434
Command & Conquer The First Decade
  • Sheltem
    Bocs...tényleg írtad.
  • gabesz012
    Wazze csak párat kellet volna visszolvasni! Ott írtam, hogy van megoldás, működik is. További ajánlott olvasmány a planetcnc fóruma...
  • Pogi
    Account készítés utolsó lépeként akar csatlakozni valohova, aztán ez nem igazán sikerül, ígyhát sorry de nincs más választás mint Generals.Bár RA-val én is szívesen nyomtam volna.Még anno PS-en játszottunk vele multit...emlékzetes.
  • Sheltem
    Ra2 lenne a lényeg baz
  • Pogi
    ...hát ja. A C&C-től RA2-ig életképtelen a multi. De arra ott a Generals.
  • Pogi
    Generals megy gond nélkül, szervereket mutatja szó nélkül, meg csiinálhatsz is olyat amilyet csak nem akarsz.Még nem néztem a megelőző részek multiját,de egyébként honnan veszitek tényleg hogy nem megy? Mindjárt meg is nézem...
  • gabesz012
    Kell mennie... Én most próbáltam ki Tiberian Sun-t, és azt is lehet neten (ja megoldódtak a problémái, már fut normálisan). :) A régebbi gamekehez (c&c95,ra1,ra2,ts) egy XWIS-es regre van szükség. Itt lehet tájékozódni: http://xwis.net/
  • Sheltem
    Na dehogy magáról a játékról is beszéljünk, a Generalsok ebben a packban mennek multiban?
    Ha igen akkor van benne szerverkereső?
  • Játékos
    Meggyőztél, én is már régen szeretnék játszani a C&C-vel. Van is még egy gyűjtemény cd-m kb. 300 pályával, azok is kapnak majd esélyt.

Csak most egy Nero-ra gyűjtök, utána jön a játékpakk :)).

Ha normálisan fut XP-n, akkor szerintem is megéri az árát. Azért ennyi játék + DVD, őszíntén szólva nem olyan nagy pénz a 7000.
  • Sheltem
    *OFF*
    Annál már csak az volt durvább amikor haverom munkahelyén(számtekbolt) éjjel 33.6 os modemről quake1eztünk reggelig és ő kezdte a melót én meg mentem haza aludni.Aztán jöttek quake1ben a klánosdi dolgok:)
  • Carlos
    Retro RULEZ bizony.
    Nekem is Duke 3D az elsö multi élményem...Meg a Doom2.
  • Sheltem
    Nekem meg első lanpartymon Duke3d + Redalert volt Hatvanban, így ehhez a 2 játékhoz kapcsolódik az első multiplayer élményem(ha nem számolom a bomberman 1 billentyűzetes mókát a volt osztálytársammal).
    Na mind1 red alert akkor akkorát ütött, hogy visszhangzott tőle a világ.
    Amikor felraktam most ezt a pakkot a Redalert1 et néztem meg először és fura de még mindig tetszik a grafikája :) Retro rulez ?
  • M@TriX
    nálam lógás nem volt, de este nem alvás és reggel alvás nélkül sulibamenés az volt ;)
  • Carlos
    Igy igaz...Én a suliból lógtam.
    Aztán anyukám meg sopánkodott, hogy csak játszom, játszom és mi lesz igy belölem...
  • Pogi
    A sima C&C-vel ugyan így vagyok. Anno istenjáték volt, képes voltam miatta ellógni, meg kivonni magam hülye családi programokból, csak hogy nyomhassam.És most ÚJRA!!!
  • Pogi
    Köszi Daniel! :D
    Naja, egyébként ha ilyesmit írok be az csak azért van, mert kíváncsi vagyok egyes emberek reakciójára, na jó ezesetben tényleg haragszok egy kicsit, de az más tészta.
    Sheltem: ez meg amúgy sem arról szól, hogy kinek mennyi eredeti játéka van, lehet neked akár 1500 is, én kevés játékért adok ki pénzt, de amiért úgy gondolom hogy érdemes, mert igenis megéri az árát, akkor szánok rá annyit, és legalább nekem is meg a fejlesztőknek,vagy épp a kiadónak (mikor,hova, mennyi megy) is jó lesz, és tényleg nem kell szaroznom a hülye problémákkal, amik előjönnek egy "kevésbe eredeti" verziónál. Egyébként hol volt az előbb a személyeskedés??? Csak általánosságban beszéltem.
    Ez most személyes volt.
    Talán egy 2-es szorzóval nyugodtan megspékelheted azt az "éves" kijelentésedet.

