• Zillo
    Nos,igy a 4. rész utan elgondolkodtam az egesz Saw sorozaton.Vegul arra a kovetkeztetesre jutottam,hogy mig -az elso resz szamomra nem csupan a müvér kategoriás horrorfilmek közé tartozik,hanem azok közé,amiknek van egy csepp ertelmük,mondanivalojuk-addig a tovabbi harom resz csupan tömeg-gyártmánya azon filmeknek,amelyekben érdemleges új mondanivalo nem,hollywood-i elcseszett ócska szánalmas story-kavalkád viszont annál inkább fellelhetö.Bár ez is igen gyenge probalkozasnak minösül.Az elsö reszben szamomra ertelmet nyert a tömeggyilkosságok és pszichopatikus esetek ezen filmre vetitett formaja,reménykedtem,hogy bár igencsak kegyetlen tálalásban,de mégiscsak a tanulság váljék mérvadóvá a filmben,ehelyett gyártottak belőle egy lényegében ugyanarra a témakörre épülő 'bonc-dokumentáciot'.Nemtudom mások hogy vannak vele,de a szamomra érdemi jellegeket egyetlen részből letudtam szürni.Kérdem én miért kell akkor a többi rész?Kicsit meguntam a szétvágott koponyákat,rothadó tetemeket,mérnöki pontossággal legyártott irracionális szerkezeteket.Köszönöm,ilyenért nem ülök le legközelebb a monitor elé.Ennyi volt.A 'lesz-e 5. rész' kapcsán pedig csak Micimackó szinten tudok gondolkodni,annyi különbséggel,h annak bármikor jobban örülnék,mert legalább vm újat is fellelek benne.