Command & Conquer The First Decade
-
Na igen, addig OK, hogy elindul. De a multi?
Ezt írták a C&C gold XP patchhez:
" This will allow to play on Windows 2000/XP. *Note* This patch will disable LAN play."
Bár, hogy most jobban belegondolok, változott a helyzetem, LANon már nem is tudnék játszani vele. Az interneten keresztül megy?
Renegade-et nyomják még multiban a világon, vagy elsikkadt az idők folyamán?
Egyébként a pack annyira nem hat meg, az egész sorozatból az alapjáték, meg a Renegade tetszik. A Red Alert fílingje, sztorija valami rohadtul nem jön be, a Tiberian Sun grafikájával nem vagyok kibékülve (az emberek nagyon gázul néznek ki, az alap C&C 320x200ban sokkal jobban kidolgozott és fílingesebb. Pl a fekvőtáaszozó katonák, vagy amikor kijönnek a barakkbol, aztán nyomnak egy Heil!-t :) ), a Generalsnak meg semmi köze a C&C névhez, ráadásul nagyon csúnyán Warcraft3 koppintás. Ja, igen, a RA2 meg pláne ronda, nekikezdeni sem volt erőm, mikor megláttam. Ja, nem vagyok egy grafika-buzi, de ha valamivel nem tudok megbarátkozni, akkor skip.
(Na, lehet anyázni, hogy szidom a kedvenc játékaitokat)
Szerintem Westwoodéknak nem sikerült felülmúlniuk az első játékot. Pont a GDI-NOD téma jött be a legjobban, kár volt ezzel az alternatív múlt (RA) témával elbaxni a hangulatát a dolognak.