434
Command & Conquer The First Decade
  • koliz
    bocsi láma vagyok
  • koliz
    Bocsi és atöbbi

• Carlos
    Mennek a kövek!
  • quex378
    Sziasztok,

nektek nem szokott kifagyni a C&C? Ha a pálya tetejére megyek, gyakran előfordul. Ez főleg most okoz problémát, mert csak ott tudok bányászni, és áll ott pár marcona rakétás, akik seperc alatt szétkapják a hervesteremet. Kiszedni meg nem tudom őket, mert nyomban kifagy, ha a közelükbe megyek, illetve kicsalogatni sem lehet, mert csak állnak egy helyben. Nálatok előfordult hasonló?

Egyébként nagyon örülök hogy megevttem, szerintem simán megérte az árát. Amikor feltelepítettem, a bőség zavarában nem is tudtam, melyikkel játszak először, de végül úgy döntöttem, hogy szép lassan az elsőtől kezdve végigjátszom mindegyiket.
  • franc0
  • koliz
    Most kövezetek meg de kellenének a .erialok
  • Carlos
    Itt van.
  • Carlos
    MElyikben?
  • RelakS
    Pedig ott is gúvasztottam a szemem O_O
  • Játékos
    A legolcsóbb az 576-ban /6910/, Szegeden vettem meg az utolsót. Hétvégén kapom, mindenki kitiltva a gép mellől :)).

A MediaMarkt-ban 8990, az drága. A Google keresővel több online boltot is kidob, valamelyikben láttam 7160-ért. Az már barátságos.
  • Carlos
    Szíved joga!
  • Muki100
    Én megvenném de nincs DVD-m, csak azért pedig nem fogok még azt is venni.
    Letölteném de most nem fogok 20 gigát csak azért letörölni és éjjel nappal tölteni, hogy a hülye Generals meg a kiegészítője is vele jöjjön ami meg tökre nem érdekel...szóval darabonként szerzem be
  • Carlos
    Árkád médiamarktban láttam egy csomót.
    A Dohány utcai 576*ban is van még szerintem.
  • vg
    Tényleg mehetsz is innen!
  • Mr_no_NaMe
    Te méginkább by
  • Istencsászár
    mehetsz is innen by:)
  • Mr_no_NaMe
    Mér vagyok lami?Azért mert nem adok ki hétezer forintokat arra mit ingyér is letölthetek?Multis játékra talán ok de erre pénzkidobás.
    Amúgy húha de kurvára sajnálom, hogy nincs minden játékra 7 meg 10 ezer forintom...Én kérek elnézést...
  • RelakS
    Kösz, de inkább megvenni fogom :P
  • Istencsászár
    lol, ennyire hogy lehet valaki lami...
  • Mr_no_NaMe
    Ezért kell letölteni...meg amúgyis drága...
  • RelakS
    Tegnap meg akartam venni, erre aszongyák, hogy elfogyott :D
  • SoonDead
    Nah. Nekem megvan a drága. Nagyon mókás, csak van 1-2 probléma:
    1\ A sima C&C-t az istennek se sikerült rávenni, hogy működjön hálóban (pedig annó a suliban éjt nappallá téve toltuk), aztán leszedtem a netről egy módosított thipx32.dll-t és lássatok csodát úgy suhog! Szóval ez megoldódott...
    2\ A sole survivor nincs benne a csomagban (jó én is letagadnám a helyükben de azért mégis). Ja meg a Dűnék sincsenek ami miatt meg különösen pipa vagyok (pedig a dune 2000 pl simán C&C)
    3\ Red 2-nél valamikor kifagynak a loading screen-ek (a sima kiadásban nem csinálta...)
    4\ ******A barátom unokatestvérének a szobatársának a nagyanjának szintén megvan eredetiben, és csinált róla egy clone-cd biztonságimásolatot, az eredeti CD-t meg megette a kutya****** Sehogy se sikerült neki rávenni a gépet hogy a SafeDisc 4.6-ot emulálja. Daemon 4.03 megvan. SafeDisc 1.1 hider szintén megvan (neki).
    Namost amikor elvileg a SafeDisc Hider 1.1 be van kapcsolva, nem kéri a CD-t viszont a játékok (amiknek eddig is kellett a CD) kifagynak (Ilyen sima "hibát észlelt/leáll üzenettel").
    Ha rámegyek hogy részletek akkor a következő jön ki:
    AppName: game.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: ~df394b.tmp
    ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00084721
    Ha valaki vágja, hogy mi a pék miatt nem működik akkor mondja meg sürgősen, mert a barátom unokatestvérének a.... stb.. már nagyon szeretne játszani.
    A következő játékok vannak safedisccel védve:
    TibSun
    Yuri's Revenge
    Generals
    Zero Hour.
    A többi megy simán.
    Az a gáz, hogy valakik azt mondták, hogy nekik megy safedic hiderrel, viszont többeknek meg így kifagy.

