N%C3%A9vtelen-1.png
  • Borzgy
    Diaz!
    Légyszíves lassíts. Miért kell ilyen stílusban lesemmizned a másikat?
    A másik: Én nem értek az ilyen dolgokhoz, de azért nem a dízel a legkirályabb dolog a világon. Továbbá lehet, hogy ezt a füstöléses dolgot Te és a haverjaid igazán szeretitek, de(!), nem csak magatokra kéne gondolnotok... Mások orra alá ezt azért nem kéne odanyomni. Remélem ezt azért betartjátok valamennyire... Aztán: Fiatalon még nagyon menő, és szuper érzés lehet a füstölés. Most még semmi baja a tüdődnek. De 50 évesen már kezelésre jársz, vagy éppen tüdőrákkal kezelnek... Választhatsz: füstölés vagy tovább élni... Aztán még a gyerekeidre is kéne majd gondolnod. Mutatod majd neki: de fasza a füstölés. Aztán majd Ő is ilyen füstölős gyerek lesz, neki még hamarabb lesz baja...
    Továbbá: "amúgy meg ha MI szennyezzük a környezetet,akkor Ők mit is csinálnak??" - Ez a mai ostoba fiatalság egyik legnagyobb problémája: mindig a másikra fogja, és ha Ő neki szabad, akkor én is csinálom.
    Az ilyen versenyeket is a legszívesebben szüntetném meg. Meg rajtam kívül sokan mások. Nem véletlenül a 90% az ottani nézőknek fiatal, benzin-, (jaj bocsánat) dízelagyú. Ne utánozd őket, hanem inkább állj ellent nekik és ne szennyezd tovább a környezetet.
    "engem se fog érdekelni, de kurvára, hogy szét kormolom a várost" - Majd fog ha panaszt nyújtanak be ellened. Feljegyzi mondjuk a szomszéd vagy bárki a rendszámodat, aztán majd magyarázkodhatsz...
    Továbbá, majd akkor fog érdekelni, ha majd idősebb korodban mások fognak az orrod alá kormozni, közben a te tüdőd már nem bírja az ilyen szintű légszennyezettséget.
    Zárásként: Fiatalon nagyon sok hibát ejt az ember. Ilyenkor még könnyű virítani. Azt hiszik örökké fog ez tartani. Aztán majd meghalsz 65 évesen... Előre kéne tán gondolkodni, nem csak a mának élni.
    Ezzel a hozzászólásommal ezt a dízel ügyet lezárni szeretném. (!!!)
    Remélem elgondolkodik majd az illető...