2292
  • bxs
    Szintén IMDb-n az ötödik rész történetéhez írták:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Strahm úgy dönt játszik Jeff helyett, hogy megtalálja a Corbettet.
    Végülis valószínű, hogy Jigsaw nem kalkulálta bele, hogy Strahm pont be fog lépni és lelövi Jeffet. Az a játék eredetileg Jeffnek szól sztem.
    És mivel Strahm "elmegy játszani", lehet kijut a szobából és ezért nem találják majd ott Jigsaw hullájával.
  • bxs
    http://www.imdb.com/title/tt1144553/
    Na, ez a nem mindegy. Saw játék. :D

• bxs
    Óóó! :)
    Én azt nézem, hogy nekem mennyire tetszik... Az IMDb az másodlagos-harmadlagos. Ott bárki jelölhet bármit (igaz: jót is rosszat is. ;) ).
  • 5c0rp330n
    Diamondhoz kell? Van már.
  • saw123
    nem lett jo nincs meg a régi saw filing akárki akármit mond
  • stargatelost
    már van az unratedhez felirat, csak egy kicsit kellett volna még várnod :)
  • tsarffi
    okés kösz megpróbáló lesz..
  • cassoneitaly
    Shift+jobbranyíllal állíthatod hány mp-el késsen a felirat, a Shift balranyíllal pedig az ellenkezőjét! Sok sikert
    Én már 4x láttamfincsi
  • cassoneitaly
    Figyu! Nézheted!!! Szedd le pl. az R5line-hoz tartozó feliratot, és ha BsPlayerben nézed a filmet, akkor tudod korrigálni a felirat időzítését!!! Mégpedig úgy, hogy >>> SHIFT + ->(jobbranyíl)
    , vagy >>> SHIFT + <-(balranyíl)
    Ilyen pofon egyszerű
    Remélem segítettem
  • tsarffi
    UNRATED-es feliratról no hír?? Nézni szeretném már:D
  • 5c0rp330n
    De qrvaoptimisták ezek :)
    A gond csak annyi, hogy imdb-n minden egyes rész kevesebb pontozást kapott, mint az előző :)
  • bxs
    Olvastam, hogy a Lionsgate szerint, ha minden jól megy, a hatodik részen felül elkészítenek még egy hetediket is.
    Áldásom rá. :)
  • bertino
    ok, akkor majd rákeresek én is
    kösz az észrevételt, ma nem vok teljesen önmagam
  • 5c0rp330n
    Hűdeokos itt valaki -.-
    Mondom VAN rendes DVD változat is, ezt onnan rippelték.
    Rá is kerestem és lám: Saw IV UNRATED DVDR-Replica
    Idézek az NFO-jából "Audio - English 5.1".

Egy napja kint van. De várj csak rá tovább nyugodtan.
    Szóltam, hogy ha nem tűnt volna fel, akkor ez már DVDRip, vagyis DVD-ről rippelték vagyis a DVD is tutira kint van. Erre elkezdesz kötözködni.
  • tsarffi
    Leszedtem énis télleg a legjobb eddig.... feliratot tud vki hozzá, ami működik?
  • bertino
    tudsz olvasni ?

