Ha választhatnál, hogy kiköltözz külföldre az ittenihez képest egyenrangú munkával és lakással megtennéd-e?
  • PyRex
    #339
    "Nem haverkodom olyanokkal, akik képesek lennének behúzni valakinek."

    Eszembe sem jutna haverságból behúzni. Azért kapnád, ha a való életben is ilyen szemtelen primitív lennél.

    "azt csak sajnálni tudom, hogy egyesek még ezen a szinten vannak a XXI. században."

    Sajnálod? :))) Én meg azt sajnálom, hogy valakinek ilyen mocskos a szája, mint neked és utána (miután egy moderátor is figyelmeztette) még mindig folytatja, ugyanabban a stílusban. Sajnálom, hogy édesanyjád és édesapád nem tanított meg kultúráltan vitatkozni. Ne csodálkozz, hogy egyes hozzászólásaidra így reagálnak (nem csak én, hanem pl. Punker is, meg sorolhatnám). Magadban kellene először a hibát keresned, nem mindenki másban. Szóval én személy szerint téged sajnállak, de nagyon.

    "A vita az nem egyenlő a verekedéssel"

    Nem azért akartam behúzni, mert más az álláspontod, hanem mert elkezdtél személyeskedni, nem is akárhogy. Ami már nem vita, hanem sértegetés. Gondolom ennyit még te is fel tudsz fogni...

    Mindegy, részemről lezártam a veled való bármilyen további eszmecserét, ezzel amúgy is szétoffoljuk a topicot, majd ha felnősz picit és belátod, hogy nem mindig neked van igazad, sőt, talán ha képes leszel sértegetés nélkül kommentet írni egy topicba, majd akkor esetleg folytatjuk, nem vagyok hajlandó egy nálam jóval alacsonyabb szellemi szinten lévő kis méregzsákkal beszélgetni.