Melyik miért jobb.
  • 505thZajcev[PT]
    #31
    "Erre most azt írod, te is játszol single-t.
    Akkor meg minek szóltad le azonnal a single játékokat/játékosokat?"

    Ez igy kezdodott: "szokásos gagyi kommersz multi-üsdvágd"
    Szal ezek utan megis mit varsz? Ha altalanositunk mindenre, akkor hogy alljak en hozza a vitahoz?Ha mar egy jatekstiluson belul is lehetnek jelentos kulonbsegek ,akkor single-multire ez meginkabb igaz.

    "hogy "üsd-vágd-nem-apád" lövöldözés agyatlanul."
    Gondolom nem jatszottal meg Quake-el. Sokan akik meg nem jatszottak komolyabban ilyen "agyatlan" jatekkal, azok nem latjak at azt a jatekot. Kozel sem agyatlan. Hidd el semmilyen mas jatekban nem jar ugy a ember agya, mint egy deathmatchen.A fegyverek, pajzsok respawnjat kell dinamikusan szamolni, kiszamitani merre jarhat a masik player a palyan. Folyamatosan jar az agyad, szamolsz ,gondolkodsz, es mellesleg meg tokeletesen kell a szituaciokat megoldanod, figyelembe venni a palya tulajdonsagait. Aki ennek az ellenkezojet mondja, az meg sose jatszott igazabol FPS-t. SOSE!!!!!

    Meggyozo nem is akartam lenni, hisz nem szandekom egy ember nezopontjan valtoztatni. Csak nem szeretem ha vki olyasmit gagyiz le, amire nincs teljes ralatasa. En minden elkepzelheto jatekstilust kiprobaltam mar, es ugy erzem megfelelo ralatasom van a single-multi kulonbozosegekre.Az en jatekstilusomnak, tetszesi indexemnek a multi jobban fekszik, masnak kevesbe. Nezopont kerdese az egesz. Minden elismeresem ha neked ez nyujtja a teljes jatekelmenyt, semmi baj vele. Lehet csak en vagyok tulsagosan maximalista.