C&C The First Decade
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ha igen akkor van benne szerverkeresõ?
Csak most egy Nero-ra gyûjtök, utána jön a játékpakk 😊).
Ha normálisan fut XP-n, akkor szerintem is megéri az árát. Azért ennyi játék + DVD, õszíntén szólva nem olyan nagy pénz a 7000.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Annál már csak az volt durvább amikor haverom munkahelyén(számtekbolt) éjjel 33.6 os modemrõl quake1eztünk reggelig és õ kezdte a melót én meg mentem haza aludni.Aztán jöttek quake1ben a klánosdi dolgok😊
Na mind1 red alert akkor akkorát ütött, hogy visszhangzott tõle a világ.
Amikor felraktam most ezt a pakkot a Redalert1 et néztem meg elõször és fura de még mindig tetszik a grafikája 😊 Retro rulez ?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Aztán anyukám meg sopánkodott, hogy csak játszom, játszom és mi lesz igy belölem...
Þór vígi þessi rúnar
Naja, egyébként ha ilyesmit írok be az csak azért van, mert kíváncsi vagyok egyes emberek reakciójára, na jó ezesetben tényleg haragszok egy kicsit, de az más tészta.<#ravasz1>#ravasz1>
Sheltem: ez meg amúgy sem arról szól, hogy kinek mennyi eredeti játéka van, lehet neked akár 1500 is, én kevés játékért adok ki pénzt, de amiért úgy gondolom hogy érdemes, mert igenis megéri az árát, akkor szánok rá annyit, és legalább nekem is meg a fejlesztõknek,vagy épp a kiadónak (mikor,hova, mennyi megy) is jó lesz, és tényleg nem kell szaroznom a hülye problémákkal, amik elõjönnek egy "kevésbe eredeti" verziónál. Egyébként hol volt az elõbb a személyeskedés??? Csak általánosságban beszéltem.<#vigyor>#vigyor>
Ez most személyes volt.
Talán egy 2-es szorzóval nyugodtan megspékelheted azt az "éves" kijelentésedet.
<#papakacsint>#papakacsint>
Na bocsi az off-ért, ha annak veszitek, minden jót, és további kellemes játékot,a First Decade bármely verziójával játszó játékosoknak, legyen az ilyen, vagy olyan, döntsön a lelkiismeret.Márakinek van. Sorry a személyeskedésekért, meg mindenért.<#vigyor>#vigyor>
Gyönyörû darabja a polcomnak.
Párom kicsit értetlenül áll az eset elött, hogy én 10 évvel ezelötti "gagyi" játékot tolom (C&C), de amikor mesélem neki nagy lelkesen, hogy de 15 évesen ez mekkora fless volt meg hû ésakkor ezután hú, meghogy ááá...akkor feladja és csak mosolyog. Filing bakker, filing!
Gyermekkorom emlékeit élem újra most. És még mindig feláll a szõr a hátamon:
"BROTHERHOOD! WE.....ARE.....HOLE AGAIN! (...) KANE LIVES!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Hát ettõl én kész vagyok. (Tiberian Sun)
Þór vígi þessi rúnar
Én meg venném eredetibe, ha lenne benne multiplay.Nekem fõleg az lett volna a fontos, mert már úgyis megvan majdnem az összes játék a packból. Ha mûködne a multi nyugodj meg megvenném.😊
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Erre a következõ mondatod:
"Ja hogy ott nem megy 10-12 évesen? Bocs"
Te ismered? Vagy ez nem személyeskedés volt? 😄DDDDD
Szerintem van jópár olyan ember itt aki letöltötte ezt a packot, hogy meglegyen nekik de több teljesen más eredeti játékuk van sokkal mint neked...Ne itélkezz látatlanba...Másik dolog, hogy valós életben személyeskedj (bár nem tudom kinek írtad konkrétan) ne itt olyanok felett akiket nem is ismersz.
Ja hogy ott nem megy 10-12 évesen? Bocs
szvsz ez már rég nem azoknak a zsebébe megy ahova kéne😊
egyébként ha jóltom a C&C az egyik legnagyobb pédányszámban eladott játék. annyira nem sajnálom õket 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
egy 8 gigás image fájlt hogy az istenbe kellene kiírjak? Vegyek dual-layeres lemezt?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Komolyan mondom hogy ez már szégyen, de mindegy helyettetek is szégyenlem magam srácok, hogy ennyire semmibe veszitek a készítõk munkáját, meg egy (esetünkben 12) játék múltját, a letöltött cucc ezesetben annyit ér mint ti magatok...szart se. Értékét veszíti az egész.
És most lehet fikázni, mert miért szólok én bele,meg hogy ezt mindenki maga dönti el,de kicsit el kéne gondolkozni, hogy hol van a warezolás határa.
