A mostanában megjelenő pár ms-es válaszidejű TFT-k képével szerintem mindenki elégedett lehet, réggebbi modellekhez képest nagyságrendileg kisebb utánhúzás, a crt-hez képest eszméletlenül éles kép. Való igaz hogy a legtöbbször nem valódi 32-bites színmélységűek, hanem dithereznek, vagy máshogy trükköznek, de ezt szerintem te sem vetted volna észre ha nem nézel utána!;))))
Egy crt moncsi 1-1.5 év után jelentősen veszít a fényerejéből kontrasztjából élességéből. A TFT-nél elvileg a képe nem változik az idővel, de legalább is nem jelentősen.
Igaz hogy pl a TN panel viszonylag (más jobb drágább TFT-hez képest)csúnyán más képet mutat attól függően, hogy honnan nézzük. De ez nagyságrendileg egyáltalán nem rosszabb mint amit egy hagyományos tükröző felületű képernyős CRT-nél tapasztalunk, ahol minden visszatükröződik a képen, és a szobába beköszönő, a képernyőn megpihenő napsugarak pedig élvezhetetlenné teszik a dolgot.
stb/stb/stb
Szerintem technikailag lassan már nem kérdés, hogy a CRT vagy TFT, az áron kéne még kurtítani!;)