Na bocsi az off-ért, ha annak veszitek, minden jót, és további kellemes játékot,a First Decade bármely verziójával játszó játékosoknak, legyen az ilyen, vagy olyan, döntsön a lelkiismeret.Márakinek van. Sorry a személyeskedésekért, meg mindenért.
  • Carlos
    Ki mondta, hogy nem megy?
  • Carlos
    Egyetértek!!!
    Gyönyörű darabja a polcomnak.
    Párom kicsit értetlenül áll az eset elött, hogy én 10 évvel ezelötti "gagyi" játékot tolom (C&C), de amikor mesélem neki nagy lelkesen, hogy de 15 évesen ez mekkora fless volt meg hű ésakkor ezután hú, meghogy ááá...akkor feladja és csak mosolyog. Filing bakker, filing!
    Gyermekkorom emlékeit élem újra most. És még mindig feláll a szőr a hátamon:
    "BROTHERHOOD! WE.....ARE.....HOLE AGAIN! (...) KANE LIVES!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
    Hát ettől én kész vagyok. (Tiberian Sun)
  • Egerwin
    Figyelj!
    Én meg venném eredetibe, ha lenne benne multiplay.Nekem főleg az lett volna a fontos, mert már úgyis megvan majdnem az összes játék a packból. Ha működne a multi nyugodj meg megvenném.:)
  • Sheltem
    Ez igaz
  • DanielT
    Másik dolog, hogy !!!valós életben személyeskedj!!! (bár nem tudom kinek írtad konkrétan) !!!ne itt olyanok felett akiket nem is ismersz.!!!

Erre a következő mondatod:

"Ja hogy ott nem megy 10-12 évesen? Bocs"

Te ismered? Vagy ez nem személyeskedés volt? :DDDDDD
  • Sheltem
    "Hogy hol van a warezolás határa"

Szerintem van jópár olyan ember itt aki letöltötte ezt a packot, hogy meglegyen nekik de több teljesen más eredeti játékuk van sokkal mint neked...Ne itélkezz látatlanba...Másik dolog, hogy valós életben személyeskedj (bár nem tudom kinek írtad konkrétan) ne itt olyanok felett akiket nem is ismersz.
    Ja hogy ott nem megy 10-12 évesen? Bocs
  • franc0
    "ennyire semmibe veszitek a készítők munkáját"

szvsz ez már rég nem azoknak a zsebébe megy ahova kéne:)

egyébként ha jóltom a C&C az egyik legnagyobb pédányszámban eladott játék. annyira nem sajnálom őket :)
  • geri15
    Szevasztok

egy 8 gigás image fájlt hogy az istenbe kellene kiírjak? Vegyek dual-layeres lemezt?
  • Pogi
    Emberek ez azért már kicsit hihetetlen számomra. Ne mondjátok már hogy nem vagytok képesek kipengetni ennyi lét, ami komolyan mondom még az iskolásoknak is zsebpénz, egy olyan játékért, mit játékért? , JÁTÉKOKÉRT amik szinte kultuszgémek, és még örülnötök is kéne annak hogy ilyesmivel állt elő az EA. 12 játék basszus, egyszerűen nem fér a fejembe hogy lehettek ennyire spúrok.Hab a tortán, hogy egy szempillantás alatt megoldódna minden kis no cd cdcrack, meg fagyás, meg hasonló barom probléma.
    Komolyan mondom hogy ez már szégyen, de mindegy helyettetek is szégyenlem magam srácok, hogy ennyire semmibe veszitek a készítők munkáját, meg egy (esetünkben 12) játék múltját, a letöltött cucc ezesetben annyit ér mint ti magatok...szart se. Értékét veszíti az egész.
    És most lehet fikázni, mert miért szólok én bele,meg hogy ezt mindenki maga dönti el,de kicsit el kéne gondolkozni, hogy hol van a warezolás határa.
    Minden jót srácok, és gratulálok az épp elmétekhez.
  • sickb
    Tanács: mindenképp a 4.03 Daemon legyen fennt, az emuláció résznél minden ON, az mds file legyen bemountolva, safedisc 4.6 Hide mode.
  • Sheltem
    Sziasztok

