107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • wollnerd #98150
    Hát remélem addigra készen lesz a rendszer átültetés a másik vincseszterre, de nem hiszem.
    Szerintem csak holnap lesz kész. A programozó haverom azt mondja hogy 3 másodperc alatt képes áttenni! Én nem hiszem. A memória sebességétől függ.
    Te nyugodtan tartsd meg a krúzt, ha kell, én kimaradok. No problem!
  • Leo 1991
    este 11
  • Leo 1991
    ha gondolod én kb 11től fent leszek
  • wollnerd #98147
    Ezt a krúzt kihagyom. Jó gurulást!
  • RYO21
    Egyik nap vittem egy ismerőst robogón. Erre beköpi: "At the next intersection turn right." Majdnem lerugtam a motorról! :D
  • Leo 1991
    megjavult
    csak a garázsban volt ilyen
  • Misi08
    Ilyennel még nem találkoztam:D Próbáltál eseleg másik felnit? Hátha azt is meghülyíti.
    Srácok! Égen-földön nem találok tdu-t ha valaki elakarja adni szóljon! A winfost ujra raktam, warezes tdu elszállt és akkor már egy eredetit tennék fel, ha tudok.
  • Leo 1991
    aki modolja a játékot ahhoz lenne 1 kérdésem
    Mit csináljak,ha a Pontiac GTO-ra rátelepített BMW M5-ös felni közepe fekete a szélei pedig fehér színűek??
    kösz előre is
  • Leo 1991
    oksa, 6kor jó észak-keleten a golfpályánál??

nekem 1 megás és nagyon ritkán mondták hogy laggolok
  • Dj Tommy
    Akkor én sem mehetek, mert nekem csak 2 megás van
  • RYO21
    Értem. Majd akkor legközelebb nem megyek cruiselni. Nekem ilyen a netem, drágábbra nem tellik. Nálunk a 15 megás ADSL kb 100 euró. És annál gyorsabb nincs. Ilyen Digi internet, T Home nemtudommmi nincs.
  • LeWyTy
    Én benne vagyok... ki kell próbálni majd a controllert.
  • USAMEN POWER
    "Nálad nincs lag", mert ugye mindenki csak azt a playert látja laggolni akinek (1.) "szintén" picsafasz nete van, (2.) valami zavarja a játék adatküldését a szerver felé pl.: torrent, vagy egyéb nagy sebességgel történő letöltés / feltöltés, (3.) a távolság, ugyanis előfordulhat hogy egy amerikai player nem tud olyan erős jeleket szolgáltatni mint egy német és ez álltal laggol, viszont erősebb nettel az amcsi se fog laggolni, persze ha neked gyenge neted van, akkor te fogsz laggolni az amcsinál, annak ellenére hogy ő nem laggol nálad.

Megvannak a videók a köd - éjszaka cruiseról, mert még a feltöltött videó reworkjét csinálom, és akár megtudom mutatni hogy mennyire laggoltál, a verdádat alig láttam az úton. És ugyanez a helyzet a Seannal is, igaz ő csak akkor kezd el laggolni mikor már 4 - 5 -en vagyunk egy layerben, viszont ő tűrhető. (Továbbá laggol mint a qrwaisten az összes gyenge netes humanoid.)

Ez az én véleményem ami a tapasztalataimon alapul, és kimerem jelenteni hogy 1 megás net lófasz a játékhoz >>> ezt a kijelentést egy hatalmas felháborodás követte a TDU 2 topikban, és engem cáfolva a sok tudós a semmire alapozva kijelentette, hogy akár az egy megás net fele is elég lesz majd a TDU 2 -höz. Háth persze, de viszont részemről itt nem kívánkozok vitázni, felőlem mindenki úgy játszik ahogy akar ! Én a 15 mb -os netemmel (ami a mai világban már nem is sok) egyáltalán nem laggolok senkinél, gurulok amerikaiakkal nagyon sűrün, mikor rákérdeztem hogy laggolok-e mindegyik azt válaszolta hogy oké vagyok, újonnan pedig egy Új Zélandi csajszi is bekerült a brigádba, nála is oké volt a válasz, és nekem csak ez számít hogy akár 18 ezer km -re innen is full jó a kapcsolatom másokkal. Innentől kezdve totál le van szarva, hogy ki mit mond.
  • Borzgy
    Köszönöm válaszod, de az furcsa, hogy 7 player-ből 6 laggol, és csak egy nem.
    A másik ami feltűnt, hogy régebben az 1mbit-es netemnél nem sokszor volt ilyesmi. Most váltottunk 5-ösre és többszöri a lagg.
  • Leo 1991
    bocs srácok
    holnap 1 pótlás??vagy D osztályos krúz??
  • wollnerd #98135
    Képek a mai E osztályú krúzról:

