Melyik miért jobb.
  • koschwarz
    #29
    a képek teccenek, a történet jónak tűnik...

    de ha már ilyen irányba ment el a téma, szerintem a különbség a single és a multi között:

    -single: jó esetben egy szuper történettel játszod végig a játékot. nekem mindig is azok voltak a legemlékezetesebb játékok, aminél nagyon bele tudtam élni magam a sztoriba (maxpayne, princeofpersia, HL, HL2). ezeknél igazából ugyanazt élem át, mintha egy jó filmet néznék meg, vagy egy jó könyvet olvasnék el. van azért egy másik aspektus is, amikor meg nagyon jó hangulatot sikerült eltalálni a játékban, de nincs különösebb története (CoD, MoHAA).

    -multi: őszintén szólva ezeknél egyedül a hangulatot tudom felhozni. soha nem voltam egy nagy multis, bár általában mindig kipróbáltam minden játék vagy demo multiját egy-két alkalommal, de eddig egyedül a BF2 volt az első, ami úgy igazán megragadott, azóta is tolom. de egyébként a multi nálam csupán egy rövidtávú szórakozást jelent, tartalom nélkülit.

    ha össze kellene hasonlítanom, olyan, mintha a 24 című sorozatot és mondjuk a Jóbarátokat nézném meg. az első igazi élményt ad, amibe beleélem magam, a másodikon nagyon jót szórakozom, de kb. 15 perc múlva már nem is jut eszembe.