Minden, ami mountain bike. Márkák, túrák, versenyek, események, sztorik és csak úgy.
-
Milyen tarcsaid vannak?! Mert a kepen csak a hatso latszik de az kerek! Ha ilyen melegedesi es ero elfogyasi gondjaid vannak mindenkepp szerezz be valamilyen hullamos tarcsat! Annak a hullamot miatt nagyobb a hoelado felulete es igy gyorsabban hul es a fekero is alapbol nagyobb a hullamos feluleten! Talakoztam mar olyan emberrel aki szerint tarcsafekmegoldas csakis hullamos tarcsaval semmi massal!
egyeszen olcson meg is uszhatod a jo hullamos tarcsat egy probat mindenkepp meger szvsz! (de mar anyi felol halottam ezt a hullamos tarcsat hogy tuti van benne valami! Nekem placcra boven eleg a kor alaku es 160-as...de ha jol tudom neked elol 203-as van oda mar az igenybevetel miatt (DH,FR) mindenkepp hullamos kellene...Gustavhoz is hullamos van gyarilag!) Pl itt vannak ezek az utangyarott aligator tarcsak..allitolag nem rosszak...es van belole hullamos 203-as egeszen jo arban!
Illetve nemregen olvastam bikmakkban hogy valamelyik gyarto (talan epp a MAgura vagy a Hope..) az uly nagy igenybevetelu tarcsainal valamifele adaptert rak kozepre igy az is noveli a hoelvezetest...