Minden jót srácok, és gratulálok az épp elmétekhez.
Aláírás
Nos én kipróbáltam és a sok elégedetlenkedõvel ellentétben nagyon örülök, hogy újra játszhatok a Red Alert1-2vel és a régi Command and Conquerrel, sõt valamilyen szinten nekem a Tiberian Sun is tetszik.
Nagyon szép ez a pack...lehet majd valamikor megveszem.
Akinek futási gondjai vannak hogy nem indul a Tiberian Sun mert a cdt kéri stb annak üzenem, hogy húzza le az optikai meghajtókat / card readert stb...szóval csak a d-tools legyen + meghajtó a winchestermeghajtókon kívül, én mindet kipróbáltam csak a renegadet nem(az az 1 nem érdekel) és tökéletesen mûködött mind(beleértve a videókat is.
Azt hiszem újra végigjátszom a Red Alerteket + talán a Generalsokat is, mert szerintem szuper játékok(fõleg amilyen f*s stratégiák jönnek ki manapság, pl star wars empire at war stb.).
Tényleg jelent meg a Zero Hour/Warcraft3ak óta valami normális rts, ami TÉNYLEG jó?
Mégegyszer mondom nagyon örülök ennek a packnak nagyon szuper hogy az összes játék benne van és megy XP-n, nekem még a régi Redalert1 grafikája is bejön kövezzetek meg.
lehetett volna profibb összeállítás is, de azért nem annyira lehúznivaló.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az ilyen embereket szögesbuzogánnyal kellene péppé verni komolyan mondom. Mennyire fel tud idegesíteni... Ne is vedd meg b+! Vedd az újakat, gondolom mindegyik ott van a polcodon, csak ezen a régi szar gyûjteményen állsz bosszút és nem adsz érte pénzt.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ezt írták a C&C gold XP patchhez:
" This will allow to play on Windows 2000/XP. *Note* This patch will disable LAN play."
Bár, hogy most jobban belegondolok, változott a helyzetem, LANon már nem is tudnék játszani vele. Az interneten keresztül megy?
Renegade-et nyomják még multiban a világon, vagy elsikkadt az idõk folyamán?
Egyébként a pack annyira nem hat meg, az egész sorozatból az alapjáték, meg a Renegade tetszik. A Red Alert fílingje, sztorija valami rohadtul nem jön be, a Tiberian Sun grafikájával nem vagyok kibékülve (az emberek nagyon gázul néznek ki, az alap C&C 320x200ban sokkal jobban kidolgozott és fílingesebb. Pl a fekvõtáaszozó katonák, vagy amikor kijönnek a barakkbol, aztán nyomnak egy Heil!-t 😊 ), a Generalsnak meg semmi köze a C&C névhez, ráadásul nagyon csúnyán Warcraft3 koppintás. Ja, igen, a RA2 meg pláne ronda, nekikezdeni sem volt erõm, mikor megláttam. Ja, nem vagyok egy grafika-buzi, de ha valamivel nem tudok megbarátkozni, akkor skip.
(Na, lehet anyázni, hogy szidom a kedvenc játékaitokat)
Szerintem Westwoodéknak nem sikerült felülmúlniuk az elsõ játékot. Pont a GDI-NOD téma jött be a legjobban, kár volt ezzel az alternatív múlt (RA) témával elbaxni a hangulatát a dolognak.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Azért köszi a segítséget.
Ja és még lenne egy kérdésem: multi egyik játékhoz sem jár?
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
dronkZero ilyen neves játékot nem adnak ki ingyen plána hogy van benne pár "modern is" ( generals, renegade )... amugymeg hogy mit adnak ingyen az a fejlesztõktõl és kiadóktól függ, van ami soha nemlesz ingyen ilyen pl ez a sorozat...
multit ne várjatok, arra szartak ea-nál...
A plusz DVD-re is kíváncsi lennék.
Ha valaki játszott vele XP alatt, leírhatná a tapasztalatait. Elõre is köszi.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Illetve az alapC&C megy multiban XP alatt? Csak mert a windowsoshoz adtak ki egy XP patchet, ami ugyan a játékot elindíthatóvá teszi, de kiheréli belõle a multit. Westwoodék a rídmíben egy vállrándítással elintézik, hogy bocs, nem tudjuk megoldani.
Ha ezzel mûködne, még meg is venném.
Nekem lenne egy két proglémám a játékokkal:nekem csak a Red Alert2, a Red Alert1, a C&C covert meg a Renegade megy az összes többire azt írja ki, hogy tegyem be a dvd-t.
Valami ötletetek van? Elõre is köszi!