mi mindannyian Fűrész rajongók vagyunk, többször láttuk a filmeket, úgyhogy nem kritizálni szeretnék csak úgy érdekel a véleményetek. na szóval ha az ember már 28szor néz meg 1 filmet ami tetszik neki azért bizony könnyen kiszúrja a hibákat. na hát így voltam én például még anno a terminátor2vel és most a fűrésszel. sok hibát olvashatunk ugye különböző helyeken pl IMDB-n de nekem kiszurta valami a szemem amit még sehol nem olvastam és szerintem inkább nevezhető durva hibának mint a felsoroltak. Az 1. részről van szó. Szóval arrol van saw amikor detective tapp és a kollégája elmennek Jigsaw rejtekhelyére és ugye akkor érkezik meg szerencsétlen a lifttel. na, kiszáll, odamegy a monitorokhoz és ugye előugranak a rendőrök fegyvert szegezve szegény Tobinra. Odalép hozzá tapp és ráfogja a puskáját. na de ha olyan közel van akkor miért nem LÁTJA az arcát? vagy húzza le a kapucniját és megnézi ki az! ehelyett hátulról tartja sakkban. na most ezt még a magyar rendőr is tudja hogy érdemes -hogy is mondjam csak- megfigyelni a tettest, hogy ha esetleg meglép könnyebben lehessen azonosítani.
vélemény?