2292
-
saw123 #1491 én 2 lépésig eljutottam, de a 3ikra nem jövök rá -
#1490 Hát én ezt nem értem... hogy kell ezt játszani? Max az ürgét tudom felgyújtani a B szobában, de az meg nem jó :) -
#1489 "most tegyük fel beül valaki a moziba akkor csak azé ne nézze meg mer nem látta az előtte lévő 3 részt ?"
de ide tartozol? :) mert ebben az esetben nem kéne csodálkozni :)
a Hannibal epizódok sem 10 évente jöttek azért, az első után eltelt több, mint 10 év, utána viszont már nem volt köztük ennyi :)
a Fűrész epizódok pedig évente jönnek amióta létezik :) -
#1488 most tegyük fel beül valaki a moziba akkor csak azé ne nézze meg mer nem látta az előtte lévő 3 részt ? ha közvetlenül előtte néztem volna meg akkor sem emlékeznék semmire mer nagy szarkeverés az egész ! hej a régi szép idők amikor még 10 évente jött ki egy hannibál epizód és mégis képben volt a néző -
#1487 inkább mondd azt, hogy hülye vagy hozzá :)
szvsz akinek a 4 nem tetszett, annak nem estek le olyan dolgok, amiknek le kellett volna... -
#1486 ez már túlon túl túl lett bonyolítva egy nagy turmix az egész se füle se farka -
saw123 #1485 ezt ki tudja megoldani? jigsaw soha nem áll le:)
ezt pedig a filing miatt vannak uj cuccok:
apacuka fundaluka -
#1484 mondjuk az is hülyeség, ha egyáltalán nem keresed a logikai kapcsolatokat, mert a film gyakorlatilag arra épül.
saw123: fogadjuk el, hogy jigsaw mindent tökéletesen megtervezett, ennyi. -
Lipi1980 #1483 Gyuri után szabadon:
NE TŐCCCSÉ LE -
saw123 #1482 Mutasd meg nekik! -
kék #1481 Teljesen jogos a dühkitörésed.
Állandóan megy a rinyálás a kiadók és a mozik részéről a letöltések miatt, de ők saját maguk legnagyobb ellenségei. A kitartó rajongók (mint például én is) hónapokat vártak, hogy moziban láthassák a filmet, erre ők tojnak a nézők fejére. Nos, akkor mi is tojunk az övékre. Ma szépen elmegyek a barátomhoz, és elkérem tőle a filmet. A "hivatal" pedig a "ne tölts le filmet" dumájával kitörölheti... -
Lipi1980 #1480 Ez meg a legnagyobb kib@szás a világon, hogy szarakodnak a bemutatáson, meg hogy nem tudják besorolni...
A motelt, meg az ilyeneket be tudják sorolni?
Mondjuk annak is a második része már csak DVD-n jött ki ha jól emlékszem...
Lehet, hogy a SAW 5 nálunk is csak DVD-n jön ki? -
Lipi1980 #1479 Kedves saw123 fűrész rajngó társam!
Te is azoknak a filmnézőknek a táborát gazdagítod, akik keresik a logikát a filmben.
Én úgy nézem az összes filmet, hogy leülök elé, és egyszerűen csak végignézem, és nem keresem benne a logikai kapcsokat, éppen ezért pislogtam hatalmasakat mind a 4 rész végén. Aztán amikor újra néztem őket, akkor sem nagyon logikáztam rajtuk...
Lehet, hogy én nézem rosszul a filmeket, de így legalább élvezem a filmet -
#1478 Ááááááá ez nem lehet igaz...ma van a magyarországi premier és nem adják le ezek a **************...erre nem lehet mit mondani...
Az egész országban 3 moziban adják (persze mindhárom Bp-i) de az tőlem messze van...szánalmas.
