Command & Conquer The First Decade
  • Pogi
    Köszi Daniel! :D
    Naja, egyébként ha ilyesmit írok be az csak azért van, mert kíváncsi vagyok egyes emberek reakciójára, na jó ezesetben tényleg haragszok egy kicsit, de az más tészta.
    Sheltem: ez meg amúgy sem arról szól, hogy kinek mennyi eredeti játéka van, lehet neked akár 1500 is, én kevés játékért adok ki pénzt, de amiért úgy gondolom hogy érdemes, mert igenis megéri az árát, akkor szánok rá annyit, és legalább nekem is meg a fejlesztőknek,vagy épp a kiadónak (mikor,hova, mennyi megy) is jó lesz, és tényleg nem kell szaroznom a hülye problémákkal, amik előjönnek egy "kevésbe eredeti" verziónál. Egyébként hol volt az előbb a személyeskedés??? Csak általánosságban beszéltem.
    Ez most személyes volt.
    Talán egy 2-es szorzóval nyugodtan megspékelheted azt az "éves" kijelentésedet.

Na bocsi az off-ért, ha annak veszitek, minden jót, és további kellemes játékot,a First Decade bármely verziójával játszó játékosoknak, legyen az ilyen, vagy olyan, döntsön a lelkiismeret.Márakinek van. Sorry a személyeskedésekért, meg mindenért.