"de 5.1el."
  • 5c0rp330n
    Tudsz olvasni? Ez is dvdrip :) Van már rendes DVD változat is, ezt onnan rippelték.
  • bertino
    kösz, de mostmár megvárom a DVDt vagy a ripet, de 5.1el.
  • Zoleeka007
    Saw.IV.UNRATED:DVDRip.XviD-DIAMOND Eddigi legjobb minőség!!!!
  • exTrem
    De még a véresség rész is szar lett ... Komolyan néhány jelenetnél elkezstem röhögni, hogy mekkora szar ................
  • jacky87
    Én is ugyanezt gondolom róla! Ez már nem adja vissza azt az igazi fűrész fílinget. Ebben mintha csak az lenne a lényeg, hogy minél véresebb jeleneteket mutassanak. Pedig az eddigi fűrész filmeknek (főleg az 1-nek)nagyon nem ez a lényege! Na mind1
  • exTrem
    Hát srqcok most néztem emg a filmet tegnap este nem is vártam sokat a filmtol, de hogy ennyire szar legyen ... Imádom a furész sorozatokat, de ez a resz semmit nem adott vissza nekem ... Nagy sz@r az egész. Összedobott story semmilyen csapdák .... vicc
  • cassoneitaly
    Nemtom néztétek-e már az IMDB-n a SAW V oldalát, de a PLOT OUTLINE-hoz az van írva, hogy:
    An investigative journalist stumbles into Jigsaw's game while on assignment.
    Akik nemtudnak angolul:
    Egy fürkésző újságíró keveredik Jigsaw játékába kutatása közben...
    hmmm... Érdekes lesz
    !!! 2008 October 24 !!!
  • Herr Lehrer
    leszarom nekem akkor is jobban tetszett :)
  • saw123
    10000 ember szerint meg nem veri. forrás : imdb
  • Herr Lehrer
    mituán megnéztem kb 3szor és végre megértettem az egészet sztem simán veri a 3-at a 4.
  • bxs
    Mint mondtam engem nem zavar, ha egy film csavaros és egy kicsit komplikált. Így tehát az sem zavar, hogy nem mutatták direktbe a vitatott jelenetet. Mindössze annyit kérdeztem, hogy lehetséges-e, hogy mástól is megtudhatták-e, - hogy Amanda a segítője Jigsawnak - mert nekem csak Daniel jutott az eszembe. És nem tudtam, hogy valamin átsiklottam-e. Ennyi.
    De akkor lenne egy másik kérdésem is:
    - Ahol Morgan és a férje "játszik", iskolában (a negyedik részben), az ugyanaz a suli lehet, ahol Troy "játszott" a harmadik részben? (Ez esetleg megmagyarázná azt, hogy miért elhagyatott az iskola, amikor Rigg bemegy oda a negyedik részben.)
    Viszont az tetszik a harmadik részben, hogy amikor megtalálják Troy-t, és Kerry ill. Rigg azon tanakodik ki tehette, mutatják Hoffmant a háttérbe: tetszik, hogy már akkor úgy forgatták le a filmet, hogy ilyen gyanús fejeket vágjon Hoffman. Csak az akkor nekem nem tűnt fel...
  • Sland
    Nagyon kevert-kavart csavart zavaros volt, de végiggondolva, többször megnézve mind a 4részt, még mindig azt mondom hogy nagyon jók a Fűrész filmek.
    Fasza volt a 4. rész is, ez is kötelező darab!

btw az sem lehet teljesen 100-as ember aki a történetet kitatlálta, de az sem, aki a csapdák felépítésén agyalt és "kivitelezte"
    Beteg... :D
  • Dynamic
    Miért ne tudhatták volna meg Danieltől(Saw 2.)?Azért mert nem mutatták?Vagy ahogy lentebb is kérdezte valaki, hogy hogyan lehet az, hogy nem találták meg Strahm holttestést?Miért ne találták volna meg?Csak azért mert azt sem mutatták?Nem értem...Ha valamit nem mutatnak direktben, nem azt jelenti, hogy nincs vagy nem lesz rá magyarázat, azt meg főleg nem, hogy elvesztették volna a fonalat(Ezt már a #1422-re mondom).Azért egy forgatókönyv írás nem csak annyi, hogy leülök és egy éjszaka összeütök valamit átgondolatlanul.
    A többi kérdésedre meg nagyon-nagyon az a gyanúm, hogy valamiféle "beetetés", amire a következő részben lesz magyarázat.
  • saw123
    ügyes meglátások főleg az "amikor Kerryt megtalálják" gondolatmenet...
    erre azt tudom mondani hogy már a készítők is elvesztették a fonalat, a többire meg hogy majd kiderül.
  • bxs
    Hát én úgy voltam a filmmel, hogy jó leszek és megvárom míg leadják moziban, de mikor láttam, hogy halasztják a premiert... Hááát...
    Megnéztem és én úgy vagyok vele, hogy ez sem rossz. Talán kicsit komplikált, de én szeretem, ha bogozni kell. Engem az sem zavar, hogy ez már a negyedik rész, meg rókabőr, bla-bla stb. Ameddig csinálják és nekem tetszik addig én örülök. (A Majmok bolygója c. filmnek is szívesen néztem mind a hat részét... függetlenül attól, hogy a folytatások nem értek az első nyomába.)
    Az én véleményem szerint azért kezd már a film sokaknak "unalmassá" lenni, mert az átlagember bemegy, megnézi, de mivel nem fan (vagy már nem emlékszik részletesen az előző részekre), nem érti, nem esik le neki sok minden. A fanok bemennek, megnézik, de mivel már sokat fórumoztak róla, gondolkoztak rajta stb. így nekik nem biztos, hogy sokban újat tud mondani. Ez az én véleményem.
    Én azért szeretem... És várom a további folytatásokat. :)

