N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    "Nálad nincs lag", mert ugye mindenki csak azt a playert látja laggolni akinek (1.) "szintén" picsafasz nete van, (2.) valami zavarja a játék adatküldését a szerver felé pl.: torrent, vagy egyéb nagy sebességgel történő letöltés / feltöltés, (3.) a távolság, ugyanis előfordulhat hogy egy amerikai player nem tud olyan erős jeleket szolgáltatni mint egy német és ez álltal laggol, viszont erősebb nettel az amcsi se fog laggolni, persze ha neked gyenge neted van, akkor te fogsz laggolni az amcsinál, annak ellenére hogy ő nem laggol nálad.

Megvannak a videók a köd - éjszaka cruiseról, mert még a feltöltött videó reworkjét csinálom, és akár megtudom mutatni hogy mennyire laggoltál, a verdádat alig láttam az úton. És ugyanez a helyzet a Seannal is, igaz ő csak akkor kezd el laggolni mikor már 4 - 5 -en vagyunk egy layerben, viszont ő tűrhető. (Továbbá laggol mint a qrwaisten az összes gyenge netes humanoid.)

Ez az én véleményem ami a tapasztalataimon alapul, és kimerem jelenteni hogy 1 megás net lófasz a játékhoz >>> ezt a kijelentést egy hatalmas felháborodás követte a TDU 2 topikban, és engem cáfolva a sok tudós a semmire alapozva kijelentette, hogy akár az egy megás net fele is elég lesz majd a TDU 2 -höz. Háth persze, de viszont részemről itt nem kívánkozok vitázni, felőlem mindenki úgy játszik ahogy akar ! Én a 15 mb -os netemmel (ami a mai világban már nem is sok) egyáltalán nem laggolok senkinél, gurulok amerikaiakkal nagyon sűrün, mikor rákérdeztem hogy laggolok-e mindegyik azt válaszolta hogy oké vagyok, újonnan pedig egy Új Zélandi csajszi is bekerült a brigádba, nála is oké volt a válasz, és nekem csak ez számít hogy akár 18 ezer km -re innen is full jó a kapcsolatom másokkal. Innentől kezdve totál le van szarva, hogy ki mit mond.