Ha választhatnál, hogy kiköltözz külföldre az ittenihez képest egyenrangú munkával és lakással megtennéd-e?
  • DJ Bee18
    maradjunk annyiban, hogy a spanyolok mediterrán népek, és mint ilyenek jobban élvezik az életet, szeretnek szórakozni, és ugye pihenni (szieszta). Ez a jellemükből fakad. És segítőkészek, voltam kinnt tavaly nyáron (kocsival, 8e km oda-vissza :D), és ugye én is megszoktam, hogy amikor elindulok, felkapcsolom a fényszórót, de ott mindenki mutogatott, hogy világít, mert náluk nem szokás. Meg a rendőrök nem szivatnak, a 8e km alatt (olaszok, franciák, spanyolok) sehol sem próbálták büntetni az embereket, mégis sokkal kevesebben hajtanak gyorsan. Egész más a mentalitásuk. Nagyon szeretnek beszélni, és mindig rohadtul ráérnek. De ez már idegesítő néha, mert a McDonalds-ban előttem a pénztárnál találták ki mit akarnak enni, 10 percig ment a karattyolás, azután meguntam, és elmentem. A magyarok mentalitása ezzel szemben nagyon rossz. Pl. nálunk megnyomom a dudát, az itt felér egy kurvaanyáddal, pl. lámpánál nem indul el a zöldre, én ráduálok, erre egyből felhábárodik, ahelyett hogy azt mondaná, bocs vagy köszi. Az ilyen emberek az olaszoknál megőrülnének, ők állandóan a kürtön állnak. :DDD
    Ellenben ez sztem nem a boldogságban keresendő, hanem ebben a hülye magyar ,,dögöljön meg a szomszédé" mentalitásban. Nem ők a boldogabbak, hanem velünk, a mentalitásunkkal van a probléma.