A filmmel kapcsolatban - SPOILER:

Mint már említettem én szeretem, ha komplikált. Egy pár, ami most hirtelen eszembe jut és kíváncsi lennék, hogy Ti mit gondoltok róla:
    - Hoffman csak játszott, mert kényszerítve volt? A film eleji boncolásnál, Hoffman kivesz egy kazettát a lejátszóból, aminek a helyére végül berakja, azt ami Jigsaw gyomrában volt. Azon a kazettán lehet Hoffman játéka?
    - Amikor Kerryt megtalálják, találgatják, hogy ki segített Jigsawnak. Honnan, kitől tudják akkor még, hogy Amanda a segítője? Nekem csak Daniel jutott eszembe, de lehet, hogy nem gondoltam alaposan végig.
    - Mi lehet Kerry utolsó üzenete Pontosan? Hogy és mikor hagyta?
    - Mi az a kulcs, amit Hoffmannak odaad Perez és Strahm, mikor először találkozunk velük?
    - A harmadik részben végig Amandának a nyakában is lógott egy kulcs. Az mi?
    - Ugyanaz a kulcs lenne, valami úton-módon? Mert hasonlítanak nagyon, de akkor meg az időben vagyunk elcsúszva.
    - Hoffman belerak Amanda borítékjába egy papírt és egy kulcsot. Az a kulcs mi lehet? Kicsit sok már a kulcs. :)
    Most hirtelen ennyi jut eszembe.
  • Klemice
    már valamelyik nap igényeltem :)

buék
  • saw123
    BUKÉ
  • Lipi1980
    Végre megjött az új banner...
    Király
  • Dave0092
    ja télleg,elfelejtettem
  • Herr Lehrer
    a 4. rész a 3-al párhuzamosan játszódik azért volt a végén ott Jigsaw csak ez eleje (amikor boncolják) játszódik a 3. rész után, a csaj meg azért nem szerepelt mert meghalt :D te csukott szemmel nézted a filmet? :D
  • Seth
    egyidőben ment a 3 , 4 .
    A 4 eleje pedig igazából a vége után történik.
  • Dave0092
    Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap megnéztem a 4-et. és furcsálottam két dolgot, mégpedig, a film azzal kezdődik, hogy jig-et boncolják,a végén amikor bemegy a 3. részből az apa, akkor meg ugyanott van, mint amikor fürészel elvágta a torkát... most akkor ez hogy van?
    Furcsálottam azt is, hogy aki segitett eddig csaj, az nem szerepelt most, illetve, ezt az uj segitőt, gondolom ezvana csja helyett, az nagyvolt amikor mondta hogy Game Over. Azthittem Riggről szol, de végén meghalt. Meg azthittem hogy a 3. folytatása lesz, meg eztis irkálták midenhova, hogy az apuka játékát fogjuk látni, de a legvégén volt neki egy 3 perces szerep azt vége.
  • saw123
    mondjuk szerintem az nem rossz ötlet ha részekkel később tudod meg hogy előző részekben mi törétn és egészen más képet kapsz az addigiakrol. de ez izlés szerint válttozik nekem bejön másnak nem. lehet a 20. részben kiderül hogy jigsawt is sakkban tartja valaki az lenne csak a nagy röhej
  • Lipi1980
    De tegnap a Csinibabában elárulták