USAMEN POWER#99025
Háth pedig a pc ipar qrwa gyorsan változik, hamarosan neked is kell váltani ha jobb minőségben szeretsz játszani, akár komolyabb programokat használni, stb. :) Én se nagyon foglalkozok a gépfejlesztés témával, de 3 - 4 évente mindig belemerülök a dologba, nézegetem a teszteket, hasonlítgatok, kalkulálok, mert kell ha nem akarok lemaradni, és azon agyalni hogy vajon elindul most ez a játék vagy sem, hány fps, Sony Vegas miért 1 órát ment ki egy 8 perces videót, stb. Én megmondom frankón, hogy szeretek játszani, elidőzni a gép elött, én ezt választottam, mindenképp megéri az a lé amit 4 évente befektetek a pc -be. Én tavaj a GTA IV megjelenésekor kapcsoltam, hogy már kevés a gépem, pedig azthittem hogy... Az új GTA tény hogy egy optimalizálatlan játék, viszont olyan játékok fognak hamarosan kijönni, hogy kell a 4 mag, egy jó gép minimum.
Én múlt hét pénteken rendeltem egy Sapphire HD 5750 -et egy Samsung B2230W monitorral, elméletileg holnap jön. :) Karácsonyig még alaplap, proci + hűtő, ram kell és megint ok vok 4 évig.