Ja és kérdeztétek lejjebb. Igen mindegyik fut XP alatt! Hang is tökéletesen megy! C&C1 videóin meghaltam. Még sose láttam őket.
  • Muki100
    red alertbe benne vagyok
    ma szedtem le nosztalgiázni egy kicsit és xwisc-re fel lehet menni vele, de sajna nincsenek kiegészítőim
    bár csak a régi céencé is meglenne
  • Promi #251
  • Raylee
    SZIASZTOK

-Segitsen valaki....telepitésnél elakadtam,minden résznek kéri a sérial számát,hol találhatom meg ezt?Az "NFO"-ban nincs....heeeelp
  • Gykor
    Sziasztok

A Red Alert-nél hogy lehet elérni a küldetéseket az aftermath-ot és a countersrtike-ot?
  • Mr_no_NaMe
    Hát de hogy a francba csináljam azt hogy ne lőjenek civilre?Meg a villámtoronnyal csinálhatok bármit az mindenre tüzel aki nem az én színemben van:S
  • Carlos
    Elöbb lösz!
  • Mr_no_NaMe
    A rosseb áljon már ezekbe a civilekbe.
    Miért van az hogy nagyban építem a bázisomat (orosz vagyok és kb 10 Terra vilámálványom van) és egyszercsak jön 10 darab civil és egy pillanat alatt szétkapja a bázist...A civilek is lőnek meg villámot szórnak csakhogy kettőt rányomnak egy épületre és annyi.
    Hogy lehet ezt megakadályozni?
  • Játékos
    Ha megveszem az eredetit, akkor jó vagyok egy pár csatára.
    Ez március közepe - vége felé lesz, mert addig egy Nero-ra is gyűjtök.

Majd keresni foglak.
  • Mr_no_NaMe
    Hi!
    És Red Alertezni nem akar senki?:)
    Régen ps-en volt meg és naponta játszottam vele vagy 5 órát annyira tetszett:)
    Most még jön a First Decade de márcsak 3 óra és RED ALERT:DD
  • laca103
    nos?
  • fishBNS
    Az a legjobb! =]
  • laca103
    nem akar vki az alap c&c vel nyomulni a közeljövőben?

Most üzemeltem be nemrég(10perce) és a malajziai gamerekkel nem túl akadásmentes a játék...

Mellesleg az alap c&c tetszette nekem a legjobban.
  • Promi #240
    Na vegre 1 rendes tores, evvel mar megy minden!
  • bon
    Ezt próbálta már valaki? Crack
  • _Atti_
    bizony rulez..ujra és ujra rulez..és ahogy halad a játék"ipar" egyre rulezebbnek tűnnek majd a régi játékok.
  • bgabor
    Kösz.
  • Carlos
    Red Alert 1 szerintem.
  • bgabor
    Melyik résztől kezdve van LAN-ra lehetőség?