Hegyikerékpár
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Vettem ma egy RST Omega-Combo telot. Egeszen bejott az a fel kor probaut alatt ket zivatar kozott este amikor ki tudtam probalni! Ismeri valaki?! Velemeny?! Boltban azert is ajanlottak mert szervizellatotsaga jobb mint annak a tipusnak amivel odamentem hogy olyat szeretnek(Marzocchi*), illetve nagyon megtetszett hogy 80-120-ig allithato!
(Illetve vaccilaltam egy Rock Shox Recon 327 kozott(teszett..brutal volt az hogy bazi konnyu, es hogy matt fekete volt..de sajna nem volt rajta V fekhely..es most nem futotta tarcsa megoldasra...igy kiesett) es egy Manitou villa (mar nem emlekszem a nevere 😄) kozott... es az RST-t valasztottam vegul)
1/8=0.125
nemtomhanyadikos matek,regen voltam alt.iskolas😊<#idiota>#idiota>
megadtam az atvalto web cimet,de boltokban is nyugodtan erdeklodhetsz,tudni fogjak az atvaltast<#vigyor3>#vigyor3>
!?
megnezheted itt
30mm atmerorol meg nem hallottam...a kovetkezo az 1.1/4...ha jol tudom...
A következõ lenne a kérdésem: vásároltam egy vázat amelynek a nyakcsõ átmérõje 30mm. Szeretnék hozzá egy merev villát venni és azt láttam, hogy a
villanyakak 1 1/8" inch átmérõjûek. Elvileg akkor ezek a villák jók a vázamba és csak ez az egy méret létezik?
!?
de majd a szakik pontositanak😊
██
valószinünek tartom,hogy Manitou Six van rajta igy elsõ utánnanézésre!
egyébbként mire használod ezt a bringát mert ha jól tudom ez egy belépõ DH kategória!
Leveskocka, szerintem váltóvédõt manapság már nem divat,legalábbis xc-ek nem használnak mivel csak sújos grammokat ad plusszba.
egy kiadós perecelésnél meg tökmindegy
██
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Hayes MX 2 tárcsa
meg valami Manitu teló(melyik tipus ez???)
váz:Rock Machine Avalanche
Vélemény?
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
ez pont annak az esete amikor annak idején elárasztották a tömeget a csilli-villi ösztelós teckós szarokkal aztán mikor tönkrevágodtak és el kellett vinni szervizbe,többe került a szerelés mint a bringa eredeti ára😊
Loogan!
ITT nézz körül! igaz rendelõs,de ha már tudod,hogy mit akarsz akkor elég jó áron el tudsz csipni valamit
██
Tudna nekem valaki javasolni megbízható és jó cross country teleszkópot 30e Ft-ig? Nem feltétlenül kell rá lock-out.
Kösz.
Igazából a bowdwen és a mozgó alkatrészek porvédettsége a fontos mert ha ez nem jó nem mozog rendessen és megszorúl, és elmegy a féked!!!
Az RST jó az nem egy nagy márka fékbõl, de az ezt csinálja.
Downhill!!
Asszem bowdenes van rajta, de Hayes 😊
Hayes MX2 160mm
Most utánaolvastam és sokan dícsérik. Mondjuk egy 20-assal lenne drágább, szal lehet meggondolandó, nem?
Csak az avid jó a bovdenesbõl! HA Jó tárcsa féket akarsz akkor olajos kell akkor a Hayes jó, de az egy kicsit drágább.
Ha nincs ilyenre zsé akkor V-Fék.
Én is azt használok.
Downhill!!
Mondjuk én az enyémet ugy építettem!!!
Downhill!!
fõleg aszfalton vagy gyengébb terepen érzem magam otthon csak amikor bementem ismerõsömhöz a bringaboltba hogy megrendelem a kinézett tipust(Author-Zenith) akkor megláttam õt és eldobtam mindent😊))
ráadásul errefelé elég ritka ez a gyártmány úgyhogy pláne nyerõ volt
██
Én csak száguldozni szeretek. (Downhill) #17
Downhill!!
eddig a kormányon változtattam meg spd-t raktam a taposók helyett
██
Downhill!!
utana meg folyamatosan veszel ezt-azt
Trek 4300 Disc (2006)
A faradykerekpar.hu -n 113000 HUF-ért írják. Kicsit azért furcsállom, hogy egy tárcsafékes Trek bicó ennyi.
Paraméterek:
Frame Alpha SL Aluminum
Front Suspension RST Gila T6 w/preload, 80mm
Wheels Shimano M495 disc hubs; Bontrager Ranger alloy rims
Tires Bontrager Jones ACX, 26x2.2"
Shifters Shimano EF50
Front Derailleur Shimano C050
Rear Derailleur Shimano Alivio
Crank SR XCC-150 42/34/24
Cassette SRAM PG830 11-32, 8 speed
Pedals Alloy platform
(Az elsõ váltót biztosan cserélném, meg esetleg a telót is)
Valakinek van Trek-je? Megéri venni, vagy csak a márkát fizeti meg az ember?
Persze késõbb tuningolnám majd, de ami jól mûködik rajta azt nem cserélném le azért, mert van egyel jobb.
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Elképzelésem van kábé, csak a márkát nem tudtam még eldönteni. Érdemes-e "noname" márkájút venni olcsóbbért, vagy márkásabbat 20-30 ezerrel drágábbért? Megér-e annyit egy márkás váz + az 1-2 igényesebb kiegészítõ?
Azért 300-400e Ft egy bicajért??? Háááát annyira drága nem kell.
Én amúgy itt szoktam nézelõdni: testbike (jó kis oldal)
A legtöbb bicajboltban azt mondták, hogy 2005-ös modellek már nem nagyon vannak, vagy legalábbis kiszámíthatatlan. A 2006-os modelleket meg most hozzák a nagykerekbe. Szal itt Egerben szinte csak azok a bicajok vannak, amik a boltban megtalálhatók. 😞
teleszkop elolre 15-csillagos eg,bowdenes tarcsafek?haaaaat,a teszkoba is lehet kapni😊de egy jobb v-fek az 5-10,a hidraulikus tarcsa meg sztem 40 korul kezdodik,de lehet keveset irtam.alufelni az min 5,elso agy min 5,hatso min 8,hajtokar+lancekerek elolre 5-20,lanc 5,hatsovalto 6-25,es meg sok mas nemiromenide,utananezhetsz😊100E-ert max egy kellemes turakerekpart kapsz,amivel esetleg dombok koze aszfaltra elmehetsz.haver tavaly rakott ossze kerot,semmi extra,es 180E-ft...
bahh.. <#wilting>#wilting><#banplz>#banplz>
-tRs-Landor