• totya4
    Látom kisebb anyázás kerekedett abból hogy kell-e az úgy nagyfelbontású adathordozó vagy nem.
    Sajnos a tendencia az, hogy a CRT-k kezdenek kiszorulni a lapos képernyők kárára. Olyasmi lehet ez, mikor az analóg lemezjátszók (nem kristáylhangszedősre gondolok) háttérbe kerültek a nála sokkal-sokkal gyengébb hangú CD-vel szemben.
    Ráadásaul a lapos képernyős megjelenítőknél, mivel a képcső mérete nem méretbefolyásoló szempont mivel nincs, szeretik a méretet növelni egekig. Ez pedig fokozottan kihozza azt hogy az a 720x576 az nulla. A monitor-szerű megjelenítés miatt amúgy is ocsmány a képük.
    Tehát szerintem a megjelenítők oldaláról nagyon nagy igény lesz a nagy felbontásra.

A másolásvédelmi dolgokkal kapcsolatban csak annyit, hogy a dolgokat ez oldaná meg véglegesen, ha az árakat nagyon alacsony szinten tartanák. Nem mondom, hogy ne legyen színes-szagos borítós 20 lemezes extra, de legyen egy fapados verzió, ahol a lemez ne legyen drágább, mint egy üres adathordozó. Egyből kifehéredne minden. Az ember lemenne a boltba és minden szarakodás nélkül venne vagy 30-at. Hogy mindenütt más az életszínvonal, emiatt nem lehet így korrekten árazni? Ó kérem, pici gondolkodás, legyen a fapados verzió minden országban csak egy nyelven, az ország saját nyelvén. Az angolok majd szívnak :)

A másik dolog hogy szerintem a filmek tekintetében már elértünk egyfajta megunás dolgot, tehát már közel sincs akkora durranása egy-egy filmnek mint valamikor; persze ezt az ebből élő mammut társaság nem képes elfogadni...és csinálja az extra szuper másolásvédelmeket a szar filmekhez, ahogy Imkey mondja. Ez a piac leáldozóban van, legalábbis a nagy pénzek szakítása tekintetében én azt mondom.