• bxs
    Hát én úgy voltam a filmmel, hogy jó leszek és megvárom míg leadják moziban, de mikor láttam, hogy halasztják a premiert... Hááát...
    Megnéztem és én úgy vagyok vele, hogy ez sem rossz. Talán kicsit komplikált, de én szeretem, ha bogozni kell. Engem az sem zavar, hogy ez már a negyedik rész, meg rókabőr, bla-bla stb. Ameddig csinálják és nekem tetszik addig én örülök. (A Majmok bolygója c. filmnek is szívesen néztem mind a hat részét... függetlenül attól, hogy a folytatások nem értek az első nyomába.)
    Az én véleményem szerint azért kezd már a film sokaknak "unalmassá" lenni, mert az átlagember bemegy, megnézi, de mivel nem fan (vagy már nem emlékszik részletesen az előző részekre), nem érti, nem esik le neki sok minden. A fanok bemennek, megnézik, de mivel már sokat fórumoztak róla, gondolkoztak rajta stb. így nekik nem biztos, hogy sokban újat tud mondani. Ez az én véleményem.
    Én azért szeretem... És várom a további folytatásokat. :)

A filmmel kapcsolatban - SPOILER:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mint már említettem én szeretem, ha komplikált. Egy pár, ami most hirtelen eszembe jut és kíváncsi lennék, hogy Ti mit gondoltok róla:
    - Hoffman csak játszott, mert kényszerítve volt? A film eleji boncolásnál, Hoffman kivesz egy kazettát a lejátszóból, aminek a helyére végül berakja, azt ami Jigsaw gyomrában volt. Azon a kazettán lehet Hoffman játéka?
    - Amikor Kerryt megtalálják, találgatják, hogy ki segített Jigsawnak. Honnan, kitől tudják akkor még, hogy Amanda a segítője? Nekem csak Daniel jutott eszembe, de lehet, hogy nem gondoltam alaposan végig.
    - Mi lehet Kerry utolsó üzenete Pontosan? Hogy és mikor hagyta?
    - Mi az a kulcs, amit Hoffmannak odaad Perez és Strahm, mikor először találkozunk velük?
    - A harmadik részben végig Amandának a nyakában is lógott egy kulcs. Az mi?
    - Ugyanaz a kulcs lenne, valami úton-módon? Mert hasonlítanak nagyon, de akkor meg az időben vagyunk elcsúszva.
    - Hoffman belerak Amanda borítékjába egy papírt és egy kulcsot. Az a kulcs mi lehet? Kicsit sok már a kulcs. :)
    Most hirtelen ennyi jut eszembe.