Command & Conquer The First Decade
-
SoonDead #253 Nah. Nekem megvan a drága. Nagyon mókás, csak van 1-2 probléma:
1\ A sima C&C-t az istennek se sikerült rávenni, hogy működjön hálóban (pedig annó a suliban éjt nappallá téve toltuk), aztán leszedtem a netről egy módosított thipx32.dll-t és lássatok csodát úgy suhog! Szóval ez megoldódott...
2\ A sole survivor nincs benne a csomagban (jó én is letagadnám a helyükben de azért mégis). Ja meg a Dűnék sincsenek ami miatt meg különösen pipa vagyok (pedig a dune 2000 pl simán C&C)
3\ Red 2-nél valamikor kifagynak a loading screen-ek (a sima kiadásban nem csinálta...)
4\ ******A barátom unokatestvérének a szobatársának a nagyanjának szintén megvan eredetiben, és csinált róla egy clone-cd biztonságimásolatot, az eredeti CD-t meg megette a kutya****** Sehogy se sikerült neki rávenni a gépet hogy a SafeDisc 4.6-ot emulálja. Daemon 4.03 megvan. SafeDisc 1.1 hider szintén megvan (neki).
Namost amikor elvileg a SafeDisc Hider 1.1 be van kapcsolva, nem kéri a CD-t viszont a játékok (amiknek eddig is kellett a CD) kifagynak (Ilyen sima "hibát észlelt/leáll üzenettel").
Ha rámegyek hogy részletek akkor a következő jön ki:
AppName: game.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: ~df394b.tmp
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00084721
Ha valaki vágja, hogy mi a pék miatt nem működik akkor mondja meg sürgősen, mert a barátom unokatestvérének a.... stb.. már nagyon szeretne játszani.
A következő játékok vannak safedisccel védve:
TibSun
Yuri's Revenge
Generals
Zero Hour.
A többi megy simán.
Az a gáz, hogy valakik azt mondták, hogy nekik megy safedic hiderrel, viszont többeknek meg így kifagy.
Ja és kérdeztétek lejjebb. Igen mindegyik fut XP alatt! Hang is tökéletesen megy! C&C1 videóin meghaltam. Még sose láttam őket.