Had döntse már el valaki, hogy megnézi-e, vagy sem...hagyjuk, tisztára felhúz! -
saw123 #1477 fuuu nemtudom hol kezdjem.... éjjel elkapott az ihlet, hogy írjak ide egy jót és mire felkeltem még akkor is bennem volt csak rohannomm kellett... ugyhogy most osztom meg veletek ami bánt. szóval megnéztem még 1párszor a filmet és egyvalamire rájöttem: a sztori nem jo, majdnem teljesen fantáziátlan a forgatókönyv, de a film legnagyobb baja és szerintem ez rontja el alapbol a filmet, hogy minden ugy történik ahogy jigsaw akarja. na most ilyen nincs csak a mesében. ha ez mesefilm lenne nagyon tökéletes csucsszuper kerek lenne. de! mivel ugye valami thrillerféleség akar lenni ezért ááááá nem tud jó lenni. mondok 1 példát: ugye Kerry figyelmezteti a 2 uj nyomozót, hogy 2 nyomozó veszélyben van végül rájönnek hogy ők a kiszemeltek. honnan a fenéből tudta jigsaw hogy pont ők ketten fognak jönni? mivan ha mondjuk pont szabadságon vannak és békásmegyerről küldenek ki 2 kopót 1 nivával és ők helyszinelnek? szóval ez nagyon nem passzol...aztán amikor belépnek abba a szobába ahol perez ügynök kap a fejébe 1-2 szilánkot égnek a gyertyák..de ki a csuda gyujtotta meg őket vagyis mikor??? áááá ezek olyan hülyeségek amiket simán kihagyok a filmből és nincs logikai baki, senki nem haragszik emg és teljesen felesleges amugy is a gyertya, nem kell ez a szertartás filing. hogy valami pozitívat is mondjak nekem nagyon bejön ez a saw filing ahogy vágják a jeleneteket, átmenet egyik helyszínről másikra szóval jól van összerakva szerintem. sőt néha kifejezetten jó! de mondom ez csak az alap ahogy össze van rakva..szóval mindegy mert ha a belseje szar akkor max csak 1 szarvárat kapunk. vélemény? -
#1476 sg/film rovatban ? -
#1475 ne mááá!! ezt hol olvastad? -
#1474 gyááá nem fogják nálunk adni mozikban a fűrész 4et ?! :D
de durva -
#1473 Szerintem sem kell szégyenkeznie a 4-nek, mondhatni qrvára jó volt :) Bőven hozta a színvonalat, szerintem a 3 után még emelkedni is kezdett. Csak a végén nekem sem teljesen tiszta minden, lehet hogy majd én is újranézek pár részt. -
Lipi1980 #1472 Hol is kezdjem?
Talán ott, hogy amikor végignéztem a III. részt tavaly ilyenkor, akkor azzal a véleménnyel keltem fel előle, ahogy ezt ITT KELL BEFEJEZNI! Kár lenne folytatni, mert teljesen el fog laposodni, és ez is a folytatások áldozata lesz, amit nagyon sajnálnék. De már akkor 100%-ra tudtuk, hogy jön a IV. rész, sőt Tobin Bell már az V. részre is aláírt...
Nagyon félve olvastam azok hozzászólásait, akik már látták a IV. rész, és köztük a a Tiédet (saw123) is, ahol eléggé lehúztad a filmet. Ezért félve is ültem le elé, miután kissé lejebb adtam az elvárásaimból (hiszen ne várjunk a IV. résztől is az első részhez hasonló színvonalat).
Megnéztem és meg kellett állapítanom, hogy hozták a III. rész színvolnalát, és nem nagyon kellett benne csalódnom (hál' Istennek, meg Jigsawnak), egy dolgot kivéve:
Remélem, hogy a forgatókönyv-írók nem fognak teljesen belebonyolódni a saját keszekusza történeteikbe, mert nekem első megnézésre igencsak zavaros volt a IV rész. De majd ha kijön DVD-n akkor csapok egy Fűrészes hétvégét, és megnézem egymásután mind a 4 részt, és akkor hátha összeáll a kép...