• RYO21
    Elég az 1 megás is. Nálam nincs lagg.
  • Leo 1991
    az szerintem a másik fél netjének a sebességétől is függ
    legalábbis én szerintem
  • Borzgy
    A jóval több tapasztalattal bíróktól kérdezném, hogy egy 7-8 layeres cruise-hoz legalább milyen netsebesség szükséges, hogy ne legyen lagg?
    Emlékszem, hogy egyszer már valaki (ha jól emlékszem USAMEN) kifejtette ezt már. Csak nem találom azt a régebbi hozzászólást.
    Érdekességből megkérdezném.
    Az én tapasztalataim szerint (ami elég kevés van...) az 5mbit-es net nem elég...
  • Leo 1991
    áááá
    most értem haza, ráadásul behalt a CD olvasóm, de már jön a másik:D
  • Leo 1991
    legkésőbb 9kor kezdődik
    de szerintem fél 9 fele már fent leszek remélhetőleg
  • Laaccoo
    Aha hát az nekem nemjó de jó gurulást nektek
  • wollnerd #98128
    Akkor ma 9-kor találkozó?
    Laaccoo: Leo 1991-nek dolga lett, úgy tűnik 20-kor lesz a krúz.
  • Laaccoo
    6körül valaki fennlesz északkeleti golfpályánál E -vel?
  • Leo 1991
    legnagyobb tuning csomag
  • wollnerd #98125
    Mit értesz a 3as tuning szinten?
  • wollnerd #98124
    OFF:
    tudom. nekem 2 meghajtó van: C: 210 giga D:488 giga.
    Lehet hogy az új wincseszter nagyobb lesz. (sokkal, ha remélem)
    te, tudod hogy 1 terabyte-nál a BIOS nem engedi behúzni az oprendszert? Itt egy cikk.link
    ON:
    bocs még 1x az OFF-ért!
  • Leo 1991
    a Saleen Mustang-ot úgy tudod feloldani hogy veszel 1 Ford Mustang-ot és elviszed tuningolni és ott kiválasztod a Saleen tuningot (ugyan ez érvényes a Mustang Cabrio-ra is)
    az Alfa GT Special Kit meg a 3as tuning szint neve
  • Roger6
    Ööö... ugye tudod, hogy 180 giga az szinte semmi a mai világban? Nekem 2 db 1 Terrás van, mindegyik több, mint félig. Szóval írhatod nyugodtan kisbetűvel. Viszonhallásra.
  • wollnerd #98121
    9-től max. 10-ig jöhet a krúz.
    De szedán estétől valószínű nem leszek a tdu-ban, mert 180 gigabyte-nyi adatot kell mentenem egy másik vincseszterre, mert a túl sok por miatt tönkrement a wincseszter(hardver)!
    OFF:
    Itt egy cikk gépünk kitisztásáról:link
    ON:
    Hogyan oldhatók fel a rejtett autók pl. alfa GT Special Kit, saleen-ek
  • Laaccoo
    Osztályok szerint a kocsik
  • Leo 1991
    nem 6kor lesz a vezetés hanem 9kor mert el kell mennem sürgős ügyben
    vagy akár áttehetjük szerdára
  • Leo 1991
    nézd meg itt
  • wollnerd #98117
    Én később tudok csatlakozni, úgy negyed-fél hétre.
    melyik a leggyorsabb E osztályú verda?
  • Kyle07
    Nem, nem eredeti a játékse,azt is úgy töltöttem le.
  • Dj Tommy
    Eredeti játékra raktad a wrz-s megapackot?
    Ha igen, akkor nem fog működni
  • Kyle07
    Hello, hogyan kell betenni a Megapackot? Mert letöltöttem, feltelepítettem, de nincsenek benne az új kocsik :S
    Esetleg valaki tud valami tanácsot/segítséget adni?
    Előre is köszi!
  • Leo 1991
    jaja jó volt
    ha gondolod ma is jöhetsz ugyan úgy 6tól E kategóriás kocsik közül bármelyikkel
  • Dj Tommy
    Jó volt a tegnapi gurulás

Más:
    Most látom, hogy nem érhető el a F.A.Q, esetleg valaki tudna újat csinálni?
  • Leo 1991
    F helyett E kategória lesz