindenki jedi. Nesze neked, Star Wars univerzum)

    Hasonló előrejelzés ez, mint például hogy a "PC-kora leáldozott". A sok idióta minden új konzolgeneráció érkezésekor temeti a PC-t (emléxem, már '98 ban is temették, mégis itt van), aztán kijönnek a legfrissebb konzolok, és a PC játékok mégse tűnnek el, éppen ellenkezőleg, néhány év alatt túlszárnyalják a legfrissebb konzolok lehetőségeit.

    A single leszólásáról pedig annyit: Aki játszott olyan játékokkal, mint mondjuk a KOTOR, vagy a Morrowind, annak soha eszébe nem jutna ilyet mondani.