SG: USA Connection
 • CSOCSO
  #31
  egyaltalan ne belolem indulj ki!!! nekem szerencsem van... biztos hatterem., idekint ugy kezdtem ahogy most vagyok.. ilyen hazban ilyen kornyezetben..akarki kijon ide azok mind ismerosnek csoveznek meg ilyenek.

  ha ki akarsz jonni akkor ahhoz otthon szarra kell keresned magadat. eladni autot lakast stb.. kijosz.. 1 evre kifizeted a lyukadat...tehat lakni mar van hol.. es legyen annyi manid hogy kajalni tudjal 1-2 honapig, ha nem talalsz munkat addig... baratok kozt is ha csak fel evre veszel lakast alapbol.. es meg nincs hol aludnod.. nincs mit nezned elalvas elott.. az olyan 5000 dodo (majdnem).. plusz 1000 a kajara 2 honapra..

  plusz ha kijosz kell ismeretseg.. es ne bennem gondolkozz.. mi oda jottunk ahol anyamnak egy olyan baratnoje van akivel egyutt nott fel.. stb... az ilyen segitokesz.. az ilyen alig ismerem ize-mize.. annak csak a terhere vagy es csak egy ideig tur.. igy volt velunk is.. egy ideig babusgattak majd rankuntak..

  persze nagyon szivesen segitek valamennyit.. de csak ilyen infokkal tudok szolgalni hogy szerezz autot mert anelkul nulla vagy, legelsok teendok kozott legyen a szemelyi es jogsi megszerzese nomeg a bankkartya...ezzel mar el lehet indulni.. vagy hogy nem kell 500 dolcsiert bestbuyban venni 24 inches uj tv-t venni ha van a brandsmartban 37 es 500 ert egy kicsit serulten...