Minden, ami mountain bike. Márkák, túrák, versenyek, események, sztorik és csak úgy.
-
Nam tudomm!! Én biztos nem vennék Hausert.. Mert az a baj vele hogy: az is lehet hogy jó, de amilyen képet kaptunk idáig a Hauser márkától az nem azt mutattja hogy jó. Én a helyedbem ha nincs sok pénzem. Magellanba vagy Meridának az olcsóbb vázaiból választanék.Egyébként a mai árak nem olyan nagyon durvák szerintem persze ha egy csucs techinikást nézel akkor brutál.
De ha egy kózép szinvonalu vázat nézel azt kb 30000-50000ft ig meg tudsz venni.
És ha ez a szitu akkor nem biztos hogy mégéri a Hauser-váz. Igaz nem tudom mennyi, de ha kb ennyi akkor inkább, na szóval hosszu lesze ez már....
Az a lényeg ha ma egy olyan bringát szeretnél ami nem esik szét az első héten kb:: 90000-130000ft kell elkölteni..De például mi vettünk egy komplet vadi uj Magellan Cratert ami simán jó cc-re 80000-ft ért. Na kb ennyi. Ha villa akkor meg a Manitou-t vedd szerintem az jobb mindenképpen mint egy rst és ráadásul szebb is. Ja egyébként nekem is az van, csak én dualra dh-ra használom és az egy Black 120mmm-ert mozgolodik.