lazsi#165
GYerekek nyugi már. Mindenkinek másfajta játékok tetszenek. Nekem speciál a wow meg a japán játékok sem jönnek be. jimmy, légyszíves ne szutykozd a pct, azért mert te nem találtad meg benne a jót azért még nem az. Én FPS-t meg RTS-t szoktam jáccani, meg néha valami jó szimulátort, azt persze kormánnyal. Nah most FPS-het meg RTS-hez a legjobb az egér+bill kombó. Jah és az utóbbi években 1etlen 1 konzol átirattal jácottam az pedíg a gtak voltak. AZt is azért pcn, mert egérrel szerintem jobban lehet lődözni benne, meg könnyeb irányítani a billentyázettel ahol van 100gomb és nem 12, jah meg azért mert pcn szebb meg nincs konzolom. A pcseknek meg azt üzenem, hogy a konzol most nagyon beerősített. Végre meglezz a kraft a konzolokban ahoz, hogy pc minőségű grafikát produkáljanak, és végre támogatják a HDTV-ket és a 1356x760 és 1920x1080as felbontásokban már szerintem elfogadható a kép élessége. Eddígis ugyanis mindíg az volt az egér hiánya melett a fő bajom a konzolokkal, hogy homályos volt és kisfelbontású a tvn megjelenített kép a tftmhez képest.
Amúgy konzolok nagy hátránya, az hogy a játékok nagyon drágák rájuk, plussz megveszem 20kért a játékot és utána fizessek még havi 3000et az xbox liveért. Nah kössz inkább maradok a pcnél addíg amíg nincs moddcsip, meg nem lessz bennük hivatalos egértámogatás.