Nos én kipróbáltam és a sok elégedetlenkedővel ellentétben nagyon örülök, hogy újra játszhatok a Red Alert1-2vel és a régi Command and Conquerrel, sőt valamilyen szinten nekem a Tiberian Sun is tetszik.
    Nagyon szép ez a pack...lehet majd valamikor megveszem.
    Akinek futási gondjai vannak hogy nem indul a Tiberian Sun mert a cdt kéri stb annak üzenem, hogy húzza le az optikai meghajtókat / card readert stb...szóval csak a d-tools legyen + meghajtó a winchestermeghajtókon kívül, én mindet kipróbáltam csak a renegadet nem(az az 1 nem érdekel) és tökéletesen működött mind(beleértve a videókat is.
    Azt hiszem újra végigjátszom a Red Alerteket + talán a Generalsokat is, mert szerintem szuper játékok(főleg amilyen f*s stratégiák jönnek ki manapság, pl star wars empire at war stb.).
    Tényleg jelent meg a Zero Hour/Warcraft3ak óta valami normális rts, ami TÉNYLEG jó?
    Mégegyszer mondom nagyon örülök ennek a packnak nagyon szuper hogy az összes játék benne van és megy XP-n, nekem még a régi Redalert1 grafikája is bejön kövezzetek meg.
  • M@TriX
    meg ha kicsit belegondolna 8 guriga és 12 játék + extra DVD.
    lehetett volna profibb összeállítás is, de azért nem annyira lehúznivaló.
  • DanielT
    "Hm, gondolkoztam, dehogy veszem meg, semmi esetre sem. Jobb helyeken a 10 éves játékokat kiadják ingyen. EA persze nem."

Az ilyen embereket szögesbuzogánnyal kellene péppé verni komolyan mondom. Mennyire fel tud idegesíteni... Ne is vedd meg b+! Vedd az újakat, gondolom mindegyik ott van a polcodon, csak ezen a régi szar gyűjteményen állsz bosszút és nem adsz érte pénzt.
  • Istencsászár
    hát ha 1szer elindult akkor utánna is el kell neki...
  • gabesz012
    Ja, tegnap felraktam, szinte egész nap toltam, majd mint lentebb írtam, csomószor kifagyott, és most meg úgy gondol, h már winfosból el sem indul (pedig már újratettem+reg cleanert is futattam, de semmi). Úgyhogy ha nincs crack, vszínüleg tényleg az ea support meglátogatása fog következni. :S
  • Istencsászár
    " már el sem indul a Tiberian Sun " akkor elindult? csak most nem?
  • Hmuda
    Akkor elnézést. Viszont ebben az esetben nem ide kell írni hanem tech-supportnak.
  • gabesz012
    Most nagyon melléfogtál, mert eredeti. És ezért is vagyok ideges; ha warez lenne, hidd el nem írnék ide.
  • Hmuda
    Imádom mikor a kiadót/fejlesztőt szidják a gyerekek, mert a tört verziójuk nem indul.
  • Istencsászár
    megvetted? ha nem akkor csitt..
  • gabesz012
    Ea ea... Ez qrva vicces, már el sem indul a Tiberian Sun, indításnál azt írja ki, h tegyem be a cd-t, pedig bent van. Nincs vmi no cd crack hozzá? (én nem találtam értelmeset google-n)
  • dronkZero
    Na igen, addig OK, hogy elindul. De a multi?

Ezt írták a C&C gold XP patchhez:
    " This will allow to play on Windows 2000/XP. *Note* This patch will disable LAN play."
    Bár, hogy most jobban belegondolok, változott a helyzetem, LANon már nem is tudnék játszani vele. Az interneten keresztül megy?

Renegade-et nyomják még multiban a világon, vagy elsikkadt az idők folyamán?

Egyébként a pack annyira nem hat meg, az egész sorozatból az alapjáték, meg a Renegade tetszik. A Red Alert fílingje, sztorija valami rohadtul nem jön be, a Tiberian Sun grafikájával nem vagyok kibékülve (az emberek nagyon gázul néznek ki, az alap C&C 320x200ban sokkal jobban kidolgozott és fílingesebb. Pl a fekvőtáaszozó katonák, vagy amikor kijönnek a barakkbol, aztán nyomnak egy Heil!-t :) ), a Generalsnak meg semmi köze a C&C névhez, ráadásul nagyon csúnyán Warcraft3 koppintás. Ja, igen, a RA2 meg pláne ronda, nekikezdeni sem volt erőm, mikor megláttam. Ja, nem vagyok egy grafika-buzi, de ha valamivel nem tudok megbarátkozni, akkor skip.
    (Na, lehet anyázni, hogy szidom a kedvenc játékaitokat)
    Szerintem Westwoodéknak nem sikerült felülmúlniuk az első játékot. Pont a GDI-NOD téma jött be a legjobban, kár volt ezzel az alternatív múlt (RA) témával elbaxni a hangulatát a dolognak.
  • gabesz012
    Sajna nem teljesen van így. :( Tiberian Sun 11. missziótól (GDI) random módon kifagy... Bár lehet h csak nálam produkálja ezt.
  • Egerwin
    Na mind1 még próbálgatom hátha sikerül:)
    Azért köszi a segítséget.
    Ja és még lenne egy kérdésem: multi egyik játékhoz sem jár?