Saw - Fűrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de köszönöm,h megosztottad velem micimacko iránti vágyad, és h nem érted a sztori lényegét... mer van sztorija, de segáz...
nem mindenki lehet akkora psychopata 5lettolvaj, mint én 😄
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Alah Alik Ya Sidi!
Alah Alik Ya Sidi!
várj 1 évet az 5. részre 😄
na majd holnap leülök, és megnézem mind1iket maratonban, mer azért ez igy nem koser dolog 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Kezdesz megijeszteni!
TE aki eddig agyonistenítetted a sorozatot, most nagyon lehúzod? Azért is kiváncsi vagyok rá. Majd megnézem és megvitatjuk a dolgot <#smile>#smile>
ANONYM1:THIS IS REAL?
ANONYM2:NOT FAKE! THIS IS REAL SAW4!!! VERRY GOOD UPLOAD!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
spoiler
amugy az összevisszaságos részben egyetértek veled, nem éppen a legjobb vágások, de attol 1 másik szálat inditott el, amirõl az embereknek fogalma se lehet.
az,h igy,v nem igy reagálnál...
te nem v se zseni, se psychopata,h beletudd képzelni magad a szituba. a psychopatizmust általában vmi oriási trauma váltja ki az emberbõl. és mig nem vált ki belõled semmi ilyesmit, addig tényleg nem tudhatod, h igy reagálnál-e, és a végsõ csavart nem-e csinálnád meg akár te magad is...
én megmondom az õszintét:
akkor is jo film, mert vannak dolgok, amiket majd az 5. rész fog megmagyarázni 😊 és visszamenõlegesen gondolom a 2. részig 😄 legalábbis remélem,h lesz 5. rész, mert én pl. a brutalitással foglalkozom a psychologiai területeken... ki tja? talán belõlem lesz az életbeli jigsaw? 😄
hitler neve már foglalt, akkor legalább ez maradjon meg 😄
ez a film amugy sem azért készült,h beleképzelje magát az ember... mint ah a nyálas, hihetetlen véletlenek mulo romantikus gagyiságok sem, ahol az ember ugy áll fel a székbõl,h "bezzeg velem ilyen sosem történik"...
gondolom te is igy nyomtad meg az alt+f4-et, amikor végetért a film 😛
Meg a nevedbõl 😊
Regards,
A saw 3 után reménykedtem hogy folytatni tudják a filmet értelmesen, nem a gyilokra mennek rá hanem a történetet gyurják szép formásra. Jöttek a trélerek, tv spotok ezeket látva megjött a hangulatom a filmhez és azt gondoltam tudnak még újat mutatni és legalább a 3. rész színvonalát tudják tartani.. sajnos tévedtem. A történetet ennél szarabbra nem lehetett volna megírni, az egész 1 nagy összevisszaság. Egyértelmû hogy a brutalitásra mentek rá és a végsõ csavar egyszerûen nevetséges. Minden történés irreális egyszerüen nem tudom elképzelni azt ha a szereplõk helyébe lennék ugy cselekednék ahogy õk. Azt hiszem tényleg jobban tették volna ha a 3. résznél leállnak. 1 ujabb szép példa hogy tegyenek tönkre 1 jo kultfilmet gagyi folytatásokkal.
Jah azt gondolom észrevettétek a hozzászólásaimból hogy szeretem a saw részeket, és így írom ezt a kis beszámolót...szóval kakker lett..szerintem...
szálem álejkum!
<#nevetes2>#nevetes2>
<#worship>#worship>jIgSaW RuLeZ<#worship>#worship>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
am most néztem hogy decemberben már elvileg ha lehet hinni a hírforrásnal akkor jön ki az usa-ban dvd-n
üdv: 1 retardált forumozo 😄 , alias perme 😊
csokker
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
bannt nem kaptam csak kerültem eddig a fórumokat az ilyesféle kötözködõs retardál fórumozótársaink miatt!
mert mert más fél sort nem tudtál értelmezni s a kis megszolalásodbol sugárzik a értetlenség.<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
még a nemét se vállalja fel, holott a zoli eléggé fius név, ha jol tom 😊
a kicsinyitõs képzõvel ellátott, kb. 2-3 éve még trendi névkiirás is utal a korára 😊
nameg eléggé friss reg... alig pár honapja született, az elõzõekbõl levonva a következtetést nem semmi bant kaphatott 😄
sztem hagyd rá a kötekedést
psychologiai levezetést láthattatok, amit többynire a fürész részeknek köszönhet(t)ek 😊
Nem hinném hogy annyira ki lenne halva ez a topik, bár nyilván a gumiszobában aktívabb (és egyben agyatlan) topikokat találsz! Ajánlom nézz szét ott <#beka2>#beka2>
Ha nem tetszik, akkor nem kell megnyitni sem, nemhogy bekommentezni!
http://elegunkvan.extra.hu/
Regards,
ahogy 2.iktól se(mellesleg sztem ez a leggyengébb).Így az 1 marad az sorozat legjobb darabja<#hawaii>#hawaii>,amit nehéz lesz felülmúlni..bár tudtommal 3 próbálkozást biztos hogy tesznek erre.
Kezd már elavult lenni!
Cserélje már le AZ, akinek erre jogosultsága lenne!
Mindegy nekem, csak már lássam szép minõségben!!!
<#worship>#worship> J - i - G - s - A - w <#worship>#worship>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Regards,
December elejéig nem sok mindenre számíthatunk <#szomoru1>#szomoru1>
De nembaj, decemberben majd kárpótol minket a DVD + A HDDVD <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
remélem nem tévedek 😛
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
hát igen... ez a film 2 poént is tartalmaz 😊
ugyh amint ebbe a retek országba is elér, irány a mozi, higgyétek el, erre érdemes pénzt szánni!!!
csak 1 baki van a filmben, ami azért nem lesz spoiler, mer a fanok már honapok ota láthatták jutubon is ezt a pár perces jelenetet, amihez a kérdés:
MIÉRT NINCS SZALAG A MÁR RÉGOTA KÖZÉTETT JELENETHEZ???
gondolom erre is kitérnek majd az 5. részben 😄
de addig várom a tippeket, mer ez igy igaz,h amolyan jigsaw-s,de nekem hiányzott,h a jol bevált szalagot nem hallhattam 😞
(nem lát VS. nem beszél jelenet)
SPOILER !! Aki nem akarja tudni mi volt a Saw 4-ben az NE OLVASSA EL !!!
Jah tudom elment az eszem hogy egy rossz minöségû kamerás verziót néztem meg de a képminõsége 60 százalékban jó volt a hanggal meg nem volt probléma !!
A Saw 4 megnézése után a sorrend a következõ !!
1. Saw
2. Saw 4
3. saw 3
4. saw 2
Regards,