• Caro
    Akaratlanul kevertek néhány dolgot.
    Persze ti is tudjátok, de elmossátok.
    1) Kell az újabb ADATHORDOZÓ! Nem a formátum!
    2) A lemezen BÁRMIT lehet tárolni, a DivX vagy XviD tömörítés kritériumai csak azok, hogy a felbontás osztható legyen 4-el.
    3) A HD biztosan jó, de nekem valahogyan nem folyik rá a nyálam. A videó lényege, hogy audiovizuális információt jutasson el hozzád. Ezt a te agyad értelmezi, és ebből lesz a sztori, stb... ATTÓL EGY FILM SEM LESZ JOBB, HOGY HD MINŐSÉGŰ VIDEÓBAN VAN!!! Ha a film egy halom trágya, akkor HD-ben is egy halom trágya.
    Én értelmét nem látom a HD-nek, mert az én agyam a sima felbontásból is kiszedi a neki kellő információt! Sokkal nagyobb újítás lenne inkább, ha végre 3D-s filmeket is lehetne kapni.
    Szóval attól hogy van kapacitásunk a HD-hez, nem jelenti azt, hogy szükségünk is van rá. A film nézhető DVD-n is. Megfelelő képjavító eljárásokkal elérhető, hogy ne kockázódjon(ez valóban zavaró). Persze nem kötelező megtartani az MPEG-2-t sem.
    4) Másolásvédelem tekintetében teljesen egyetértek Hoz_Hun-al. Amit valahogyan fel lehet törni, annak semmi értelme, ettől nem fogják kevesebben warezolni.