-
saw123 #1471 köszönjük. Lipi 1980, Lpneo és a többi sawkedvelő kiskobra! hogy tetszett a film? írtátok hogy megvitatjuk ha midenki megnézte! -
#1470 Nem kukacoskodásból, de észrevettem egy bakit :P
Akkor történik, mikor Strahm (vagy hogy irják) kijön a sodrából, a kolleginája halála után, és leteszi a telefont. Akkor elkezd vagdalózni, dobálózni, és a monitoron általában hangfrekvenciákkal kapcsolatos képek tűnnek fel. Ám az egyiken mégsem: egy pillanatra csak, de megjelenik a windows kék belépőképernyője :DDDd -
Lipi1980 #1469 Most hogy belinkelted, már nekem is rémlik ez a kép, de a filmből valahogy tényleg kimaradt ez a jelenet!
Majd a bonus materials-ban... -
bxs #1468 A kérdésedre a válasz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt tudjuk ki kerül bele, ha név szerint nem is, függetlenül attól, hogy a filmből kimaradt. Lehet, hogy a dvd-re kerül fel, mint kimaradt jelenetek egyike, vagy valóban az ötödik részben lesz jelentősége. Az alábbi linken Te is láthadtod ki van a koporsóban:
http://thecia.com.au/reviews/s/images/saw-iv-3.jpg
Szóval ki is ő? Csak egy áldozat, vagy jelentősége is van? Majd kiderül.
(Még anno a kép az officialsaw.com on is fönn volt.) -
#1467 hát, számomra a 4-dik rész nyomába sem ért az első 3nak...
meg vmi kronológiai sorrendet vki privátban küldjön már, mert jobban megzavart, mint a mátrix! :D
-
Lipi1980 #1466 Ez már bennem is felemerült a film végén, hogy az valahogy túlságosan az előtérben volt, ahhoz képest, hogy teljes mértékben kihagyták a filmből...
No majd az 5. vagy az azt követő részek valamelyikében! -
#1465 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sok kérdés vetődött fel itt a fórumban is, hozzácsapnám a ki fog kerülni az üvegtörmelékkel bélelt koporsóba? :D -
#1464 Sőt már kint a HD (720p) verzió is
Nah ez már minőség
Szedem is -
#1463 Ott van az. -
#1462 eltűnt a banner
vki hozza helyre pl,s htx -
#1461 Eléggé kiszivárgott már az a bizonyos DVD :) -
Lipi1980 #1460 Nekem bejön EZEN A LINKEN!
Egész pofás lett!
Az ott leírtak szerint Január 22-én jelenik meg USA-ban az URATED DVD... -
saw123 #1459 hogy rohadjon meg: www.officialsaw.com -
saw123 #1458 erre -
saw123 #1457 megújult
jo lett a frissítés miden video fennvan érdemes rákukkantani -
#1456 Most sikerült megnéznem. A régebbi részeket csak egyszer láttam és nem olyan frissen, talán ez is közrejátszhatott, de meg kell mondjam: a végére elvesztettem a fonalat. Túl gyorsan történt túl sok fordulat, valahogy nem bírtam teljesen követni, illetve most nem vagyok pár dologban biztos :) -
#1455 igen, tom, csakhogy jelzést tegyek rola, hogy már én is :D -
#1454 Köszönjük, tudunk róla -.- -
#1453 Saw.IV.UNRATED.DVDRip.XviD-****** -
bxs #1452 Bocs, hogy nem egy hozzászólásba írtam.
Lehet - kétséges -, de ki tudja, Fűrész V. forgatókönyv részletek! A szöveg angol nyelven van. Én nem olvastam vég, csak bele-bele, egy két helyszínt, meg nevet. Nem tudom mennyire igaziak, aki hajlandó végolvasni az majd eldönti - és esetleg elárulja. (Mondjuk nem tudom, hogy került volna ki...) Spoilerbe rakom a linkeket a biztonság kedvéért:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://i114.photobucket.com/albums/n268/paperboy64/P5.jpg
http://i114.photobucket.com/albums/n268/paperboy64/P6.jpg
http://i114.photobucket.com/albums/n268/paperboy64/P7.jpg
http://i114.photobucket.com/albums/n268/paperboy64/P8.jpg
http://i114.photobucket.com/albums/n268/paperboy64/P9.jpg