• saw123
    fuuu nemtudom hol kezdjem.... éjjel elkapott az ihlet, hogy írjak ide egy jót és mire felkeltem még akkor is bennem volt csak rohannomm kellett... ugyhogy most osztom meg veletek ami bánt. szóval megnéztem még 1párszor a filmet és egyvalamire rájöttem: a sztori nem jo, majdnem teljesen fantáziátlan a forgatókönyv, de a film legnagyobb baja és szerintem ez rontja el alapbol a filmet, hogy minden ugy történik ahogy jigsaw akarja. na most ilyen nincs csak a mesében. ha ez mesefilm lenne nagyon tökéletes csucsszuper kerek lenne. de! mivel ugye valami thrillerféleség akar lenni ezért ááááá nem tud jó lenni. mondok 1 példát: ugye Kerry figyelmezteti a 2 uj nyomozót, hogy 2 nyomozó veszélyben van végül rájönnek hogy ők a kiszemeltek. honnan a fenéből tudta jigsaw hogy pont ők ketten fognak jönni? mivan ha mondjuk pont szabadságon vannak és békásmegyerről küldenek ki 2 kopót 1 nivával és ők helyszinelnek? szóval ez nagyon nem passzol...aztán amikor belépnek abba a szobába ahol perez ügynök kap a fejébe 1-2 szilánkot égnek a gyertyák..de ki a csuda gyujtotta meg őket vagyis mikor??? áááá ezek olyan hülyeségek amiket simán kihagyok a filmből és nincs logikai baki, senki nem haragszik emg és teljesen felesleges amugy is a gyertya, nem kell ez a szertartás filing. hogy valami pozitívat is mondjak nekem nagyon bejön ez a saw filing ahogy vágják a jeleneteket, átmenet egyik helyszínről másikra szóval jól van összerakva szerintem. sőt néha kifejezetten jó! de mondom ez csak az alap ahogy össze van rakva..szóval mindegy mert ha a belseje szar akkor max csak 1 szarvárat kapunk. vélemény?